• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım hepimiz inşallah:KK200:
Valla tatlım ben ergenliğimden beri her adetimin öncesi mutlaka bel ağrısı çekerdim buna doğumlarımdan sonra meme sızısıda eklenmişti bu her ay böyleydi... fakat boş gebeliğimde göğsüm patlicak bende ölcem sanıyordum öyle acı çekiyordum
Vee kürtajdan sonra artık ne bel ağrısı ne göğüs sızısı kaldı...
sadece adet öncesi o pelvik sancı oluyordu
adet olduğum günlerdede biraz belim ağrırdı ve karnım çok ağrırdı.
Fakat kürtajdan sonra ilk defa bu ay hem belim hem göğsüm sızlıyor bata 4 gün kaldı
Sabah test yaptım kar beyaz mübarek:KK42:
Fakat zannımca 17. Gününde ovulasyon oldu ama ben 18. Gece birlikte olabildim.
Eğer tuttuysa (ki öyle hissediyorum inşallah hayal kırıklığına uğramam) bu durumda testte daha çıkmaz sanırım.
Sana sonradan çıkan bu bel ağrını doktorunla görüşmeni tavsiye ederim.
Bende hamile kalinca basladi bel agrisi cok fena belim ikiye ayriliyor sanki.kurtajdan sonrada devam etti hic gecmedi.kizimdayken hic olmamisti.eger bu ay hamileysem gitsemde bisey yapamazlar zaten.ins.gecer bu agri

Benim bat 6 temmuz.cok rahatsizim ama ben.halsizim ve kokuya hassasiyet var.tiksinme oluyo ara ara.benim hamileliklerimde hep erken oluyo bu belirtiler.bakalim ins.hamileyimdir.ama korkuyorum bir yandanda bos gebelik gecirdim.testte cift cizgiyide gorsem sevinmicem taki kalp atisini duyana kadar.hamilelik belirtisi yasayan paylasabilirmi.

Benimkiler normal sezeryana dayanamazdim heralde igne batsa bitkisel hayata giriyorum
Hangisi zor sezeryan diyeceksin sanirim
Normal zor ama benm 3 cocugum var bana muhtaçlar hemen toparlanmam lazım onlara bakabilmem icin ondan normali tekrar seviyorum benm oğlum 4.500 kg doğdu teyzesi ondan sonra normal dogumdan gozum korktu sezeryan oldumcok rahatti ama herkes bana yeniden normal doğur couklarina bakan olmazz ilgilenemessin diyorlar

Normal zor ama benm 3 cocugum var bana muhtaçlar hemen toparlanmam lazım onlara bakabilmem icin ondan normali tekrar seviyorum benm oğlum 4.500 kg doğdu teyzesi ondan sonra normal dogumdan gozum korktu sezeryan oldumcok rahatti ama herkes bana yeniden normal doğur couklarina bakan olmazz ilgilenemessin diyorlar
Oglum suni sanciyla 5.5 saatte dogdu gic gozumde yok kizimi 15 dakka kendi sancimla dogurdum yok boyle bisey.Suni sanci yavas yavas arttigindan vucut alisiyo ama kendi sancin aniden artiyo.Ama her halukarda bana gore sezeryandan kolay.ablaminda 3 sezeryani var o da diyoki ben normal doguramam o sanciya dayanamam diyo.Herkesin dogum gorusu farkli demekki

Oglum suni sanciyla 5.5 saatte dogdu gic gozumde yok kizimi 15 dakka kendi sancimla dogurdum yok boyle bisey.Suni sanci yavas yavas arttigindan vucut alisiyo ama kendi sancin aniden artiyo.Ama her halukarda bana gore sezeryandan kolay.ablaminda 3 sezeryani var o da diyoki ben normal doguramam o sanciya dayanamam diyo.Herkesin dogum gorusu farkli demekki
Aynen öyle benim tosuncuk 4.500 kg dogdugu için çok zor oldu anlatamam ya

Back