- 2 Aralık 2017
- 377
- 588
- 53
- 39
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #1.021
Ay inşallah inşallahSiz bu konuda tecrübelisiniz , bence yanılmazsınız :)
İnş cnm yaaaBen de gördüm canim :) ay seni cidden çok merak ediyorum inşallah yükselir
Bu test pozitife koyuyo dönemi gören varmi bisey benim gibi
Bu test pozitife koyuyo dönemi gören varmi bisey benim gibi
Sen test yapmiyor musun canim ne kadar sabirlisin :)4 temmuz canım azıcık kaldı
Canım benim ins bende görüyorum ins koyulasir hepimiz isteğimize kavusalimben kendimi geçtim canım seni çok merak ediyorum gerçekten inşAllah hayırlı haberler alırsın yaa bende görüyom sanki orda yine pembeleşmeyi..
Cnm benim insResmen pembelik oluşmuş ikinvi çizgi yerinde ay çok heycanlı
Sen test yapmiyor musun canim ne kadar sabirlisin :)
Insallah bu sefer olmaz tatlim. Rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip eder insallah2 yıldır hep negatif görünce Allah dan ümidimi kesmiyorum ama yine mi negatif olacak diyorum icimden
Pembislik varlik tatlim insallah kirmiziya dönüşürBu test pozitife koyuyo dönemi gören varmi bisey benim gibi
Ay tatlım keşke verebilseiydim
Aynen o yüzden bitanem ondan dolayı bukadar çocuk sevgim ben tek büyüdüm okadar zor buyudum istemiyorum evlatlari tek büyüsün nekadar çok kardeşleri olsa onlar için karHmm anlasildi simdi senin neden cocuklari bu kadar cok istedigin tek cocuk oldugun icin degil mi :)
Bunu ne zaman yaptın canmBu test pozitife koyuyo dönemi gören varmi bisey benim gibi
Amin cnm benimTrue white senin durumun çok garip oldu canım, ben inanamıyorum hala o testlerin yanlış çıkmış olmasına. İnşallah geçen ay olmadıysa da bu ay olmuştur .. Allah yüzümüzü güldürsün
Sabah cnmBunu ne zaman yaptın canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?