- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #1.321
Şoktayım ya hala inanamıyorum, hemen eşimi kaldırdım kan vermeye gittik acile, kan sonucunu bekliyoruz.Wuhuuuuuuu
Hayirli olsun simdiden sonucu bekliyoruz heyecanlaEki Görüntüle 2163985 Kızlar uyuyamadım sabahın bu saati test yaptım :)
Yarın salı zaten bide akşama yada geceye anca eve geçeriz o da Çarşamba sabahı na kalır kesinSen unut koli koli testleri evde sonra dandik markaya kalsali gunune kadar ben nasil durucam merak ederim :)
Bisey olmaz kiz daha iyi sonuc alirsin carsambaya kadar. Simdi yapsaydin negatif ciksaydi moralini bozacaktin. Ama simdi icinde umut varYarın salı zaten bide akşama yada geceye anca eve geçeriz o da Çarşamba sabahı na kalır kesin
Eki Görüntüle 2163985 Kızlar uyuyamadım sabahın bu saati test yaptım :)
Kizlar kiz bebe dogurun oglan cocugu cok zormus.Dun sunnet dugununde ben pert ben iptal
En azindan kizda evlendiriyon tek sefer yoruluyon.Ay bide bu oglani evlendirmesi varkiz tarafinin evine kacarak evlense bari benim oglan
Ayy çok güzel ya hayırlı uğurlu olsun kan sonucun da inşallah.belirti var miydi canmEki Görüntüle 2163985 Kızlar uyuyamadım sabahın bu saati test yaptım :)
ne çok şey olmuş hafta sonu okuyacam diye imanım gevredi testleri pozitif olanların gözleri aydın olsun. bi daha ki ayı beklemeye geçenlere Allah sabır sağlık sıhhat versin ki umutları hiç bitmesin önümüzdeki aylar müjdeli haberler alsınlar inşallah
benim gibi daha bat ına zaman olup bekleyenler dee.. bekliyoz işte sabırsızca heyecanla umutlabat 10 temmuz
Ay hadi bakalim kac cikacak hayirlisi olsun canim :)Şoktayım ya hala inanamıyorum, hemen eşimi kaldırdım kan vermeye gittik acile, kan sonucunu bekliyoruz.
Ay haline sukret senin yine 10;temmuz ben teeeeeeeeeee 14 temmuzu beklicemne çok şey olmuş hafta sonu okuyacam diye imanım gevredi testleri pozitif olanların gözleri aydın olsun. bi daha ki ayı beklemeye geçenlere Allah sabır sağlık sıhhat versin ki umutları hiç bitmesin önümüzdeki aylar müjdeli haberler alsınlar inşallah
benim gibi daha bat ına zaman olup bekleyenler dee.. bekliyoz işte sabırsızca heyecanla umutlabat 10 temmuz
Çok guzel canim hayirli olsun :)Eki Görüntüle 2163985 Kızlar uyuyamadım sabahın bu saati test yaptım :)
Canim gözün aydın bizi de haberdar et kan sonucundan unutmaEki Görüntüle 2163985 Kızlar uyuyamadım sabahın bu saati test yaptım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?