- 26 Haziran 2018
- 167
- 170
- 18
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #1.221
Onuda yaptık geçen sene ama olmadıCanm esinin de sinirleri bozulmustur erkekler ztn en ufak seyde sikiliyorlar sen takinca o daha cok uzulup icine atiyordur. Bence biraz bu konuyu unutup akisina birakmak cok yararli olur sizn icin kafa dinlersiniz
Tatliskom bi basta sakin ol ve saglikli dusunmeye calis. Kocana danis birlikte hareket edin. Inan işini tam anlamiyla yapan doktor yok bence bende bu 1 yil boyunca kac doktora gittim ama hicbirinden memnun kalmadım ya hic ilgilenmiyorlar böyle senin icini rahatlatacak sekilde.zaten bu ay da gitmedim olacağı varsa zaten olur dedim.Hatunlarr sabah adet oldumm yoğun geldi kanamam umudum tamamen bitti bu ay için dün eşimle ufak atisstik onuda anlıyorum bu aydan oda çok umutluydu ama ben adet oldum diyince dün aksamdan beri adam çok kötü oldu asilama için biseler dedim taktinmi biseyi takiyosun dedi kizdi biraz moralim çok bozuk 3 tane doktora gittim ama bişey elde eedemedim eşim bana sen derdini tam anlatamıyorsun cekiniyosun diyor zaten gittiğim ilk doktor bana 3 tane var çocuğun ne yapacaksın doğurma dedi resmen ustlememe rağmen ben istiyorum diye ...boşladı beni duzgun bir ilac bile vermedi benim israrlarima ragmen ilgilenmedi neyse başka bi doktora gittim ne sorarasam ters cevap veriyor korkumda 3 cocugum var 4. Istiyorum diyemedim merak ettiğim soruları sorma ya çekindim en basitine bile kızıyor anlamadığım konuyu tekrar sordugimda bana ben bikere anlatirim dahada anlatmam diyor onada gitmedim sonuncu doktorum çok iyidi ama oda oyalıyor gibi geldi bana 2 kere klomen onda oldm ama başarı elde edemedik burda bitane daha doktor var asilamada yapıyor ama çok pahali daha eşime soylemedim digerleride uzak bu doktor evime adım mesafesinde tek muayene 150 tl tahliller hariç tabi ne olcak bilmiyorum ama bian önce hangi yolla olursa OLSUN sağlıklı bir şekilde hamile kalmak istiyorum şuan çok kötüyüm inanin okadar canım yaniyorki ne yapicam caresiz kaldım...yvz13 Mabellllll @siirkiz kahvecibaby @True white @4body1soul Sevsev12
Orası öyle şimdi onun sakinleşmesini bekliyorum salı günü kesin doktora gitmem lazım peki sence bir doktora 150 tl muayene ücreti vermek adilcemi ama mükkemmel ötesi ilgisi ve bilgisi dahilindeTatliskom bi basta sakin ol ve saglikli dusunmeye calis. Kocana danis birlikte hareket edin. Inan işini tam anlamiyla yapan doktor yok bence bende bu 1 yil boyunca kac doktora gittim ama hicbirinden memnun kalmadım ya hic ilgilenmiyorlar böyle senin icini rahatlatacak sekilde.zaten bu ay da gitmedim olacağı varsa zaten olur dedim.
Ilgisi varsa canim hakkini veriyorsa verilebilir ben de burda her muayene 120 veriyorum ama sifir ilgi ve vermek istemiyorum aetk bundan sonra doktora gidecksem devlete gitmeyi düşünüyorum bakalim ordakiler nasilOrası öyle şimdi onun sakinleşmesini bekliyorum salı günü kesin doktora gitmem lazım peki sence bir doktora 150 tl muayene ücreti vermek adilcemi ama mükkemmel ötesi ilgisi ve bilgisi dahilinde
Hatunlarr sabah adet oldumm yoğun geldi kanamam umudum tamamen bitti bu ay için dün eşimle ufak atisstik onuda anlıyorum bu aydan oda çok umutluydu ama ben adet oldum diyince dün aksamdan beri adam çok kötü oldu asilama için biseler dedim taktinmi biseyi takiyosun dedi kizdi biraz moralim çok bozuk 3 tane doktora gittim ama bişey elde eedemedim eşim bana sen derdini tam anlatamıyorsun cekiniyosun diyor zaten gittiğim ilk doktor bana 3 tane var çocuğun ne yapacaksın doğurma dedi resmen ustlememe rağmen ben istiyorum diye ...boşladı beni duzgun bir ilac bile vermedi benim israrlarima ragmen ilgilenmedi neyse başka bi doktora gittim ne sorarasam ters cevap veriyor korkumda 3 cocugum var 4. Istiyorum diyemedim merak ettiğim soruları sorma ya çekindim en basitine