- 16 Şubat 2018
- 3.024
- 2.298
- 83
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #1.181
Canim normal testte erken cikmazi zor yani moralini bozma öyle adet gununu bekle insallah o zaman görürsün cift cizgileriBugün yaptigim test negatif Kizlar@yvz13
Benim.diger gebeligimde normal testte 6 gun varken cikmisti canim :) neyse hayırlısı artik agustos topigine gecerim :)))Canim normal testte erken cikmazi zor yani moralini bozma öyle adet gununu bekle insallah o zaman görürsün cift cizgileri
Yuppiiiii yerlesme kanamasi o zamnnnKızlardır günaydın canlarım kafayı yiyecem ya dün glen lekeler geceden beri gelmemis anlamadim bu işi ben ağrılarımda yok adet agrilarim sadece sağ kasigim yaniyor
Tatliskom belki bu gec döllenmistir hemen umutsuzluga kapilmaBenim.diger gebeligimde normal testte 6 gun varken cikmisti canim :) neyse hayırlısı artik agustos topigine gecerim :)))
Inşallah balimmm insallah dediğin gibi olur ama açık kahveydi ya nebiliyim insallah arkası gelmezYuppiiiii yerlesme kanamasi o zamnnntemmuz ayinin ilk bebesi mujdesidir insallahh sonrada bizim gebrlikleri mujdeleriz buraya
Sen uzan dinlen tatliskom. Senin bebesinde iyice yerlessin inssallahh . Mart melegi olur gelir insallahInşallah balimmm insallah dediğin gibi olur ama açık kahveydi ya nebiliyim insallah arkası gelmez
Yerlesme kanamasi olabilir.benimde oyle olmustu adet oldum sandim baktim 1 gun surdu hemen test yaptim cikti.hadi hayirlisi ins.guzel haberi verirsinKızlardır günaydın canlarım kafayı yiyecem ya dün glen lekeler geceden beri gelmemis anlamadim bu işi ben ağrılarımda yok adet agrilarim sadece sağ kasigim yaniyor
Inşallah canm önce sarimsiydi sonra acikkahverengine donmustu ama geceden beri gelmiyor adet sancılarım daha farklı adet olurken vajinam agirir mesela bacaklarina kadar sancılanırım bu öyle değil işte kafam karistiYerlesme kanamasi olabilir.benimde oyle olmustu adet oldum sandim baktim 1 gun surdu hemen test yaptim cikti.hadi hayirlisi ins.guzel haberi verirsin
Ayyy ağzından bal damlıyor kuzum insallahhhh öyledir canisiSen uzan dinlen tatliskom. Senin bebesinde iyice yerlessin inssallahh . Mart melegi olur gelir insallah
Canim senin bu test bozuk olabilir ben de bu markadan yapmistim ama icinin rengi beyaza dönmüştüKızlar buda beklemiş hali de burada ayni boyle çıkanTrue white arkadaşın da sonra kanda negatif çıktı dimi
Hadi gozumuz aydin inşallah gelmez daha lekeler :) bebisler gelsinKızlardır günaydın canlarım kafayı yiyecem ya dün glen lekeler geceden beri gelmemis anlamadim bu işi ben ağrılarımda yok adet agrilarim sadece sağ kasigim yaniyor
Ayyy insallah tatlim insallah ya tek dileğim oHadi gozumuz aydin inşallah gelmez daha lekeler :) bebisler gelsin
Yok canim ben kendimi biliyorum :) daha da test yapmam :)) darisi bu ay sizlereTatliskom belki bu gec döllenmistir hemen umutsuzluga kapilma
Eveeeettt hatunlar an itibariyle afet olmuş bulunmaktayım yeni bat 1 ağustos ne diyim hayırlı olur inşallah eşim uyuyo şimdi kalkınca diycem ve asilama için konuşmamız lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?