• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay ne güzel programmış böyle
Yani testin normalindede çok az görebiliyordum ikinci çizginin yerini fakat böyle resmen var işte yani...

Hadi hayırlısı :)
anneyimbenanne
Bu sabah erken gebelik testini yapacaksın değil mi?
Heycanla bekliyorum.

Bide batına 7 gün kalan bi arkadaşımızın siirkiz beyaz flu bi çizgisi vardı inşallah oda koyulaşır Rabbim, onuda merak ediyorum

Birde true-white o kadar net testlerden sonra şu labratuar sonuçları hatalı çıksın diye dua ediyorum.
Amin canim inşallah güzel hayirli haberler veririz birbirimize
Guzel dileklerin icin Allah razi olsun tez zamanda bebisler nasip etsin bizlere senin bat kac :)

Birde kızlar ben bu ay gebe değilsem şaşırcam esas...
Evet beş aydır ağrımayan belim ağrıdı sızlamayan göğsüm sızladı fakat en büyük belirtim akıntımın kokusu
İki hamileliğimdede 9 ay boyunca çok beligin farklı bi kokusu vardı
Kötü değil fakat ayırtedebileceğim kadar farklı...
Boş gebeliğimi ve kimyasal gebeliklerimide bu kokuyu ayırt edebildiğim için test yapmıştım ve çıkmıştı...
bu ay yine aynı koku var... fazla kaptırmama sebep oldu bu belirtiler inşallah sukutu hayale uğramam...
Siz bu konuda tecrübelisiniz , bence yanılmazsınız :)

Kızlar biraz belirtilerim vardı benim şimdi bugün itibariyle hiçbir şey kalmadi adet gelecek galiba:110:

2 yıldır hep negatif görünce Allah dan ümidimi kesmiyorum ama yine mi negatif olacak diyorum icimden

canım korkularımız gerçeği değiştirmiyor
bende iki aydır onu yasıyorum ama Rabbim bilir bakarsın çizgi çıkıvermiş :)
ne zaman yapacaksın testini?

Ay ne güzel programmış böyle
Yani testin normalindede çok az görebiliyordum ikinci çizginin yerini fakat böyle resmen var işte yani...

Hadi hayırlısı :)
anneyimbenanne
Bu sabah erken gebelik testini yapacaksın değil mi?
Heycanla bekliyorum.

Bide batına 7 gün kalan bi arkadaşımızın siirkiz beyaz flu bi çizgisi vardı inşallah oda koyulaşır Rabbim, onuda merak ediyorum

Birde true-white o kadar net testlerden sonra şu labratuar sonuçları hatalı çıksın diye dua ediyorum.
Sağol cnm ins bakalim ne olcak

canım korkularımız gerçeği değiştirmiyor
bende iki aydır onu yasıyorum ama Rabbim bilir bakarsın çizgi çıkıvermiş :)
ne zaman yapacaksın testini?
Sabırsızlanıyorum ama pazartesi yi bekleyeceğim mecbur bir test var ziyan etmek istemiyorum erken yapip

Bu test pozitife koyuyo dönemi gören varmi bisey benim gibi :olamaz::KK51:

Eklentiler

• 20180630_103248.jpg
    20180630_103248.jpg
    25,2 KB · Görüntüleme: 57
Back