Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
KIZLAR BİŞİ SORMAK İSTİYORUM DOKTORA GITTIM CUMARTESI .DOKTORUM PLESANTANIN YANINDA 2 TNE KIST GORDU .BİR TENESİ 1.5 mm diğeri de 1 mm sıkıntı olurmu sızlerde karsılastınızmı boyle birseyle.çok tedirginim

Kızlar merhaba.. bugün tahlili verdim herşey normal çıktı şükür şimdi reglim bitince rahim filmi çekilecek ayrıca o zamanlar eşimde sperm testi verecek bakalım ne olacak?? doktora sordum nasıl bir tedavi uygulayacaksınız aşılama yapacağız dedi.. bakalım ne olacak??

KIZLAR BİŞİ SORMAK İSTİYORUM DOKTORA GITTIM CUMARTESI .DOKTORUM PLESANTANIN YANINDA 2 TNE KIST GORDU .BİR TENESİ 1.5 mm diğeri de 1 mm sıkıntı olurmu sızlerde karsılastınızmı boyle birseyle.çok tedirginim
Cnm çok bilmiyorum ama halam iki hamileliğinde de bebek ile birlikte kist büyüttü karnında sağlıkla doğurdu sezeryan ile mecburen hem bebek hem kist aldılar

Evettt çıktım hastaneden tüpler tıkalıymış ilacı baya zor göndermişler ama açılmış tüpler doktor ihtimalimiz daha yüksek dedi ilk ay serbest bırakalım dedi yumurtlamayla ilgili sorunum yokmuş sadece tüpler tıkalıymış. Şimdi çalışmalara tam gaz devam :)
canm napıosn

Kızlar merhaba.. bugün tahlili verdim herşey normal çıktı şükür şimdi reglim bitince rahim filmi çekilecek ayrıca o zamanlar eşimde sperm testi verecek bakalım ne olacak?? doktora sordum nasıl bir tedavi uygulayacaksınız aşılama yapacağız dedi.. bakalım ne olacak??
canm eşimde yeniden sperm testi verecek bende hormon testi yenileyecem cumartesi doktor karar vericek.

Napim canım işe gidiyorum çok hafif kasık ağrılarım var dünde kanama oldu biraz. Dün sersem gibiydim narkozdan tüm gün yattım :) kafamı kaldıramadım. Sen nasılsın geldi mi kırmızılar
canım tüplerin tıkalı olduğundan dolayı ağrı olması normal doktor ilaç verdimi bana vermişti vijinadan enfeksiyon kapmamam için 5 günde ilşiki yasaklamıştı. Benim kırmızılar piyasada yok bu ay noldu bılmıorm gelsinde kurtulayım ya

Cnm çok bilmiyorum ama halam iki hamileliğinde de bebek ile birlikte kist büyüttü karnında sağlıkla doğurdu sezeryan ile mecburen hem bebek hem kist aldılar
ya doktorum bebek kıstten beslenıyor gıbı bırsey soyledı .Gebelıklerın ılk zamanları olusup daha sonra kaybolabılıyormus.İnsaallh problem olmaz

ya doktorum bebek kıstten beslenıyor gıbı bırsey soyledı .Gebelıklerın ılk zamanları olusup daha sonra kaybolabılıyormus.İnsaallh problem olmaz
canım benim tanıgımda oleydi o şekilde dogum yaptı bak başka tanıdıgım var kadın hamile ve copcuk kadar 2 tane miyom var karnında toplamda 3 tane ama bebek için sıkıntı olustrmuor cok sukur 38 haftasında

Kızlar dün hafif kanamam oldu
Bu sabah da damla halinde var
Çıkışta yine dr a gidicem
Korkmaya başladım

Back