• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar sizce yarın hangi marka test alsam böyle olunca tekrar mi alıp yapsam dedim

20180701_160125-1.jpg gorunuyor 2.cizgi cok az.bata 5 gun

Son düzenleme:
evet canım görünüyor 2.çizgi :KK66: Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşAllah sağlıkla..
belirtilerini de yazar mısın herkeste farklı oluyor biliyorum amA olsun :KK66: baş ağrın vardı sanki yanlış hatırlamıyorsam
Sagol canim.benim bu 4.olcak hamileligim.hepsinde ayni velirtiler yasadim.gecmeyen bas agrisi kafam kazan gibi hep.kokuya hassasiyet mide bulantisi tiksinti.hep yatmak istiyorum.kasikta batma karin agrisi oluyo.hep ayni.birde yuruyeyim sanki dayak yemis gibi oluyom cabuk yoruluyorum.enerjim hic yok

S
Bunu sağlıkla alırsın insallah kuzum kucağına belirtilerin ne peki
Agolasin canim 1 tane kizim var şukur.ama korkuyorum 2 kurtajim oldu.daha buna sevinemiyorum.belirtilwrim kasikta agri cok halsizlik.uyuma istegim var.akintimdavar hep.atesim 36.5 ates basiyo beni.tiksintim var kokuya hassasiyet

sen ne yaptın canım test yaptin mı? kaçırdım mı yoksa arada seni bilemedim bugündü senin regl günün di mi
Canım ben bugün test yapmadım eşim yoktu, yalnız yapmak istemedim, mutlu bi haber olursa yanımda olsun istedim, bugün bat günümdü ve regl olmadım. Yarın sabah yapıcam artık inşallah testi, ben belirtilere çok takılmamaya kendimi dinlememeye çalışıyorum ama bende de baş ağırısı hafif mide bulantısı birden sıcak basma ve halsizlik var. Bunlar sıcak basma hariç normalde yaşadığım şeyler olduğunu düşündüğümden belirti gibi görmüyorum pek. Hayırlısı artık bakalım yarın haber ederim size :) bu arada ben de denizlide oturuyorum. Aynı şehirdeyiz sanırım :)

S

Agolasin canim 1 tane kizim var şukur.ama korkuyorum 2 kurtajim oldu.daha buna sevinemiyorum.belirtilwrim kasikta agri cok halsizlik.uyuma istegim var.akintimdavar hep.atesim 36.5 ates basiyo beni.tiksintim var kokuya hassasiyet

aynı belirtiler bende de var bata son 2 gün kaldı, bi de nabzımı ölçtümm hep son günlerde sürekli yüksek çıkıyor.

Back