- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #1.141
Ya benim de bel agrim var aksamdan beri artti gittikcr sirtima vuruyo sizce beliri midir bi de sivilcem cikti ben de sivilcem cikinca umutsuzluga kapilmistmmm:))
Ayy insallah insallah bende isterim bunlarin icine girecek bir tosuncukEki Görüntüle 2163703
Kizlaree ben bunlari yerim yer ya hele bakın için gidiyo insallah bunların içine girecek kadar tatlımı tatlı saglikli bir paşam daha olur
Bencede direk kan vermek canim testletle ugrasma . Ben cuma günü gidip test sonuclarimi almadim. Doktor olumsuz sonuc alirsin dedi ce o gun isim vardi ya pazartesi gidip kan sonucuna bakacam bakalimbenimkiler geri gitti anlamadım.. kendimi dinlemiyorum canımda haftaya cuma yada cumartesi yola çıkacam pnu düşünüyorum nasıl yapsam beklesem mi yada perşembe kan mı versem direk diye
Bel agrisi belirtidir normalde ama bende belorti degil cunku her ay var zatenYa benim de bel agrim var aksamdan beri artti gittikcr sirtima vuruyo sizce beliri midir bi de sivilcem cikti ben de sivilcem cikinca umutsuzluga kapilmistmmm:))
Ama nekadar tatlılar demi yaAyy insallah insallah bende isterim bunlarin icine girecek bir tosuncuk
Yarin test yapmayi birak wc ye gidebilecek miyim bakalimsenin totemin de hazır :) yarın test yap bakalım da öyle söyleyeyim :)
Yarin test yapmayi birak wc ye gidebilecek miyim bakalim
Askimin meyvesinin sunnet dugununu yapicazkesecegük kesecegük
Saol canim darisi senin temellerini bugunlerde attigin dogacak yakusukluya ins :)enemm maşallahhh paşaya :) hayırlı ugurlu olsun kuzum
Yarin test yapmayi birak wc ye gidebilecek miyim bakalim
Askimin meyvesinin sunnet dugununu yapicazkesecegük kesecegük
Saol canim darisi senin temellerini bugunlerde attigin dogacak yakusukluya ins :)
napıyon kuzum ya senin nicke bayılıyorum kahve delisiyim ya :))ayyyy telaş çok olacak desene sendeAllah kolaylık versin canım yarın pert modda olursun sen.. ben 1 yaşındayken kestirtmiştim azcık aklı ersin sünnet kıyafeti giydirip foto çektirmeyi düşünüyorum olmadım demesin evladım.. bir daha oğlum olursa yenidoğan yaptıracam inşAllah
Bende akli ersin buyuyunce hatirlasin istedim o yuzden bekledim sonra ev aldik tasinma falan filan 8 yasina kaldi isteayyyy telaş çok olacak desene sendeAllah kolaylık versin canım yarın pert modda olursun sen.. ben 1 yaşındayken kestirtmiştim azcık aklı ersin sünnet kıyafeti giydirip foto çektirmeyi düşünüyorum olmadım demesin evladım.. bir daha oğlum olursa yenidoğan yaptıracam inşAllah
napıyon kuzum ya senin nicke bayılıyorum kahve delisiyim ya :))
bende kahveyi çok çok çok seviyom valla nescafe falan değil ama Türk kahvesi böyle ooohnapim canım beklemedeyim bakalım birşey yaptığım yok haftaya bugün belli olacak herşey nasipse artık
hadi inşallah kuzum çift çizgiler göresin :)
Kizlar Eylül le Leyla ya icim parcalaniyor
O anneler nasil nefes aliyor Rabbim yardimcisi olsun ins
Nasil bi acidir yarabbim kimseye yasatmasin
amiiiiin amiiiiin inşAllah cümlemiz görelim.. burda halay çekeriz sonra
Kizlar Eylül le Leyla ya icim parcalaniyor
O anneler nasil nefes aliyor Rabbim yardimcisi olsun ins
Nasil bi acidir yarabbim kimseye yasatmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?