- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #1.241
Pik ne oluyor canımcanım bana pik gördüğün zamanı söyle sana ona göre hesaplayayım
Canım varda evde salı gunu eve gideceğim o zaman a kadar olmazsam evde de yaparım bende buna güvenmiyorum ne yalan söyleyeyim eczacı direk pakete koydu hangi marka olduğunu goremedim o an aceleydim sormayı da unuttum bakalım hayırlısı canımcanım bende mayıs ayında bekleyince kızardı ben çok heveslendim ama plması bu markaya o yüzden güvememiyorum bem.. evet çizgi görünüyor ama dediğim gibi başıma geldiği için güvenemiyorum ben.. zaten o aydan sonra da direk kan vericem dedim ben testler moralimi bozdu iyice.. varsa başka markalarla dene sen yine de.. inşAllah bebeğin seninledir kuzum
Canım evet ama bu marka güvenilir değil diyorlar
Hamilelik testimi ovulasyon mu hamilelikse tekrarla canım testş olabilirKızlar Sabah yaptım testin içi böyleydi şimdi de kızarıklık gitti böyle içi açıldı T de hafif bı çizgi var ama beklediğinden mi cikmistir
Canım varda evde salı gunu eve gideceğim o zaman a kadar olmazsam evde de yaparım bende buna güvenmiyorum ne yalan söyleyeyim eczacı direk pakete koydu hangi marka olduğunu goremedim o an aceleydim sormayı da unuttum bakalım hayırlısı canım
Hamilelik salı tekrarlayacagim inşallahHamilelik testimi ovulasyon mu hamilelikse tekrarla canım testş olabilir
Pik ne oluyor canım
Yok cabim ben testi görünce böyle bir şey yaşayacağımı tahmin ettim zaten 4 yada 5 var canımhayal kırıklığı yaşama benim gibi diye söyledim yanlış anlama sakın.. şimdi kaç gün var bata senin???
25 haziran 16.gün pik oldu o zamaniki çizgi de kopkoyu olcak o pik demek
Canım evet ama bu marka güvenilir değil diyorlar
Aynen canım güvenmiyorum şuan zaten salı evde var labouick test ondan yapacağımS srplmtmtk ah canm ah hangisini yazayım ki bilemedim ekim ayında 4 gün günün geçmişti evde bu miratech pembe testlerden 3 tane yaptım aynı seninki gibi pembe cıktı hatta biri dahada koyuydu okadar heyecanlanmistimki anlatamam kesin hamileyim dedim o testle uyudum gidip gelip bebek sever gibi teste bakıp guliyodu.m ama ertesi gün kab verdim ve 4 gün gecikme ile kocaman 0 'di yani bu testler boş umutlar veriyo onu demek istedim tabiki benim temennim senin ki gerçek sevinç olur inşalalh tatlimmmm
Çok yorumlar var pozitif görüp kanda negatif görenolurmu miratech iyi markadır ovulasyon testleri de cok iyi
25 haziran 16.gün pik oldu o zaman
Çok yorumlar var pozitif görüp kanda negatif gören
Canim döllenme olduktan yaklaşık 7 gün sonra rahme yerleşirmiş yumurta, rahme yerleştikten sonra orada salgılamaya başlarmış beta hcg hormonunu yumurtlamadan 7 gün sonrasını hesaplaMerhaba arkadaşlar erken gebelik testimi ne zaman yapmam lazım..ovulosyon testi yaptigimda en koyu 16.gun yakaldim ama adet döngüm 35 gün sürüyor...
Bu hiç yumurtlama.akintisida olmadı bu ay hiç bir belirtilse yok yine olmadı sanırım bu ay...16ngunden 21.gune kadar ovulasyon testi yaptım hergun siliklesmeye başladı.... @Anneyimbenanne35 [USER=842200]@yvz13[/USER]
Salı günü eve gideceimg bat a var çift çizgi çıkınca veririm çok kan verdim bu zamana kadar vallao zaman kan ver tatlım acilden versene hemen çıkar
Canisi benim o dediğin ymtestlerin fotosu hala duruyo aticam birazdanbakinolurmu miratech iyi markadır ovulasyon testleri de cok iyi
Canisi benim o dediğin ymtestlerin fotosu hala duruyo aticam birazdanbakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?