- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #6.881
Cnm çok bilmiyorum ama halam iki hamileliğinde de bebek ile birlikte kist büyüttü karnında sağlıkla doğurdu sezeryan ile mecburen hem bebek hem kist aldılarKIZLAR BİŞİ SORMAK İSTİYORUM DOKTORA GITTIM CUMARTESI .DOKTORUM PLESANTANIN YANINDA 2 TNE KIST GORDU .BİR TENESİ 1.5 mm diğeri de 1 mm sıkıntı olurmu sızlerde karsılastınızmı boyle birseyle.çok tedirginim
canm napıosnEvettt çıktım hastaneden tüpler tıkalıymış ilacı baya zor göndermişler ama açılmış tüpler doktor ihtimalimiz daha yüksek dedi ilk ay serbest bırakalım dedi yumurtlamayla ilgili sorunum yokmuş sadece tüpler tıkalıymış. Şimdi çalışmalara tam gaz devam :)
canm eşimde yeniden sperm testi verecek bende hormon testi yenileyecem cumartesi doktor karar vericek.Kızlar merhaba.. bugün tahlili verdim herşey normal çıktı şükür şimdi reglim bitince rahim filmi çekilecek ayrıca o zamanlar eşimde sperm testi verecek bakalım ne olacak?? doktora sordum nasıl bir tedavi uygulayacaksınız aşılama yapacağız dedi.. bakalım ne olacak??
Napim canım işe gidiyorum çok hafif kasık ağrılarım var dünde kanama oldu biraz. Dün sersem gibiydim narkozdan tüm gün yattım :) kafamı kaldıramadım. Sen nasılsın geldi mi kırmızılarcanm napıosn
canım tüplerin tıkalı olduğundan dolayı ağrı olması normal doktor ilaç verdimi bana vermişti vijinadan enfeksiyon kapmamam için 5 günde ilşiki yasaklamıştı. Benim kırmızılar piyasada yok bu ay noldu bılmıorm gelsinde kurtulayım yaNapim canım işe gidiyorum çok hafif kasık ağrılarım var dünde kanama oldu biraz. Dün sersem gibiydim narkozdan tüm gün yattım :) kafamı kaldıramadım. Sen nasılsın geldi mi kırmızılar
ya doktorum bebek kıstten beslenıyor gıbı bırsey soyledı .Gebelıklerın ılk zamanları olusup daha sonra kaybolabılıyormus.İnsaallh problem olmazCnm çok bilmiyorum ama halam iki hamileliğinde de bebek ile birlikte kist büyüttü karnında sağlıkla doğurdu sezeryan ile mecburen hem bebek hem kist aldılar
canım benim tanıgımda oleydi o şekilde dogum yaptı bak başka tanıdıgım var kadın hamile ve copcuk kadar 2 tane miyom var karnında toplamda 3 tane ama bebek için sıkıntı olustrmuor cok sukur 38 haftasındaya doktorum bebek kıstten beslenıyor gıbı bırsey soyledı .Gebelıklerın ılk zamanları olusup daha sonra kaybolabılıyormus.İnsaallh problem olmaz
Sağolasın kuzumHadi hayırlı olsun kuzum ya belirtilerin nasıl peki ben hala adet olmadim kasik agrilarim bol akintim var başkada bişey uok
canım ben adet olmadım ya ama adetim tarihine 3 gün kala vijinal ultrason kontrolü etmişti doktor hamile olsam anlarmıydı.yvz13
ama 3 gün vardı yumurtanın catladığı falan gördü :) cok akıntım varAnlayamaz kuzum adeti geçmeden görünmez bebiş
Dün sabaha doktora gidecekken tam uyandım ve adet olmuşum canm malesef vu ayda hüsranSağolasın kuzum
Canım belirti olarak aşırı halsizlik çöktü
Göğüsler sızladı arada
Akıntım çok boldu :)
Test yaptınmı sen?
ama 3 gün vardı yumurtanın catladığı falan gördü :) cok akıntım var
Dün sabaha doktora gidecekken tam uyandım ve adet olmuşum canm malesef vu ayda hüsran
hayır doktor dediki bu ay yumurtlama olmus hatta soldan catlamıs dedi :)Adete 3 kala yumurtanmı çatlamış :)
hayır doktor dediki bu ay yumurtlama olmus hatta soldan catlamıs dedi :)
yok kız sanmıorm :) tüp bebek tedavisine başladık canm doktorun bana solediği kelime su eğer her sey temizse 2 yıldır korunmasız ilşki ile hamile kalınamadıysa ilaç tedavisi yanlıs bı tedavi dediHm anladım o zaman bebiş soldannı geliyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?