- 13 Nisan 2017
- 1.027
- 1.032
- 83
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #6.841
hemen git canm hormmon testi falan yaparlar belki hızlandrmıs olursun testlerini.
ben göremedm arkadaslar bakalm yorum yapsnlarBu şekilde çıkıyor canim
Canm çizgiyi bende gordummmmmmyvz13 benim adetime 4 gün var silik bir ciz gi gördüm acaba benim gördüğümü sizde goruyormusunuz
Inşallah bu ay tutmuştur canım ya bizde bu sevinenlerden oluruzCanm çizgiyi bende gordummmmmm
Inşallah canım ya bu ay tutmuştur ağzınız bal damlıyor bakalım yarın yenileyecemH Hivahivron bende silik bir çizgi gördüm canım
Inşallah balim insallah rabbim nasip etmiştir inşalalhInşallah bu ay tutmuştur canım ya bizde bu sevinenlerden oluruz
inşallah canım merakla bekliyorumInşallah canım ya bu ay tutmuştur ağzınız bal damlıyor bakalım yarın yenileyecem
Günaydın canm hayırlısı olsun bende dün gittim :)günaydın kızlar
@manco92 bugün doktora gidiyorum erken gelen regl malum 1 sene de doldu aerık ne olacaksa olsun diye dua edin
Günaydın canm hayırlısı olsun bende dün gittim :)
cok iyi rahatlatıcı bir doktor tahlillerimizi gösterdık kullandığım ilacları soledim. Sonra ultrasonla alttan muayene etti bu ay yumurtlaman olmus sağ tarafında ole küçük küçük poliplerin yok gayet iyi gördüm. Ama testlerin yenilenmesi lazım eski yani 1 senelik hormon testim sperm testini tekrardan yenilenmesini istedi. Eşim den sperm tetsini istedi hareketliliğinde biraz düşük dedi. Bnedende hormon testi istedi işte adetliyken yaptırmana gerek yok hemen yaptır dedi. Bende hep adetli iken yapılıo dedim oda gerek yok yaptır dedi.ne dedi sana peki??
cok iyi rahatlatıcı bir doktor tahlillerimizi gösterdık kullandığım ilacları soledim. Sonra ultrasonla alttan muayene etti bu ay yumurtlaman olmus sağ tarafında ole küçük küçük poliplerin yok gayet iyi gördüm. Ama testlerin yenilenmesi lazım eski yani 1 senelik hormon testim sperm testini tekrardan yenilenmesini istedi. Eşim den sperm tetsini istedi hareketliliğinde biraz düşük dedi. Bnedende hormon testi istedi işte adetliyken yaptırmana gerek yok hemen yaptır dedi. Bende hep adetli iken yapılıo dedim oda gerek yok yaptır dedi.
adetliyken bakmaz zaten hormon testini yaptralı ne kadar oldu. hsg falan cekindnmibakalım bana ne diyecek?? beni alttan muayene edemez malum hormon tahlillerimi isteyebilir onlarda yanımda nasip bakalım
adetliyken bakmaz zaten hormon testini yaptralı ne kadar oldu. hsg falan cekindnmibakalım bana ne diyecek?? beni alttan muayene edemez malum hormon tahlillerimi isteyebilir onlarda yanımda nasip bakalım
adetliyken bakmaz zaten hormon testini yaptralı ne kadar oldu. hsg falan cekindnmi
adetliyken bakmaz zaten hormon testini yaptralı ne kadar oldu. hsg falan cekindnmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?