• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hadi inşallah Anneyimbenanne35 Anneyimbenanne35
internetten 5li gebelik testi aldım bugün gelecek ne zaman yapmaya başlasam acaba en az 5gün kala yapmam lazım daha önce hiç çıkmaz dimii
bi de bu dolgunluk var diyordunuz ya bu son zamanlar ben de öyle hissediyorum yaa hayırlısı
bir de ben kızıma hamile kalmadan önceki ay adetim gecikmiş hamileyim zannederken geç de olsa gelmişti kırmızılar normalde düzenlidir. şimdi geçen ay da aynısı oldu 4 gün geç geldi kırmızılar o yüzden bu ay umutluyum içten içe bakalım aynı şekilde olacak mı :KK64:
Inşallah gelmez kuzum insallah kırmızı olarak çifter çifter çizgiler gelir balım bence biraz daha bekle sonra üzülme benim gibi bekle derim ben sabretmek çok zor evet ama bekle yapma hemen tatlım

ben hala umutluyum. bilmiyorum ama nedense içime öyle doğoyor. hemde negatifi gördüğüm halde. sende umudunu yitirme. bir de cuma günü test yaparız bakalım ne olacak?
Haklısın umudu yitirmemek lazım.. Ben de öyle düşünüyorum cuma yapalım test ay inşallah olmayız o zamana kadar..:bicak:

senin bat 4 mü bugn o zaman senin daha şansın var bana göre.. benim daha az günüm kalmış daha doğru çıkmalıydı testim:kızgın:
daha 4 gün var sanırım. en fazla 5 gün. yani son olarak cumartesi adet olmam gerekir normalde ama inşallah bebişler vardır bizde. sıkma canını. kendine başka uğraş bul tatlım zaman da hiç geçmiyor ki yoksa

Kuzum daha erkendir belki bence geçsin günün öyle yap bende seni gibi yaptım ama negatif cıktı çok kötü oldum dünde adet oldum sandım ama olmamışım 1 damla kanamam oldu dün aksammdan beri gelen giden yok kahve leke geliyor sancilarimda kesildi
Ayy seni cok merak ettim canim valla insallah düşündüğümüz gibi gelen kan yerlesme kanamasidir tatliskom

Eki Görüntüle 2163985 Kızlar uyuyamadım sabahın bu saati test yaptım :)

Ayyy hadi maşallah nasıl mıtlu oluyorum birilerinde şu nazlı ikinci çizgiyi görünce
Kan sonucunu bekliyoruz tatlım
Sıhhatle kavuşasın inşallaah

Benim bata 2 gün var o kadar belirtilerimden umutluydum ki sabah testim negatif çıkınca çöktüm resmen :cry:

daha 4 gün var sanırım. en fazla 5 gün. yani son olarak cumartesi adet olmam gerekir normalde ama inşallah bebişler vardır bizde. sıkma canını. kendine başka uğraş bul tatlım zaman da hiç geçmiyor ki yoksa
Doğru söylüyorsun... Öyle yapacağım yoksa günler geçmiyor saatler uzuyor tyeşekkürler cnm sen de öyle yap güzel haberlerini bekliyorum :KK200:

Ayyy hadi maşallah nasıl mıtlu oluyorum birilerinde şu nazlı ikinci çizgiyi görünce

Benim bata 2 gün var o kadar belirtilerimden umutluydum ki sabah testim negatif çıkınca çöktüm resmen :cry:
Ben de öyleydim valla ne yalan söyliyim negatifi görünce çok üzüldüm bat3 benım de..

belirtiler psikolojik oluyor genelde . ben de oyleyim karnim agriyor acaba hamile miyim diyorum bacagim agriyor acaba hamile miyim diyorum .bata 7 gun . kesin hamile olmadigimi bilsem rahatlayacagim ama belki diyor insan

Ben de öyleydim valla ne yalan söyliyim negatifi görünce çok üzüldüm bat3 benım de..

Ahh arkadaşım
İşin kötüsü kırmızıları görmeden umudu kesemiyorum
Görüncede ikinci bi kez çöküyorum
Oyyyy oyyyy
İyiki burası varda yoksa kimseye bu derdi anlatamam kimsede anlamaz zaten
Burda benim gibi bekleyenlerin güzel haberlerini almak ta çok güzel
Halimden anlayanlarla dertleşmekte... :KK200:

belirtiler psikolojik oluyor genelde . ben de oyleyim karnim agriyor acaba hamile miyim diyorum bacagim agriyor acaba hamile miyim diyorum .bata 7 gun . kesin hamile olmadigimi bilsem rahatlayacagim ama belki diyor insan

Haklısın canım
ağrımayan yerlerim bile ağrımaya başladı
Bilinç altı ne kadar etkiliymiş meğer vücudumuzda bu ay anladım...

Back