- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #1.261
Valla o erken gblik testide yapmıştı ama@True white testleri de mi miratach di yoksa pozitif çıkanlar
Valla o erken gblik testide yapmıştı ama
Gördünmü canm çift çizgiler iyvz13
Onlarda var ama testlerdede var yalancı pozitifler yani anlıyacağın gebe kalmak için her yolu denedim şu 5 li ovu testlerine ozaman 35 lira vermiştim ama hiçbir işe yaramadilargördüm canım ovularında var ama çiftler
Onlarda var ama testlerdede var yalancı pozitifler yani anlıyacağın gebe kalmak için her yolu denedim şu 5 li ovu testlerine ozaman 35 lira vermiştim ama hiçbir işe yaramadilar
Inşallah bakalım inşallah allah nasip etmistirCanim döllenme olduktan yaklaşık 7 gün sonra rahme yerleşirmiş yumurta, rahme yerleştikten sonra orada salgılamaya başlarmış beta hcg hormonunu yumurtlamadan 7 gün sonrasını hesapla
İnsallah canim hepimiz sıra sıra hamilelik haberini veririz birbirimizeInşallah bakalım inşallah allah nasip etmistir
Âmin canımİnsallah canim hepimiz sıra sıra hamilelik haberini veririz birbirimize
Resim yükleyememişsin canım, açılmıyor.Resim yukleyemiyorum olmuyo ama gordum silik cizgiyi.nasil yuklucem
Bekleyen testte biraz mesafeli yaklaşmak lazım, yani başka markayla tekrar denemekte fayda görüyorum.Kızlar Sabah yaptım testin içi böyleydi şimdi de kızarıklık gitti böyle içi açıldı T de hafif bı çizgi var ama beklediğinden mi cikmistir
Olmuyor hata veriyor boyutu iygun degil diye nasil ayarlicamResim yükleyememişsin canım, açılmıyor.
Canm resmi küçült sonra tekrar gir yukleOlmuyor hata veriyor boyutu iygun degil diye nasil ayarlicam
Ben de tam bilmiyorum ama kırpmak mı gerekir Fotoğrafı acabaOlmuyor hata veriyor boyutu iygun degil diye nasil ayarlicam
Tabiki de öyle canım bende öyle düşünüyorum şuan hiç güvenmiyorumBekleyen testte biraz mesafeli yaklaşmak lazım, yani başka markayla tekrar denemekte fayda görüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?