Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla pert modda da olsam hurdaya da ayrilsam tam yumurtalarimin atlayacagi donemdeyim mecbur sey edicem.Bu gunden sozunu aldim heriften
Tip ilerledi bide kadinlarin tek basina hamis olma teknigini bulsalar da su heriflere mart kedisi gibi davranipta pek hevesliymisiz gibi gozukmesek

süpersinsözü de almışsın oooh

süpersinsözü de almışsın oooh
Aman bunlarin sozunden nolacak yarin bide anasi gelecek ya
Sen anama soyle demissin sen anama boyle bakmissin sen anama.. der bi bahane bulur diye korkuyom
Bu kadar anaciydinda niye evlenip benim basimi yaktin diyom bazen
Onceden gelinler agliyodu evlenirken simdi erkekler agliyo

benim kayınvalidem vefat etmiş şimdi etrafımda da çok duyuyorum herkesten kaynanalarından çekiyorlar yani tabiri caizse bana garip geliyor gelinleri el üstünde tutmaları gerekmez mi oğlumu mutlu ediyor diye.. anacı olması zor yani gerçekten

amaaa sen olumsuz düşünme lütfen oluşacak küçük bezelyecik için eşini hoş tut

Benm bat 5 iste 35 dakikaya 4 :))))) gercekten oyle cok kafa karistirici regl olursam cok uzulcem

Demekki ben yalniz degilmisim.bendem esimde ayni.bahane buluyo hep ben zorluyom.anaciligida ayni

Ne sansli hatunsun
Kayinvalidemle cok yakiniz ama senede 3-4 kere goruyorum bende esimde.Esim surekli arar ama onlar ogullarina duskun degiller.Benim ailem esimi cok seviyor bu sevgiyi gordugu icin esimde saolsun benim aileme duskun.Annesi bunun farkinda oldugu icin bize tepkili.yoksa kayinvalidemle bi kotu diyalogumuz olmadi.sadece banada esimede soguk.esimde bu yuzden arar ama gitmez.Ama her halukarda anasi oldugu icin o kalabalikta ilgi gosteermemi istedi ozellikle yarin icin.e benimde tek misafirim o olmicak du bakalim yarin aksam nolacak

duyunca insanlardan olumsuzlukları evet diyorum şanslıyım.. ama bir yandan da eşimin bir tarafının eksik olduğunu hissetmek beni üzüyor.. ilk evlendiğimiz zamanlarda beni bir ağlama tutmuştu ortada birşeyde yoktu adamım yazık şok oldu ne oldu diye sordu en son annemi özledim dedim yüzü düştü o zaman en azından yaşıyor dedi görebilirsin öyle deyince kendimi daha da kötü hissettim.. çok şükür benim annemle babamla arası iyi yani..

Demekki ben yalniz degilmisim.bendem esimde ayni.bahane buluyo hep ben zorluyom.anaciligida ayni
Degilsin bacim degilsin.Ablam daha beter durumda hergun gidip yemegini yapiyo evini temizliyo kayinvalidesinin uc kucuk cocukla.enistem gideceksin diyo o da napsin aman huzurum bozulmasin diye cocuklarim etkilenmesin diye gidiyo.tam 12 senedir.kostur kostur gelip kendi evinin yemegi kendi temizligi.ha bu arada kayinvalidesi daha masallah doktor yuzu gormus degil ustelik ablamda tek gelin degil
Allah ta sana oyle gelinler versin diyom da aman istemem diyo herkes kendi eviyle ilgilensin diyo ablam

Onunki daha zormus Allah yardimcisi olsun

Allah sabır versin ablana yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…