- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
Yok mu yakininda bacin annen falan.Normal zor ama benm 3 cocugum var bana muhtaçlar hemen toparlanmam lazım onlara bakabilmem icin ondan normali tekrar seviyorum benm oğlum 4.500 kg doğdu teyzesi ondan sonra normal dogumdan gozum korktu sezeryan oldumcok rahatti ama herkes bana yeniden normal doğur couklarina bakan olmazz ilgilenemessin diyorlar
Hay massallah ne yedin ne ictin buzdolabinda mi yattin naptin bacimAynen öyle benim tosuncuk 4.500 kg dogdugu için çok zor oldu anlatamam ya
Bir tane varda erken yapıp negatif görürsem uzulmeyeyim tatile ailemin yanına geldim pazartesi yapsam salı eve gideceğim zaten dedim eşime de öyle supriz yaparimyarın sabah yaparsın o zaman
Unutmayaydin evde koli koli testleri hergun yapardinBir tane varda erken yapıp negatif görürsem uzulmeyeyim tatile ailemin yanına geldim pazartesi yapsam salı eve gideceğim zaten dedim eşime de öyle supriz yaparim
Ufff ya evet çok üzgünümUnutmayaydin evde koli koli testleri hergun yapardin
Ben tek cocugum yok ablam kardeşim falan annemde çok uzakta zaten bakarsa anneannem bakar benii büyüttü zaten annem rahatsızdı ozamanlar ayy hele olsunda bitane daha bebisim gerekirse bakıcı bile tutarimYok mu yakininda bacin annen falan.
Canisi valla son aylarda doyamoyodum normal yiyodum ama baya kilo almıştı pasam 39 . Haftada doğdu 36. Haftada ultrason kontrolunde 3.670 gramdı oglum büyük kizim 2800 küçük prensesi.m 3650 gr doğduHay massallah ne yedin ne ictin buzdolabinda mi yattin naptin bacim
Benimkiler 2600-2800 dogdular
Kiz berdesin sen
Bugun kac kere wc ye gittin kacinda test yaptin
Bir tane varda erken yapıp negatif görürsem uzulmeyeyim tatile ailemin yanına geldim pazartesi yapsam salı eve gideceğim zaten dedim eşime de öyle supriz yaparim
Benim 4 yasinda 1 kizim var.ikinciyi dusunuyoruz.martta bos gebelikten kurtaj oldum.bu ay dusunuyoruz artik hayirlisi.belirtilerimde var bakalim.sen ne durumdasinAynen öyle tatlım nasilsin ne zamandır bebek düşünüyorsun varmi daha yoksa ilimi olcak
Valla canm bende belirtiler çoğunlukla kasik ve bel ağrısı batmasi akinti var canisiBenim 4 yasinda 1 kizim var.ikinciyi dusunuyoruz.martta bos gebelikten kurtaj oldum.bu ay dusunuyoruz artik hayirlisi.belirtilerimde var bakalim.sen ne durumdasin
Benimde kasigimda agri batma var.halsizlik var bas donmesi var.birde midem kotu.kokulardan.bakalim beklicemValla canm bende belirtiler çoğunlukla kasik ve bel ağrısı batmasi akinti var canisi
Canim testi acinca hayalet çizgiyi gordum :) hayirlisiyla koyulasir inşallahEki Görüntüle 2163335 nerdesiniz huuuuuu
Inşallah tatlım tek temennim koyulasmasiCanim testi acinca hayalet çizgiyi gordum :) hayirlisiyla koyulasir inşallah
Bende hamile kalinca basladi bel agrisi cok fena belim ikiye ayriliyor sanki.kurtajdan sonrada devam etti hic gecmedi.kizimdayken hic olmamisti.eger bu ay hamileysem gitsemde bisey yapamazlar zaten.ins.gecer bu agri
Hmm anlasildi simdi senin neden cocuklari bu kadar cok istedigin tek cocuk oldugun icin degil mi :)Ben tek cocugum yok ablam kardeşim falan annemde çok uzakta zaten bakarsa anneannem bakar benii büyüttü zaten annem rahatsızdı ozamanlar ayy hele olsunda bitane daha bebisim gerekirse bakıcı bile tutarim
Birde kızlar ben bu ay gebe değilsem şaşırcam esas...
Evet beş aydır ağrımayan belim ağrıdı sızlamayan göğsüm sızladı fakat en büyük belirtim akıntımın kokusu
İki hamileliğimdede 9 ay boyunca çok beligin farklı bi kokusu vardı
Kötü değil fakat ayırtedebileceğim kadar farklı...
Boş gebeliğimi ve kimyasal gebeliklerimide bu kokuyu ayırt edebildiğim için test yapmıştım ve çıkmıştı...
bu ay yine aynı koku var... fazla kaptırmama sebep oldu bu belirtiler inşallah sukutu hayale uğramam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?