• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
FAFCB0BC-53C0-42EA-A652-9B279ABA7980.jpeg
Kızlar uyuyamadım sabahın bu saati test yaptım :)

:işsiz:ne çok şey olmuş hafta sonu okuyacam diye imanım gevredi :confused: testleri pozitif olanların gözleri aydın olsun. bi daha ki ayı beklemeye geçenlere Allah sabır sağlık sıhhat versin ki umutları hiç bitmesin önümüzdeki aylar müjdeli haberler alsınlar inşallah :dua:
benim gibi daha bat ına zaman olup bekleyenler dee.. bekliyoz işte sabırsızca heyecanla umutla :işsiz: bat 10 temmuz

Kizlar kiz bebe dogurun oglan cocugu cok zormus.Dun sunnet dugununde ben pert ben iptal:KK47:
En azindan kizda evlendiriyon tek sefer yoruluyon.Ay bide bu oglani evlendirmesi var :KK51: kiz tarafinin evine kacarak evlense bari benim oglan :KK53:

Allah seni ne etmeye :) hadi oldu bitti en azından geçmiş olsun.. darısı aakerliğine düğününe olsun ;)

:işsiz:ne çok şey olmuş hafta sonu okuyacam diye imanım gevredi :confused: testleri pozitif olanların gözleri aydın olsun. bi daha ki ayı beklemeye geçenlere Allah sabır sağlık sıhhat versin ki umutları hiç bitmesin önümüzdeki aylar müjdeli haberler alsınlar inşallah :dua:
benim gibi daha bat ına zaman olup bekleyenler dee.. bekliyoz işte sabırsızca heyecanla umutla :işsiz: bat 10 temmuz

zaman çabuk geçiyor;) ne kalmış canım şurda 10 temmuza..

Ay haline sukret senin yine 10;temmuz ben teeeeeeeeeee 14 temmuzu beklicem :işsiz:

Merhaba kızlar
Benim bat 24 temmuzda adet düZensizliğim var doktora gittim hormon testi yaptı ama bir sorun yok stres yapma dedi 2 aylıkevliyim ve ilk günden beri deniyoruz. Bugün ovülasyon testine başlıyorum adetimin 10. Günündeyim umarım bu ay dualarım kabul olur. 31 yaşındayım o yüzdende strese giriyorum Rabbim inşallah isteyen herkesin kucağına Bebişlerini nasip eder

Kizlar nasilsinniz bugün ya benm kanamam gelmedi bi türlü dün 1 damla geldi sadece sonrasında kahverengi leke geldi dahada gelen giden yok işin tuhafı sancilairmda kesildi anlamadm

Back