Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Umudum azalmaya başladı ama eğer olmassa asilama olcak onumuzdeki ay rabbim herkesin gonlundkeini hakknda hayırlı eylesin...

canım ben tez canlıyım şuan iğne etkisinin geçmesini beklediğim için hergün test yapıyorum haliyle hergün yapcam
Ay bende oyleyimde oglumun sunneti var telas icindeyim bi sure kafami veremicem testlere ama calismalar tam gaz devam herifi evde nerde gorsem yatak odasina iteliyom
Sunnetten sonrada kiz kardesim yanimizda kalacak onun cocuklari benimkiler piknik alisveris gezme tozma bi sure daha kafa dagitirim o zamana zaten bat gelir

aynen öyle kuzum birşeylerle meşgul olmak iyi oluyor
bende cok sıkıştırdım herüfü bakalım nolcak :))

Kızlar benimde 7 gün var pazartesi 4 gün kala test yapacağım çünkü eşimin doğum günü sürpriz yapmak istiyorum 2 yıldır beklediğimiZ melegimiz gelirse bize en güzel hediye olacak ne olur dua edin çok heyecanlıyım ve her zaman ki gibi umitliyim ama bu sefer eşim 2 aydır takviye kullaniyor ve bende 2 ay önce rahim filmi cekindim Rabbim inşallah bekleyen herkese ve bana hayırlı zamanda sagliksa evlatlar nasip etsin

Bide ben memlekete geldim toplu testlerim vardı 4-5 tane getirecektim yapmak için test ama unuttum yola çıkmadan burdan bir tane test aldım erken yapamıyorum inşallah varsa çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…