- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
Bende hamile kalinca basladi bel agrisi cok fena belim ikiye ayriliyor sanki.kurtajdan sonrada devam etti hic gecmedi.kizimdayken hic olmamisti.eger bu ay hamileysem gitsemde bisey yapamazlar zaten.ins.gecer bu agriAmin canım hepimiz inşallah
Valla tatlım ben ergenliğimden beri her adetimin öncesi mutlaka bel ağrısı çekerdim buna doğumlarımdan sonra meme sızısıda eklenmişti bu her ay böyleydi... fakat boş gebeliğimde göğsüm patlicak bende ölcem sanıyordum öyle acı çekiyordum
Vee kürtajdan sonra artık ne bel ağrısı ne göğüs sızısı kaldı...
sadece adet öncesi o pelvik sancı oluyordu
adet olduğum günlerdede biraz belim ağrırdı ve karnım çok ağrırdı.
Fakat kürtajdan sonra ilk defa bu ay hem belim hem göğsüm sızlıyor bata 4 gün kaldı
Sabah test yaptım kar beyaz mübarek
Fakat zannımca 17. Gününde ovulasyon oldu ama ben 18. Gece birlikte olabildim.
Eğer tuttuysa (ki öyle hissediyorum inşallah hayal kırıklığına uğramam) bu durumda testte daha çıkmaz sanırım.
Sana sonradan çıkan bu bel ağrını doktorunla görüşmeni tavsiye ederim.
Kiz Allah seni netmeye insan kiyafetinden ustunden basindan once onu koyar valizeBide ben memlekete geldim toplu testlerim vardı 4-5 tane getirecektim yapmak için test ama unuttum yola çıkmadan burdan bir tane test aldım erken yapamıyorum inşallah varsa çıkar
Ay insallah kuzum insallah olurCanım bu testin T si sankiyvz13 ün dedigi gibi sonradan oluacako gibi yarın sabah tekrar yapabilirsen varsa çıkar inşallah
Kimse yok ikimizden baska sanirimKızlar nerdesiniz ses verin azcik:))
Aynen öyle tatlım nasilsin ne zamandır bebek düşünüyorsun varmi daha yoksa ilimi olcakKimse yok ikimizden baska sanirim
BurdayimKızlar nerdesiniz ses verin azcik:))
Kız seni ekledim ben canisi gelmez insallah batBurdayim
Bat 14 temmuz test siparis verdim netten beklemedeyim
Ins gelmez ins hic birimizin gelmezKız seni ekledim ben canisi gelmez insallah bat
Ben mi senmi hemde 3 çocuktan sonra bukadar hasretle bekleyecegimmmmmIns gelmez ins hic birimizin gelmez
Ya varya hic tahmin etmezdim gun gelecek regli olmayim diye dua edecegimi
Valla sorma ya şaşırdım ben nasıl unuttum diye temizlik felan yapmistim biraz acele hareket ettim hersey nasip vardır bir hayır bakalimKiz Allah seni netmeye insan kiyafetinden ustunden basindan once onu koyar valize
Seninkiler normal mi sezeryan miBen mi senmi hemde 3 çocuktan sonra bukadar hasretle bekleyecegimmmmm
2 normal 1 sezeryan canm ama buda olursa normmal dogurcamSeninkiler normal mi sezeryan mi
Benimkiler normal sezeryana dayanamazdim heralde igne batsa bitkisel hayata giriyorum2 normal 1 sezeryan canm ama buda olursa normmal dogurcam
Normal zor ama benm 3 cocugum var bana muhtaçlar hemen toparlanmam lazım onlara bakabilmem icin ondan normali tekrar seviyorum benm oğlum 4.500 kg doğdu teyzesi ondan sonra normal dogumdan gozum korktu sezeryan oldumcok rahatti ama herkes bana yeniden normal doğur couklarina bakan olmazz ilgilenemessin diyorlarBenimkiler normal sezeryana dayanamazdim heralde igne batsa bitkisel hayata giriyorum
Hangisi zor sezeryan diyeceksin sanirim
7 canim
Oglum suni sanciyla 5.5 saatte dogdu gic gozumde yok kizimi 15 dakka kendi sancimla dogurdum yok boyle bisey.Suni sanci yavas yavas arttigindan vucut alisiyo ama kendi sancin aniden artiyo.Ama her halukarda bana gore sezeryandan kolay.ablaminda 3 sezeryani var o da diyoki ben normal doguramam o sanciya dayanamam diyo.Herkesin dogum gorusu farkli demekkiNormal zor ama benm 3 cocugum var bana muhtaçlar hemen toparlanmam lazım onlara bakabilmem icin ondan normali tekrar seviyorum benm oğlum 4.500 kg doğdu teyzesi ondan sonra normal dogumdan gozum korktu sezeryan oldumcok rahatti ama herkes bana yeniden normal doğur couklarina bakan olmazz ilgilenemessin diyorlar
Kiz berdesin senyarın sabah yaparsın o zaman
Aynen öyle benim tosuncuk 4.500 kg dogdugu için çok zor oldu anlatamam yaOglum suni sanciyla 5.5 saatte dogdu gic gozumde yok kizimi 15 dakka kendi sancimla dogurdum yok boyle bisey.Suni sanci yavas yavas arttigindan vucut alisiyo ama kendi sancin aniden artiyo.Ama her halukarda bana gore sezeryandan kolay.ablaminda 3 sezeryani var o da diyoki ben normal doguramam o sanciya dayanamam diyo.Herkesin dogum gorusu farkli demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?