- 16 Şubat 2018
- 3.024
- 2.298
- 83
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #1.201
Rabbim tüm isteyenlere verir insallahYok canim ben kendimi biliyorum :) daha da test yapmam :)) darisi bu ay sizlere
Hayirlisi olsun tatliskom Rabbim en kisa zamanda gönlüne göre verir insallahEveeeettt hatunlar an itibariyle afet olmuş bulunmaktayım yeni bat 1 ağustos ne diyim hayırlı olur inşallah eşim uyuyo şimdi kalkınca diycem ve asilama için konuşmamız lazim
yvz13 canimmm dün sarımsı gelen sonra acikkahveye donen lekelerim geceden beri yok bugüne sökülürüm diye bekliyodum ama okadar agrimda yok hafif agrım var alt karnim agiriyor tek ya
Gunaydin insallah amin canim yok yapmadim son gune kdr bekliycemmolmazsın inşallah bebeğin seninledir canım
test yaptınmı
Günler öncesinde belirti arayıp da bulamayanlar üzülmesin ne yerleşme kanaması oldu ne aşırı kasık batması hissettim. Yunurtlamayi bile anlamazdim. Test yaptiktan sonra basladi belirtiler aksam yemegini yerdik uykum gelirdi 1 saat uyurdum tuvalte cok giderdim. 2 3 gun sancı oldu adet başlıyormuş gibi
Ha bi de aynaya baktığımda daha bi güzel hissederdim kirpiklerim falan...okuldaki hizmetli abla hocam sen hamile misin diye sormuştu hatta. yook derdim vardi halbuki Hamilesin sanki ve oğlun olacak dedi.. ben de erkek hissediyordum ama kısmet olmadı kalbi yavaş atıyordu durdu sonra minnağimin
Bende 7 temmuzum canim bakalim hayirlisi ile guzel haberler veririz birbirimize.Selam kızlar bat 7 temmuz..nisanda 9 haftalikken kurtaj olmuştum.mayıs 20 haziran 13 regl tarihleri. Inşallah bu ay olmam da bebeğim gelir
Inşallah batdaşımm hayirli sağlıklı bebislerimiz olsunBende 7 temmuzum canim bakalim hayirlisi ile guzel haberler veririz birbirimize.
Aynen öyle ☺ bat aynı mutlu haberlerimiz de bir olur insallh baby ☺hizmetli ablalarında da gözünden birşey kaçmıyor haaainşAllah hamilesindir de sağ salim kucağına alırsın bebeğini
Gunaydinn kesinlikle yerlesme kanamasiiii cok umutlandim senin adina suan bence kan testine gidebilirsin insallah bu ayin ilk bebek mujdesini senden aliriz yolu ac biz de gelelim arkkadann insssKızlardır günaydın canlarım kafayı yiyecem ya dün glen lekeler geceden beri gelmemis anlamadim bu işi ben ağrılarımda yok adet agrilarim sadece sağ kasigim yaniyor
Yok tatlım yok nerde bende o şans sancilarim arttı ve kanamam geldiGunaydinn kesinlikle yerlesme kanamasiiii cok umutlandim senin adina suan bence kan testine gidebilirsin insallah bu ayin ilk bebek mujdesini senden aliriz yolu ac biz de gelelim arkkadann insss
Olsun canim ben gec gordum yazini kusura bakma, 1 agustosa da 1 ay var hemencecik gecerEveeeettt hatunlar an itibariyle afet olmuş bulunmaktayım yeni bat 1 ağustos ne diyim hayırlı olur inşallah eşim uyuyo şimdi kalkınca diycem ve asilama için konuşmamız lazim
Geldi kuzum geldi adet oldumcanım senin iş döllenme zamanına baglı
muhtemelen adetin geliyordur ama eger döllenme geç olduysa bu yerleşme de olabilir
bekleyelim bakalım
Olsun canisi önemli değil inşalalh bakalım zaman ne göstercek sende durumlar nasilOlsun canim ben gec gordum yazini kusura bakma, 1 agustosa da 1 ay var hemencecik gecer
Amin amin insallah canimInşallah batdaşımm hayirli sağlıklı bebislerimiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?