- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #1.161
Valla pert modda da olsam hurdaya da ayrilsam tam yumurtalarimin atlayacagi donemdeyim mecbur sey edicem.Bu gunden sozunu aldim heriftenayyyy telaş çok olacak desene sendeAllah kolaylık versin canım yarın pert modda olursun sen.. ben 1 yaşındayken kestirtmiştim azcık aklı ersin sünnet kıyafeti giydirip foto çektirmeyi düşünüyorum olmadım demesin evladım.. bir daha oğlum olursa yenidoğan yaptıracam inşAllah
Valla pert modda da olsam hurdaya da ayrilsam tam yumurtalarimin atlayacagi donemdeyim mecbur sey edicem.Bu gunden sozunu aldim heriften
Tip ilerledi bide kadinlarin tek basina hamis olma teknigini bulsalar da su heriflere mart kedisi gibi davranipta pek hevesliymisiz gibi gozukmesek
Aman bunlarin sozunden nolacak yarin bide anasi gelecek yasüpersinsözü de almışsın oooh
Aman bunlarin sozunden nolacak yarin bide anasi gelecek ya
Sen anama soyle demissin sen anama boyle bakmissin sen anama.. der bi bahane bulur diye korkuyom
Bu kadar anaciydinda niye evlenip benim basimi yaktin diyom bazen
Onceden gelinler agliyodu evlenirken simdi erkekler agliyo
Aman bunlarin sozunden nolacak yarin bide anasi gelecek ya
Sen anama soyle demissin sen anama boyle bakmissin sen anama.. der bi bahane bulur diye korkuyom
Benm bat 5 iste 35 dakikaya 4 :))))) gercekten oyle cok kafa karistirici regl olursam cok uzulcemsenin ne kadar var canım bata?? valla bilmiyom ki gebelik belirtilerinde regl dönemi belirtilerinin çoğu olduğu için birşey demek güç oluyor?? benimde göğüslerim dolgunlaştı 5 gündür falan.. inşAllah güzel haberler alırız
Bende de öyle ikisi de hepvar offfBel agrisi belirtidir normalde ama bende belorti degil cunku her ay var zatensivilciler bazen iyiye isaret edebiliyor belkide hamilelik belirtisidir
Benm bat 5 iste 35 dakikaya 4 :))))) gercekten oyle cok kafa karistirici regl olursam cok uzulcem
Demekki ben yalniz degilmisim.bendem esimde ayni.bahane buluyo hep ben zorluyom.anaciligida ayniAman bunlarin sozunden nolacak yarin bide anasi gelecek ya
Ne sansli hatunsunbenim kayınvalidem vefat etmiş şimdi etrafımda da çok duyuyorum herkesten kaynanalarından çekiyorlar yani tabiri caizse bana garip geliyor gelinleri el üstünde tutmaları gerekmez mi oğlumu mutlu ediyor diye.. anacı olması zor yani gerçekten
Ne sansli hatunsun
Kayinvalidemle cok yakiniz ama senede 3-4 kere goruyorum bende esimde.Esim surekli arar ama onlar ogullarina duskun degiller.Benim ailem esimi cok seviyor bu sevgiyi gordugu icin esimde saolsun benim aileme duskun.Annesi bunun farkinda oldugu icin bize tepkili.yoksa kayinvalidemle bi kotu diyalogumuz olmadi.sadece banada esimede soguk.esimde bu yuzden arar ama gitmez.Ama her halukarda anasi oldugu icin o kalabalikta ilgi gosteermemi istedi ozellikle yarin icin.e benimde tek misafirim o olmicak du bakalim yarin aksam nolacak
Degilsin bacim degilsin.Ablam daha beter durumda hergun gidip yemegini yapiyo evini temizliyo kayinvalidesinin uc kucuk cocukla.enistem gideceksin diyo o da napsin aman huzurum bozulmasin diye cocuklarim etkilenmesin diye gidiyo.tam 12 senedir.kostur kostur gelip kendi evinin yemegi kendi temizligi.ha bu arada kayinvalidesi daha masallah doktor yuzu gormus degil ustelik ablamda tek gelin degilDemekki ben yalniz degilmisim.bendem esimde ayni.bahane buluyo hep ben zorluyom.anaciligida ayni
Evet ama kiz kıyafetleri de cok tatlilar ya onlarinkine ölüyorum hemenAma nekadar tatlılar demi ya
Onların ayrı bi şirinliği var tabikideEvet ama kiz kıyafetleri de cok tatlilar ya onlarinkine ölüyorum hemen
Sonunda cocuk olacaksa olsun ya .Bende de öyle ikisi de hepvar offf
Onunki daha zormus Allah yardimcisi olsunDegilsin bacim degilsin.Ablam daha beter durumda hergun gidip yemegini yapiyo evini temizliyo kayinvalidesinin uc kucuk cocukla.enistem gideceksin diyo o da napsin aman huzurum bozulmasin diye cocuklarim etkilenmesin diye gidiyo.tam 12 senedir.kostur kostur gelip kendi evinin yemegi kendi temizligi.ha bu arada kayinvalidesi daha masallah doktor yuzu gormus degil ustelik ablamda tek gelin degil
Allah ta sana oyle gelinler versin diyom da aman istemem diyo herkes kendi eviyle ilgilensin diyo ablam
Degilsin bacim degilsin.Ablam daha beter durumda hergun gidip yemegini yapiyo evini temizliyo kayinvalidesinin uc kucuk cocukla.enistem gideceksin diyo o da napsin aman huzurum bozulmasin diye cocuklarim etkilenmesin diye gidiyo.tam 12 senedir.kostur kostur gelip kendi evinin yemegi kendi temizligi.ha bu arada kayinvalidesi daha masallah doktor yuzu gormus degil ustelik ablamda tek gelin degil
Allah ta sana oyle gelinler versin diyom da aman istemem diyo herkes kendi eviyle ilgilensin diyo ablam
Insallah nisanda yakalarsin bebisini .Kızlarrrrr aksamdan beri arastiriyorum kim asilama yatırmışsa hemen hamile kalmış bende hele bi sokulsun adetim gidicem yaptırmaya kesin kararliyim mart bebeği olamadı kuzum insallah nisan bebeği olur yavrummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?