Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba ben 15 haziran adet oldum bidaha ki adet 12 temmuzda ben ogün mü test yapıcam bi öncesi adet olduğum günü yani 15 ini mi bekliycem çok heyecanlıyım da ilk deniyorum bu ay bi oğlum var fazla kilom var bu ay olmayabilir diye düşünüyorum oğlum hemen olmuştu

Canım varda evde salı gunu eve gideceğim o zaman a kadar olmazsam evde de yaparım bende buna güvenmiyorum ne yalan söyleyeyim eczacı direk pakete koydu hangi marka olduğunu goremedim o an aceleydim sormayı da unuttum bakalım hayırlısı canım

hayal kırıklığı yaşama benim gibi diye söyledim yanlış anlama sakın.. şimdi kaç gün var bata senin???

S srplmtmtk ah canm ah hangisini yazayım ki bilemedim ekim ayında 4 gün günün geçmişti evde bu miratech pembe testlerden 3 tane yaptım aynı seninki gibi pembe cıktı hatta biri dahada koyuydu okadar heyecanlanmistimki anlatamam kesin hamileyim dedim o testle uyudum gidip gelip bebek sever gibi teste bakıp guliyodu.m ama ertesi gün kab verdim ve 4 gün gecikme ile kocaman 0 'di yani bu testler boş umutlar veriyo onu demek istedim tabiki benim temennim senin ki gerçek sevinç olur inşalalh tatlimmmm

Aynen canım güvenmiyorum şuan zaten salı evde var labouick test ondan yapacağım

Canim döllenme olduktan yaklaşık 7 gün sonra rahme yerleşirmiş yumurta, rahme yerleştikten sonra orada salgılamaya başlarmış beta hcg hormonunu yumurtlamadan 7 gün sonrasını hesapla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…