bile kızıyor anlamadığım konuyu tekrar sordugimda bana ben bikere anlatirim dahada anlatmam diyor onada gitmedim sonuncu doktorum çok iyidi ama oda oyalıyor gibi geldi bana 2 kere klomen onda oldm ama başarı elde edemedik burda bitane daha doktor var asilamada yapıyor ama çok pahali daha eşime soylemedim digerleride uzak bu doktor evime adım mesafesinde tek muayene 150 tl tahliller hariç tabi ne olcak bilmiyorum ama bian önce hangi yolla olursa OLSUN sağlıklı bir şekilde hamile kalmak istiyorum şuan çok kötüyüm inanin okadar canım yaniyorki ne yapicam caresiz kaldım...yvz13 Mabellllll @siirkiz kahvecibaby @True white @4body1soul Sevsev12
Çok yaptım inan hiç tatmadığım aylar çok olducanım bence sen akışına bırak
kafandan attıgın an olacak gör bak
Hakkini veriyorsa eger deger diye dusunuyorsan bence de verilebilir cnmOrası öyle şimdi onun sakinleşmesini bekliyorum salı günü kesin doktora gitmem lazım peki sence bir doktora 150 tl muayene ücreti vermek adilcemi ama mükkemmel ötesi ilgisi ve bilgisi dahilinde
Hatunlarr sabah adet oldumm yoğun geldi kanamam umudum tamamen bitti bu ay için dün eşimle ufak atisstik onuda anlıyorum bu aydan oda çok umutluydu ama ben adet oldum diyince dün aksamdan beri adam çok kötü oldu asilama için biseler dedim taktinmi biseyi takiyosun dedi kizdi biraz moralim çok bozuk 3 tane doktora gittim ama bişey elde eedemedim eşim bana sen derdini tam anlatamıyorsun cekiniyosun diyor zaten gittiğim ilk doktor bana 3 tane var çocuğun ne yapacaksın doğurma dedi resmen ustlememe rağmen ben istiyorum diye ...boşladı beni duzgun bir ilac bile vermedi benim israrlarima ragmen ilgilenmedi neyse başka bi doktora gittim ne sorarasam ters cevap veriyor korkumda 3 cocugum var 4. Istiyorum diyemedim merak ettiğim soruları sorma ya çekindim en basitine bile kızıyor anlamadığım konuyu tekrar sordugimda bana ben bikere anlatirim dahada anlatmam diyor onada gitmedim sonuncu doktorum çok iyidi ama oda oyalıyor gibi geldi bana 2 kere klomen onda oldm ama başarı elde edemedik burda bitane daha doktor var asilamada yapıyor ama çok pahali daha eşime soylemedim digerleride uzak bu doktor evime adım mesafesinde tek muayene 150 tl tahliller hariç tabi ne olcak bilmiyorum ama bian önce hangi yolla olursa OLSUN sağlıklı bir şekilde hamile kalmak istiyorum şuan çok kötüyüm inanin okadar canım yaniyorki ne yapicam caresiz kaldım...yvz13 Mabellllll @siirkiz kahvecibaby @True white @4body1soul Sevsev12
Aynen öyle ☺ bat aynı mutlu haberlerimiz de bir olur insallh baby ☺
Merhaba arkadaşlar erken gebelik testimi ne zaman yapmam lazım..ovulosyon testi yaptigimda en koyu 16.gun yakaldim ama adet döngüm 35 gün sürüyor...
Bu hiç yumurtlama.akintisida olmadı bu ay hiç bir belirtilse yok yine olmadı sanırım bu ay...16ngunden 21.gune kadar ovulasyon testi yaptım hergun siliklesmeye başladı.... @Anneyimbenanne35 [USER=842200]@yvz13[/USER]
Kan ver tatlim varsa zaten belli olurinşAllah inşAllah.. ya o değil biz cuma günü yola çıkacağız malum batta cumartesi erken kan testi mi yaptırsam bilemedim gerçi belim ağrıyor o ayrı mesele
Kızlar Sabah yaptım testin içi böyleydi şimdi de kızarıklık gitti böyle içi açıldı T de hafif bı çizgi var ama beklediğinden mi cikmistir
Adete 2 hafta var ama ovulosyon göre yumurtlama erken gerçekleşti...ama adetlerim düzen siz iste bu bi umut bekliyorumcanım adetine ne kadar var?
Kızlar Sabah yaptım testin içi böyleydi şimdi de kızarıklık gitti böyle içi açıldı T de hafif bı çizgi var ama beklediğinden mi cikmistir
Adete 2 hafta var ama ovulosyon göre yumurtlama erken gerçekleşti...ama adetlerim düzen siz iste bu bi umut bekliyorum
Normal gözle de şuan gözükür da ilk ici kirmisi olduğu için t de birşey yok bwklwyince oldu diye düşünüyorum amabir çizgi gördüm sanki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?