Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ne çok şey olmuş hafta sonu okuyacam diye imanım gevredi testleri pozitif olanların gözleri aydın olsun. bi daha ki ayı beklemeye geçenlere Allah sabır sağlık sıhhat versin ki umutları hiç bitmesin önümüzdeki aylar müjdeli haberler alsınlar inşallah
benim gibi daha bat ına zaman olup bekleyenler dee.. bekliyoz işte sabırsızca heyecanla umutla bat 10 temmuz

Kizlar kiz bebe dogurun oglan cocugu cok zormus.Dun sunnet dugununde ben pert ben iptal
En azindan kizda evlendiriyon tek sefer yoruluyon.Ay bide bu oglani evlendirmesi var kiz tarafinin evine kacarak evlense bari benim oglan

Allah seni ne etmeye :) hadi oldu bitti en azından geçmiş olsun.. darısı aakerliğine düğününe olsun

zaman çabuk geçiyor ne kalmış canım şurda 10 temmuza..

Ay haline sukret senin yine 10;temmuz ben teeeeeeeeeee 14 temmuzu beklicem

Merhaba kızlar
Benim bat 24 temmuzda adet düZensizliğim var doktora gittim hormon testi yaptı ama bir sorun yok stres yapma dedi 2 aylıkevliyim ve ilk günden beri deniyoruz. Bugün ovülasyon testine başlıyorum adetimin 10. Günündeyim umarım bu ay dualarım kabul olur. 31 yaşındayım o yüzdende strese giriyorum Rabbim inşallah isteyen herkesin kucağına Bebişlerini nasip eder

Kizlar nasilsinniz bugün ya benm kanamam gelmedi bi türlü dün 1 damla geldi sadece sonrasında kahverengi leke geldi dahada gelen giden yok işin tuhafı sancilairmda kesildi anlamadm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…