• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yvz13 yvz13 canimmm dün sarımsı gelen sonra acikkahveye donen lekelerim geceden beri yok bugüne sökülürüm diye bekliyodum ama okadar agrimda yok hafif agrım var alt karnim agiriyor tek ya

canım senin iş döllenme zamanına baglı
muhtemelen adetin geliyordur ama eger döllenme geç olduysa bu yerleşme de olabilir
bekleyelim bakalım

Ilk bebegimdi sürprizdi bize..kısmet her sey..belirti olayına gelince pazar günüydü pikniğe gitmiştik eşimle yürürken karnım ağrıdı biraz. aha dedim geliyor adet gittim baktım yok. Ertesi gün sabah baktim memeler aciyor dokununca tam adet gunuydu okula gittim eve geldim akşam oldu hala adet yok..arkadaşla konuştum hamileyim dedi ay sevindik falan..ben de olmuyorum dedim seher test yap dedi ne alaka aklıma gelmez..neyse salı oldu ısrar kıyamet test aldık akşam 8 de yaptim 1 gun geçmişti hemen çizgi çıktı aayyyy nasıl değişik duygular yarabbim.perşembe kan verdim cuma sonucu aldım hcg 627. 3 4 gun geçmişti yani.

Günler öncesinde belirti arayıp da bulamayanlar üzülmesin ne yerleşme kanaması oldu ne aşırı kasık batması hissettim. Yunurtlamayi bile anlamazdim. Test yaptiktan sonra basladi belirtiler aksam yemegini yerdik uykum gelirdi 1 saat uyurdum tuvalte cok giderdim. 2 3 gun sancı oldu adet başlıyormuş gibi

Ha bi de aynaya baktığımda daha bi güzel hissederdim kirpiklerim falan...okuldaki hizmetli abla hocam sen hamile misin diye sormuştu hatta. yook derdim vardi halbuki Hamilesin sanki ve oğlun olacak dedi.. ben de erkek hissediyordum ama kısmet olmadı kalbi yavaş atıyordu durdu sonra minnağimin

Günler öncesinde belirti arayıp da bulamayanlar üzülmesin ne yerleşme kanaması oldu ne aşırı kasık batması hissettim. Yunurtlamayi bile anlamazdim. Test yaptiktan sonra basladi belirtiler aksam yemegini yerdik uykum gelirdi 1 saat uyurdum tuvalte cok giderdim. 2 3 gun sancı oldu adet başlıyormuş gibi

Düşünmeyince oluyor zaten bende ilkinde hiiiiç aklımda yoktu tatile gidecektik tatile gidip geleyimde öyle bir doktora gideyim genel muayene için demiştim aynen kasık ağrısı adet olacak gibi sancı çektim aha deyip wc ye gidiyordum yoktu 3 gün geçince test yaptım c.tesi günüydü o zaman çift çizgi gördüm p.tesi kan testinde 1000 lerin üstündeydi değerim oğluşum şimdi 4 yaşında inşAllah kardeşi de olur diye bekliyoruz benim de bat 7 temmuz;) Allah hakkımızda hayırlısını versin

Ha bi de aynaya baktığımda daha bi güzel hissederdim kirpiklerim falan...okuldaki hizmetli abla hocam sen hamile misin diye sormuştu hatta. yook derdim vardi halbuki Hamilesin sanki ve oğlun olacak dedi.. ben de erkek hissediyordum ama kısmet olmadı kalbi yavaş atıyordu durdu sonra minnağimin

hizmetli ablalarında da gözünden birşey kaçmıyor haaa ;) inşAllah hamilesindir de sağ salim kucağına alırsın bebeğini

Kızlardır günaydın canlarım kafayı yiyecem ya dün glen lekeler geceden beri gelmemis anlamadim bu işi ben ağrılarımda yok adet agrilarim sadece sağ kasigim yaniyor
Gunaydinn kesinlikle yerlesme kanamasiiii cok umutlandim senin adina suan bence kan testine gidebilirsin insallah bu ayin ilk bebek mujdesini senden aliriz yolu ac biz de gelelim arkkadann insss:anneadayı::anne::halay::halay::halay:

Hatunlarr sabah adet oldumm yoğun geldi kanamam umudum tamamen bitti bu ay için dün eşimle ufak atisstik onuda anlıyorum bu aydan oda çok umutluydu ama ben adet oldum diyince dün aksamdan beri adam çok kötü oldu asilama için biseler dedim taktinmi biseyi takiyosun dedi kizdi biraz moralim çok bozuk 3 tane doktora gittim ama bişey elde eedemedim eşim bana sen derdini tam anlatamıyorsun cekiniyosun diyor zaten gittiğim ilk doktor bana 3 tane var çocuğun ne yapacaksın doğurma dedi resmen ustlememe rağmen ben istiyorum diye ...boşladı beni duzgun bir ilac bile vermedi benim israrlarima ragmen ilgilenmedi neyse başka bi doktora gittim ne sorarasam ters cevap veriyor korkumda 3 cocugum var 4. Istiyorum diyemedim merak ettiğim soruları sorma ya çekindim en basitine bile kızıyor anlamadığım konuyu tekrar sordugimda bana ben bikere anlatirim dahada anlatmam diyor onada gitmedim sonuncu doktorum çok iyidi ama oda oyalıyor gibi geldi bana 2 kere klomen onda oldm ama başarı elde edemedik burda bitane daha doktor var asilamada yapıyor ama çok pahali daha eşime soylemedim digerleride uzak bu doktor evime adım mesafesinde tek muayene 150 tl tahliller hariç tabi ne olcak bilmiyorum ama bian önce hangi yolla olursa OLSUN sağlıklı bir şekilde hamile kalmak istiyorum şuan çok kötüyüm inanin okadar canım yaniyorki ne yapicam caresiz kaldım... yvz13 yvz13 Mabellllll Mabellllll S siirkiz kahvecibaby kahvecibaby True white True white 4body1soul 4body1soul Sevsev12 Sevsev12

Back