- 2 Aralık 2017
- 377
- 588
- 53
- 39
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #1.001
Aminn canım hep beraber inşallaah :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canim inşallah güzel hayirli haberler veririz birbirimizeAy ne güzel programmış böyle
Yani testin normalindede çok az görebiliyordum ikinci çizginin yerini fakat böyle resmen var işte yani...
Hadi hayırlısı :)
anneyimbenanne
Bu sabah erken gebelik testini yapacaksın değil mi?
Heycanla bekliyorum.
Bide batına 7 gün kalan bi arkadaşımızın siirkiz beyaz flu bi çizgisi vardı inşallah oda koyulaşır Rabbim, onuda merak ediyorum
Birde true-white o kadar net testlerden sonra şu labratuar sonuçları hatalı çıksın diye dua ediyorum.
Siz bu konuda tecrübelisiniz , bence yanılmazsınız :)Birde kızlar ben bu ay gebe değilsem şaşırcam esas...
Evet beş aydır ağrımayan belim ağrıdı sızlamayan göğsüm sızladı fakat en büyük belirtim akıntımın kokusu
İki hamileliğimdede 9 ay boyunca çok beligin farklı bi kokusu vardı
Kötü değil fakat ayırtedebileceğim kadar farklı...
Boş gebeliğimi ve kimyasal gebeliklerimide bu kokuyu ayırt edebildiğim için test yapmıştım ve çıkmıştı...
bu ay yine aynı koku var... fazla kaptırmama sebep oldu bu belirtiler inşallah sukutu hayale uğramam...
İlla belirti olması gerekmez bence, umudunuzu kaybetmeyin .Kızlar biraz belirtilerim vardı benim şimdi bugün itibariyle hiçbir şey kalmadi adet gelecek galiba![]()
Bende oyle olmustu canim belirtiler kaybolduktan sonra en fazla bir gun sonra regl oluyordumİlla belirti olması gerekmez bence, umudunuzu kaybetmeyin .
2 yıldır hep negatif görünce Allah dan ümidimi kesmiyorum ama yine mi negatif olacak diyorum icimdenİlla belirti olması gerekmez bence, umudunuzu kaybetmeyin .
2 yıldır hep negatif görünce Allah dan ümidimi kesmiyorum ama yine mi negatif olacak diyorum icimden
İnternetim sınırlı olduğu için giremiyorum pek, ama takip ediyorum hepinizi, inşallah güzel sonuçlar gelir. Benim bat yarın, şimdilik beklemedeyim.
Kızlar biraz belirtilerim vardı benim şimdi bugün itibariyle hiçbir şey kalmadi adet gelecek galiba![]()
Sağol cnm ins bakalim ne olcakAy ne güzel programmış böyle
Yani testin normalindede çok az görebiliyordum ikinci çizginin yerini fakat böyle resmen var işte yani...
Hadi hayırlısı :)
anneyimbenanne
Bu sabah erken gebelik testini yapacaksın değil mi?
Heycanla bekliyorum.
Bide batına 7 gün kalan bi arkadaşımızın siirkiz beyaz flu bi çizgisi vardı inşallah oda koyulaşır Rabbim, onuda merak ediyorum
Birde true-white o kadar net testlerden sonra şu labratuar sonuçları hatalı çıksın diye dua ediyorum.
Sabırsızlanıyorum ama pazartesi yi bekleyeceğim mecbur bir test var ziyan etmek istemiyorum erken yapipcanım korkularımız gerçeği değiştirmiyor
bende iki aydır onu yasıyorum ama Rabbim bilir bakarsın çizgi çıkıvermiş :)
ne zaman yapacaksın testini?
Senden de guzel haberler bekliyoruz canim senin daha yakin yapmadin mi test :)
Ben de gördüm canim :) ay seni cidden çok merak ediyorum inşallah yükselirBu test pozitife koyuyo dönemi gören varmi bisey benim gibi![]()
Amin canim inşallah güzel hayirli haberler veririz birbirimize
Guzel dileklerin icin Allah razi olsun tez zamanda bebisler nasip etsin bizlere senin bat kac :)