- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #1.301
Canım ben bugün test yapmadım eşim yoktu, yalnız yapmak istemedim, mutlu bi haber olursa yanımda olsun istedim, bugün bat günümdü ve regl olmadım. Yarın sabah yapıcam artık inşallah testi, ben belirtilere çok takılmamaya kendimi dinlememeye çalışıyorum ama bende de baş ağırısı hafif mide bulantısı birden sıcak basma ve halsizlik var. Bunlar sıcak basma hariç normalde yaşadığım şeyler olduğunu düşündüğümden belirti gibi görmüyorum pek. Hayırlısı artık bakalım yarın haber ederim size :) bu arada ben de denizlide oturuyorum. Aynı şehirdeyiz sanırım :)
Sagol canim.benim bu 4.olcak hamileligim.hepsinde ayni velirtiler yasadim.gecmeyen bas agrisi kafam kazan gibi hep.kokuya hassasiyet mide bulantisi tiksinti.hep yatmak istiyorum.kasikta batma karin agrisi oluyo.hep ayni.birde yuruyeyim sanki dayak yemis gibi oluyom cabuk yoruluyorum.enerjim hic yok
Kızlar acil bakarmısınız yerleşme kanaması yaşayan var mi sümüksü bir akinti mi yoksa lekeleme şeklinde mi olur
Ic giyimde lekeleme gördüm acaba mi dedim
Ovulosyon testinde 25 haziranda yani 16.gun yakaladım canım adetim düzen siz olduğu için dün yine ovulasyon testi yaptım çok silikti.. bilmiyorum o kadar istiyorum ki herşeyi gözlemler oldum....canım batına baktımda yumurtlama günün olmasın bugün 15 temmuz demişsin batına.. bazen yumurta çatlağında leke gelebiliyor
Ovulosyon testinde 25 haziranda yani 16.gun yakaladım canım adetim düzen siz olduğu için dün yine ovulasyon testi yaptım çok silikti.. bilmiyorum o kadar istiyorum ki herşeyi gözlemler oldum....
Bugün yapmadım dün çok silik çıkınca yapma gereği duymadım...bugün yaptin mı ovulasyonu?? yani tarih aralığına bakınca öyle dedim inanki ypkda yerleşme kanaması bem kendim yaşamadım maalesef.. Sakin ol çok fazla heyecanlanmagüzel düşün inşAllah hayırlı haberler alırsın; )
selam hatunlar nasılsınız??
Heyecanlı stresli umutlu beklenti içerisindeselam hatunlar nasılsınız??
Heyecanlı stresli umutlu beklenti içerisinde
Sizin bat ne zamanaynı ben
testim negatife dönecek artık sanırım
silik çizgi bekleme zamanı
Sizin bat ne zaman
Yakin batlar umarım iyi haber veririm birbirimizeben vajinusmus hastaligim vardı çok şükür yendim şimdi bebiş istiyorummmmmsiz deme sen de :)
canım benim 11 temmuz daha
ama çatlatma iğnesi oldugum için hergün test yapıp takip ediyorum
Yakin batlar umarım iyi haber veririm birbirimizeben vajinusmus hastaligim vardı çok şükür yendim şimdi bebiş istiyorummmmm
Sagol canim.rabbim butun isteyenlere versin ins.güzel düşün güzel olsun canım inşAllah kucağına alırsın sağlıklı bir şekilde..
Hadi ins.güzel haberi verirsin az kalmisaynı belirtiler bende de var bata son 2 gün kaldı, bi de nabzımı ölçtümm hep son günlerde sürekli yüksek çıkıyor.
Sagol canim.benim belirtiler bata 10 gun kala bas agrisi ve asiri yorgunluk uyku ates basma haliyle basladi.tam 3 saat uyumusum gunduz vakti asla uyumam.aksam gec yatarim ama 10 da uykum geldi.ogun supelendim.sonra tiksinme basladi.herseyin kokusunu aliyorum.midem bulaniyo yiyemiyorum.akintim var.kasikta batma agri var.idrarimda belirgin bir koku var.Hayırlı
Hayirli olsun tebrikler☺belirtilern nelerdi paylaşır misin ne zaman basladi
Sagol canim 6 temmuz gunumEvet canm var çizgi hayırlı olsun günün ne zaman
Canim devlettede asilama yapiliyor bu bir.Hatunlarr sabah adet oldumm yoğun geldi kanamam umudum tamamen bitti bu ay için dün eşimle ufak atisstik onuda anlıyorum bu aydan oda çok umutluydu ama ben adet oldum diyince dün aksamdan beri adam çok kötü oldu asilama için biseler dedim taktinmi biseyi takiyosun dedi kizdi biraz moralim çok bozuk 3 tane doktora gittim ama bişey elde eedemedim eşim bana sen derdini tam anlatamıyorsun cekiniyosun diyor zaten gittiğim ilk doktor bana 3 tane var çocuğun ne yapacaksın doğurma dedi resmen ustlememe rağmen ben istiyorum diye ...boşladı beni duzgun bir ilac bile vermedi benim israrlarima ragmen ilgilenmedi neyse başka bi doktora gittim ne sorarasam ters cevap veriyor korkumda 3 cocugum var 4. Istiyorum diyemedim merak ettiğim soruları sorma ya çekindim en basitine bile kızıyor anlamadığım konuyu tekrar sordugimda bana ben bikere anlatirim dahada anlatmam diyor onada gitmedim sonuncu doktorum çok iyidi ama oda oyalıyor gibi geldi bana 2 kere klomen onda oldm ama başarı elde edemedik burda bitane daha doktor var asilamada yapıyor ama çok pahali daha eşime soylemedim digerleride uzak bu doktor evime adım mesafesinde tek muayene 150 tl tahliller hariç tabi ne olcak bilmiyorum ama bian önce hangi yolla olursa OLSUN sağlıklı bir şekilde hamile kalmak istiyorum şuan çok kötüyüm inanin okadar canım yaniyorki ne yapicam caresiz kaldım...yvz13 @Vanilyacicegi @siirkiz kahvecibaby @True white 4body1soul @Sevsev12
Sen unut koli koli testleri evde sonra dandik markaya kalCanım varda evde salı gunu eve gideceğim o zaman a kadar olmazsam evde de yaparım bende buna güvenmiyorum ne yalan söyleyeyim eczacı direk pakete koydu hangi marka olduğunu goremedim o an aceleydim sormayı da unuttum bakalım hayırlısı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?