- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #6.901
Kırmızı ise hemen git canmKızlar dün hafif kanamam oldu
Bu sabah da damla halinde var
Çıkışta yine dr a gidicem
Korkmaya başladım
Kırmızı ise hemen git canm
Kuzum dikkat et kendine canm kaç haftalık oldu bebekCanım kahveye döndü tam kırmızı da değildi
Dr a gittim bunlar normal ilerleme kanamaları dedi
Yolk kesesi de göründü
Herşey normal görünüyor dedi
Daha önce düşüğüm oldugu için progestan verdi kanama olursa kullanıcam
iyi tatlım aman dikkatli olCanım kahveye döndü tam kırmızı da değildi
Dr a gittim bunlar normal ilerleme kanamaları dedi
Yolk kesesi de göründü
Herşey normal görünüyor dedi
Daha önce düşüğüm oldugu için progestan verdi kanama olursa kullanıcam
Kuzum dikkat et kendine canm kaç haftalık oldu bebek
Çok şükür kuzum allah sağlıkla kucağına versin insallah5+4 olduk bugün canım
Dr da herşey yolunda dedi çok şükür
Günaydın canımmm ben iyiyim sen nasılsın? Filmden sonra dünd biraz kanamam oldu ama bugün sorun yok. Bugün çalışmalara başlıcaz
Allahtan anestesiz yaptırmamısın cunku tupler kapalı olursa ağrı oluomus o filmi çekerken ilaç verdimi kullan dye bana doktorum vermıstı enfeksiyon kapmamak için 1 gün banyo yapma bide 5 gün bu ilacı kullan ilşki yasak demişti.Günaydın canımmm ben iyiyim sen nasılsın? Filmden sonra dünd biraz kanamam oldu ama bugün sorun yok. Bugün çalışmalara başlıcaz
Yok canım bana ne ilişki yasağı nede ilaç verdi. Anesteziden sonra sürekli uyudum ama :) bugün kanama da durdu şuan bomba gibiyim akşama hazırımAllahtan anestesiz yaptırmamısın cunku tupler kapalı olursa ağrı oluomus o filmi çekerken ilaç verdimi kullan dye bana doktorum vermıstı enfeksiyon kapmamak için 1 gün banyo yapma bide 5 gün bu ilacı kullan ilşki yasak demişti.
dikkatli ol yinede tatlım :) ben adet olmadım daha ya sinirlerim bozuldu.Yok canım bana ne ilişki yasağı nede ilaç verdi. Anesteziden sonra sürekli uyudum ama :) bugün kanama da durdu şuan bomba gibiyim akşama hazırım
Merhaba canım iyiyiz Allaha şükür
Canımmm ne alemsin? Var mı gelen gidendikkatli ol yinede tatlım :) ben adet olmadım daha ya sinirlerim bozuldu.
yok canm olmadm teste yaptım aksam negatif cıktıCanımmm ne alemsin? Var mı gelen giden
ben adet olmadm daha test yaptm aksam kocamn negatif :)Merhaba canım iyiyiz Allaha şükür
Sen nasılsın ? :)
Canlardır ye i topigime buyurmazmisnz ordan devam edelim canlarrrrr
hsg de yatman gerekmıo canm normal hayatına devam edebiliosn sadece anestezili olduğun için o gün biraz sersem giibi oluosn sana tavsiyem 1 ay daha bekle ve bidaki adetin sonra başka özel bi yerde tekrar anestezili cektir nasıl tüplerine ulaşamamıs ya tüplerine ulasıp tüpler tıkalıdır yada acıktır durum hiç belli değil bole sacmalık mı olıur bence tekrar yaptır canmselamunaleykum kızlar.. hsg filmi çekildim anestezili oldu tüplere ulaşamadık dedi doktorum.. eşimin sperm sonuçları da sıkıntılı direk tüp bebek yapabilirim dedi.. ama ben hemen bunu düşünmüyorum..
bu arada bana da ilaç falan vermedi.. mecbur ayaklandım oğlum durdurmuyor
Evet kuzum geel orayayeni topik mi açtııııın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?