• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dayanamadim bi test de ben yaptim ama sonuc husran ☹ bata 3 gun var ama adet belirtisi hic bisey yok yvz13 yvz13 20180701_080753.jpg

Evet bugün ki 3. Negatif de benden bu arada bu test bı tuhaf ya ilk defa başka testten yapmak zorunda kaldım içindeki kırmızı renk gitmiyor

Eklentiler

• IMG_20180701_082235.jpg
    IMG_20180701_082235.jpg
    46,7 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar buda beklemiş hali de burada ayni boyle çıkan True white True white arkadaşın da sonra kanda negatif çıktı dimi

Eklentiler

• IMG_20180701_094613.jpg
    IMG_20180701_094613.jpg
    45,7 KB · Görüntüleme: 39
Kızlardır günaydın canlarım kafayı yiyecem ya dün glen lekeler geceden beri gelmemis anlamadim bu işi ben ağrılarımda yok adet agrilarim sadece sağ kasigim yaniyor
Yuppiiiii yerlesme kanamasi o zamnnn:halay::halay:temmuz ayinin ilk bebesi mujdesidir insallahh sonrada bizim gebrlikleri mujdeleriz buraya

Kızlardır günaydın canlarım kafayı yiyecem ya dün glen lekeler geceden beri gelmemis anlamadim bu işi ben ağrılarımda yok adet agrilarim sadece sağ kasigim yaniyor
Yerlesme kanamasi olabilir.benimde oyle olmustu adet oldum sandim baktim 1 gun surdu hemen test yaptim cikti.hadi hayirlisi ins.guzel haberi verirsin

Yerlesme kanamasi olabilir.benimde oyle olmustu adet oldum sandim baktim 1 gun surdu hemen test yaptim cikti.hadi hayirlisi ins.guzel haberi verirsin
Inşallah canm önce sarimsiydi sonra acikkahverengine donmustu ama geceden beri gelmiyor adet sancılarım daha farklı adet olurken vajinam agirir mesela bacaklarina kadar sancılanırım bu öyle değil işte kafam karisti

yvz13 yvz13 canimmm dün sarımsı gelen sonra acikkahveye donen lekelerim geceden beri yok bugüne sökülürüm diye bekliyodum ama okadar agrimda yok hafif agrım var alt karnim agiriyor tek ya

Eveeeettt hatunlar an itibariyle afet olmuş bulunmaktayım yeni bat 1 ağustos ne diyim hayırlı olur inşallah eşim uyuyo şimdi kalkınca diycem ve asilama için konuşmamız lazim

geldi yani.. hakkımızda hayırlısı tatlim inşAllah yaa konuşun bakalim..

Back