Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya benim de bel agrim var aksamdan beri artti gittikcr sirtima vuruyo sizce beliri midir bi de sivilcem cikti ben de sivilcem cikinca umutsuzluga kapilmistmmm:))

senin ne kadar var canım bata?? valla bilmiyom ki gebelik belirtilerinde regl dönemi belirtilerinin çoğu olduğu için birşey demek güç oluyor?? benimde göğüslerim dolgunlaştı 5 gündür falan.. inşAllah güzel haberler alırız

benimkiler geri gitti anlamadım.. kendimi dinlemiyorum canımda haftaya cuma yada cumartesi yola çıkacam pnu düşünüyorum nasıl yapsam beklesem mi yada perşembe kan mı versem direk diye
Bencede direk kan vermek canim testletle ugrasma . Ben cuma günü gidip test sonuclarimi almadim. Doktor olumsuz sonuc alirsin dedi ce o gun isim vardi ya pazartesi gidip kan sonucuna bakacam bakalim

Merhaba arkadaşlar adette dörtgen varken hassas testlerden yaptım negatif çıktı doğruluk payı varmıdır sizce cvp verirmişsiniz teşekkürler

Ya benim de bel agrim var aksamdan beri artti gittikcr sirtima vuruyo sizce beliri midir bi de sivilcem cikti ben de sivilcem cikinca umutsuzluga kapilmistmmm:))
Bel agrisi belirtidir normalde ama bende belorti degil cunku her ay var zatensivilciler bazen iyiye isaret edebiliyor belkide hamilelik belirtisidir

Yarin test yapmayi birak wc ye gidebilecek miyim bakalim
Askimin meyvesinin sunnet dugununu yapicaz kesecegük kesecegük

ayyyy telaş çok olacak desene sende Allah kolaylık versin canım yarın pert modda olursun sen.. ben 1 yaşındayken kestirtmiştim azcık aklı ersin sünnet kıyafeti giydirip foto çektirmeyi düşünüyorum olmadım demesin evladım.. bir daha oğlum olursa yenidoğan yaptıracam inşAllah

napıyon kuzum ya senin nicke bayılıyorum kahve delisiyim ya :))

Bende akli ersin buyuyunce hatirlasin istedim o yuzden bekledim sonra ev aldik tasinma falan filan 8 yasina kaldi iste
Ins canim Allah gonlune gore versin ins

napıyon kuzum ya senin nicke bayılıyorum kahve delisiyim ya :))

bende kahveyi çok çok çok seviyom valla nescafe falan değil ama Türk kahvesi böyle oooh napim canım beklemedeyim bakalım birşey yaptığım yok haftaya bugün belli olacak herşey nasipse artık

Kizlar Eylül le Leyla ya icim parcalaniyor
O anneler nasil nefes aliyor Rabbim yardimcisi olsun ins
Nasil bi acidir yarabbim kimseye yasatmasin

amin kuzum
bence bunu yapan adamları çocukların ailesinin önüne atmalılar
herşey serbest

Kizlar Eylül le Leyla ya icim parcalaniyor
O anneler nasil nefes aliyor Rabbim yardimcisi olsun ins
Nasil bi acidir yarabbim kimseye yasatmasin

Rabbim sabırlar versin gerçekten çok zor yani düşünemiyorum bile annelerin halini bende ayağı kayınca içim hopluyor olmamasını düşünmek bile mahvediyor.. Rabbim sabir versin onlar melekler inŞAllah Rabbim cennetinde sonsuza dek birlikte etsin aileleriyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…