- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #6.861
Canim yaaaa hep diyorum tek doktorla yetinmeyin diye.@manco92yvz13 Anneyimbenanne35 4body1soul aylar önce yaptırmış olduğum hormon tahliline göre fsh değerim 11.5 çıkmış buda gebeliğe engelmbir durummuş en fazla 10 olması gerekiyormuş vee o ilk gittiğim doktor bana hiç birşey demedi kaç ay boşuna debelenmişim ben: (
Kuzummm napiyon bebisin cinsiyeti belli oldmuCanim yaaaa hep diyorum tek doktorla yetinmeyin diye.
Neyse canim takma vardir bundada bi hayir inanki bi seye vesiledir boyle olmasi hayirlisi olsun hakkinda
Canim yaaaa hep diyorum tek doktorla yetinmeyin diye.
Neyse canim takma vardir bundada bi hayir inanki bi seye vesiledir boyle olmasi hayirlisi olsun hakkinda
Canım tedavisi var üzülme@manco92yvz13 Anneyimbenanne35 4body1soul aylar önce yaptırmış olduğum hormon tahliline göre fsh değerim 11.5 çıkmış buda gebeliğe engelmbir durummuş en fazla 10 olması gerekiyormuş vee o ilk gittiğim doktor bana hiç birşey demedi kaç ay boşuna debelenmişim ben: (
yvz13 benim adetime 4 gün var silik bir ciz gi gördüm acaba benim gördüğümü sizde goruyormusunuz
Canım tedavisi var üzülme
Dr lar dikkatsiz oluyor bazen
Merhaba canım
İyi çok şükür
Pzt miniği görmeye gidicem :)
Bugün yine yaptım ama aynı çıktı çok silik adete 3 gün varEvet canım görüyorum :)
Bugün yine test yaptın mı?
Hadi hayırlı olsun kuzum ya belirtilerin nasıl peki ben hala adet olmadim kasik agrilarim bol akintim var başkada bişey uokMerhaba canım
İyi çok şükür
Pzt miniği görmeye gidicem :)
canım bende bu sefer tüp bebek uzmanına başvurum ve kadın ole bi konustuki bana uygulanan tedavileri soledim. Kadın diyoki 2 senelik korunmasız ilişkilerde ilaç tedavisi uygulanmaz diyor. Zaten 4 yıldır korunmuosn yanlıs tedavi sizin evre aşılama yada tüp bebek dedi işte yarın sperm testi verccek eşim bende hormon testi cumartesi randevu aldık doktorum eski yeni tahlileri karşılastırıp karar vericvez dedi. :)@manco92yvz13 Anneyimbenanne35 4body1soul aylar önce yaptırmış olduğum hormon tahliline göre fsh değerim 11.5 çıkmış buda gebeliğe engelmbir durummuş en fazla 10 olması gerekiyormuş vee o ilk gittiğim doktor bana hiç birşey demedi kaç ay boşuna debelenmişim ben: (
Günaydın canım tüp bebeğe mi başlıcaksınız yani? Benim de saat 9 da film çekimim var. Benim bi arkadaş tüp bebek için işlemlere başladığı ay hamile olduğunu öğrendi onu da söliyim :)canım bende bu sefer tüp bebek uzmanına başvurum ve kadın ole bi konustuki bana uygulanan tedavileri soledim. Kadın diyoki 2 senelik korunmasız ilişkilerde ilaç tedavisi uygulanmaz diyor. Zaten 4 yıldır korunmuosn yanlıs tedavi sizin evre aşılama yada tüp bebek dedi işte yarın sperm testi verccek eşim bende hormon testi cumartesi randevu aldık doktorum eski yeni tahlileri karşılastırıp karar vericvez dedi. :)
ah keşke canm ole bişey olsa artık yeter bekle bekle bende başladım artık hayırlısıyla :) neler olacak. artık 5 yıl oldu. Sıkılmaya başladım sacma sapan tedavilerle ugrasmaktan. :) inşallh temiz cıkar özelde mi yaptırıosnGünaydın canım tüp bebeğe mi başlıcaksınız yani? Benim de saat 9 da film çekimim var. Benim bi arkadaş tüp bebek için işlemlere başladığı ay hamile olduğunu öğrendi onu da söliyim :)
İnşallah canım tüp bebek daha garanti en azından kafan biraz daha rahat olur. Acıbademde çekilecek tatlım birazdan gidicem anestezili çektircemah keşke canm ole bişey olsa artık yeter bekle bekle bende başladım artık hayırlısıyla :) neler olacak. artık 5 yıl oldu. Sıkılmaya başladım sacma sapan tedavilerle ugrasmaktan. :) inşallh temiz cıkar özelde mi yaptırıosn
hadi bakalm inşallh güzel haberlerle dönersin bişey yiyip içmedin dimi :)İnşallah canım tüp bebek daha garanti en azından kafan biraz daha rahat olur. Acıbademde çekilecek tatlım birazdan gidicem anestezili çektircem
Evettt çıktım hastaneden tüpler tıkalıymış ilacı baya zor göndermişler ama açılmış tüpler doktor ihtimalimiz daha yüksek dedi ilk ay serbest bırakalım dedi yumurtlamayla ilgili sorunum yokmuş sadece tüpler tıkalıymış. Şimdi çalışmalara tam gaz devam :)hadi bakalm inşallh güzel haberlerle dönersin bişey yiyip içmedin dimi :)
Oh çok şükür canım bu ay senin ayın iyi değerlendir demekki biyerde sıkıntı varmıs bu ay tutma ihtimalı daha yüksek aman iyi değerlendir :) cok sevindm canmEvettt çıktım hastaneden tüpler tıkalıymış ilacı baya zor göndermişler ama açılmış tüpler doktor ihtimalimiz daha yüksek dedi ilk ay serbest bırakalım dedi yumurtlamayla ilgili sorunum yokmuş sadece tüpler tıkalıymış. Şimdi çalışmalara tam gaz devam :)
kızlar bırsey sormak istıyorum bu yorumların altında cıkan gebelık hesaplamasının nasıl ekliyorsunuz acaba baktımda bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?