Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ayy hadi inŞAllah hayirli bir haber alırsın canım.. Rabbim isteyen herkese sağlıklı çocuklar nasip etsin bizlere de inşAllah amin evet bende denizlideyim bir sene dolacak anca geleli

güzel düşün güzel olsun canım inşAllah kucağına alırsın sağlıklı bir şekilde..

Kızlar acil bakarmısınız yerleşme kanaması yaşayan var mi sümüksü bir akinti mi yoksa lekeleme şeklinde mi olur
Ic giyimde lekeleme gördüm acaba mi dedim

Kızlar acil bakarmısınız yerleşme kanaması yaşayan var mi sümüksü bir akinti mi yoksa lekeleme şeklinde mi olur
Ic giyimde lekeleme gördüm acaba mi dedim

canım batına baktımda yumurtlama günün olmasın bugün 15 temmuz demişsin batına.. bazen yumurta çatlağında leke gelebiliyor

canım batına baktımda yumurtlama günün olmasın bugün 15 temmuz demişsin batına.. bazen yumurta çatlağında leke gelebiliyor
Ovulosyon testinde 25 haziranda yani 16.gun yakaladım canım adetim düzen siz olduğu için dün yine ovulasyon testi yaptım çok silikti.. bilmiyorum o kadar istiyorum ki herşeyi gözlemler oldum....

Ovulosyon testinde 25 haziranda yani 16.gun yakaladım canım adetim düzen siz olduğu için dün yine ovulasyon testi yaptım çok silikti.. bilmiyorum o kadar istiyorum ki herşeyi gözlemler oldum....

bugün yaptin mı ovulasyonu?? yani tarih aralığına bakınca öyle dedim inanki ypkda yerleşme kanaması bem kendim yaşamadım maalesef.. Sakin ol çok fazla heyecanlanma güzel düşün inşAllah hayırlı haberler alırsın; )

Bugün yapmadım dün çok silik çıkınca yapma gereği duymadım...

Hayırlı

Hayirli olsun tebrikler☺belirtilern nelerdi paylaşır misin ne zaman basladi
Sagol canim.benim belirtiler bata 10 gun kala bas agrisi ve asiri yorgunluk uyku ates basma haliyle basladi.tam 3 saat uyumusum gunduz vakti asla uyumam.aksam gec yatarim ama 10 da uykum geldi.ogun supelendim.sonra tiksinme basladi.herseyin kokusunu aliyorum.midem bulaniyo yiyemiyorum.akintim var.kasikta batma agri var.idrarimda belirgin bir koku var.

Canim devlettede asilama yapiliyor bu bir.
Ikincisi yaz tatili sen biraz bence diger cocuklarinla simdiye kadar yapmadiginiz degisik seyler arayisina gir kafan dagilsin stres azalsin bak o zaman nasil hamis oluyon hayirlisiyla

Sen unut koli koli testleri evde sonra dandik markaya kal sali gunune kadar ben nasil durucam merak ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…