- 16 Aralık 2016
- 3.678
- 3.862
- 133
- 34
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #1.281
Kızlar sizce yarın hangi marka test alsam böyle olunca tekrar mi alıp yapsam dedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim marka bilgim pek yok ama ben de laboquick var, genelde memnunmuş insanlar, ben internetten aldım. Clear blue diye bişey duymuştum bi de , iyi diyolardı.Kızlar sizce yarın hangi marka test alsam böyle olunca tekrar mi alıp yapsam dedim
Evet canım görünüyor, hayırlı olsun, tebrik ederim sağ salim kucağına al inşallah bebeğini :) topiğin ilk hamilesi sen oldun :)Eki Görüntüle 2163900 gorunuyor 2.cizgi cok az.bata 5 gun
Hangi marka canım bu test? Arkadaşlara da fikir olsun diye soruyorum.Eki Görüntüle 2163900 gorunuyor 2.cizgi cok az.bata 5 gun
Evet canm var çizgi hayırlı olsun günün ne zamanEki Görüntüle 2163900 gorunuyor 2.cizgi cok az.bata 5 gun
sagol canim.6 temmuz gunum.ama bende cok belirti var benim bu 4.cu yasayan 1 kizim var.hepsindede kendim anladim onceden hep ayni seyleri yasiyorum belirtiEvet canm var çizgi hayırlı olsun günün ne zaman
3tllik testlerden.bir onceki hamileligimden kalmisti.oylesine bir kac saat once yaptim cikti.ama belirtilerim cok var biyordum benHangi marka canım bu test? Arkadaşlara da fikir olsun diye soruyorum.
Hayirli olsun tebrikler☺belirtilern nelerdi paylaşır misin ne zaman basladi3tllik testlerden.bir onceki hamileligimden kalmisti.oylesine bir kac saat once yaptim cikti.ama belirtilerim cok var biyordum ben
Eki Görüntüle 2163900 gorunuyor 2.cizgi cok az.bata 5 gun
Ewt cnm var ins koyulasir TebriklerEki Görüntüle 2163900 gorunuyor 2.cizgi cok az.bata 5 gun
Hangi marka canım bu test? Arkadaşlara da fikir olsun diye soruyorum.
Bunu sağlıkla alırsın insallah kuzum kucağına belirtilerin ne pekisagol canim.6 temmuz gunum.ama bende cok belirti var benim bu 4.cu yasayan 1 kizim var.hepsindede kendim anladim onceden hep ayni seyleri yasiyorum belirti
Sagol canim.benim bu 4.olcak hamileligim.hepsinde ayni velirtiler yasadim.gecmeyen bas agrisi kafam kazan gibi hep.kokuya hassasiyet mide bulantisi tiksinti.hep yatmak istiyorum.kasikta batma karin agrisi oluyo.hep ayni.birde yuruyeyim sanki dayak yemis gibi oluyom cabuk yoruluyorum.enerjim hic yokevet canım görünüyor 2.çizgiRabbim kucağına almayı nasip etsin inşAllah sağlıkla..
belirtilerini de yazar mısın herkeste farklı oluyor biliyorum amA olsunbaş ağrın vardı sanki yanlış hatırlamıyorsam
Canisi sende durumlar neEwt cnm var ins koyulasir Tebrikler
Bekliyorum cnmCanisi sende durumlar ne
Agolasin canim 1 tane kizim var şukur.ama korkuyorum 2 kurtajim oldu.daha buna sevinemiyorum.belirtilwrim kasikta agri cok halsizlik.uyuma istegim var.akintimdavar hep.atesim 36.5 ates basiyo beni.tiksintim var kokuya hassasiyetBunu sağlıkla alırsın insallah kuzum kucağına belirtilerin ne peki
Canım ben bugün test yapmadım eşim yoktu, yalnız yapmak istemedim, mutlu bi haber olursa yanımda olsun istedim, bugün bat günümdü ve regl olmadım. Yarın sabah yapıcam artık inşallah testi, ben belirtilere çok takılmamaya kendimi dinlememeye çalışıyorum ama bende de baş ağırısı hafif mide bulantısı birden sıcak basma ve halsizlik var. Bunlar sıcak basma hariç normalde yaşadığım şeyler olduğunu düşündüğümden belirti gibi görmüyorum pek. Hayırlısı artık bakalım yarın haber ederim size :) bu arada ben de denizlide oturuyorum. Aynı şehirdeyiz sanırım :)sen ne yaptın canım test yaptin mı? kaçırdım mı yoksa arada seni bilemedim bugündü senin regl günün di mi
S
Agolasin canim 1 tane kizim var şukur.ama korkuyorum 2 kurtajim oldu.daha buna sevinemiyorum.belirtilwrim kasikta agri cok halsizlik.uyuma istegim var.akintimdavar hep.atesim 36.5 ates basiyo beni.tiksintim var kokuya hassasiyet