- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #6.821
İkisi de belden uyuşmalı olmuştu canım en güzel tarafı acı hissetmeden bebişin doğduğu anı görebilmek:))
Bugün karar verdim anestezili yaptırcam gerek yok kendimi kasmama. Olsun bitsin :)başka özelde yaptır ben anestezili yaptrdm korkudan olebilirm yani okadar o yüzden canlı canlı yapamam aletleri görünce dahada panikledm.
anladım cnmdöngüm 25 26 gün şuan 21.günde oluyorum yılda bir iki defa olabiliyor da hiç belirti yoktu bekleyeyim bakalım.. bazen leke gelip 2 gün sonra da sökebiliyor benim
aynnen anestezili yaparken bile kendimi okadar kastım ki.Bugün karar verdim anestezili yaptırcam gerek yok kendimi kasmama. Olsun bitsin :)
adet mi canm ne durumdasındöngüm 25 26 gün şuan 21.günde oluyorum yılda bir iki defa olabiliyor da hiç belirti yoktu bekleyeyim bakalım.. bazen leke gelip 2 gün sonra da sökebiliyor benim
Kızım da öyle oldu o anı görebilmek mükemmel
Allahın izni ile yeniden yaşicaz inşallah canım :)
canım naber nasıl gdıo hamilelikİnşallah canım:)
canım naber nasıl gdıo hamilelik
Belki folik asit verirdi keşke gideydinAşırı uyku dışında iyi canım biraz iştahsızlık başladı bu 2 gündür ki bende pek olmayan bir durum. Artık sabırsızlanmaya başladım iyice dra gitmek için kalp atışını falan hep birliktegöreyim diye 7.haftaya aldım ama demirim çok düşük o dahaksizlik yapıyor belki ilaç cerirdi erken mi gitseydim diye de düşünmüyor değilim 6 gün kaldı Dra bu arada sen nasılsın canım
Belki folik asit verirdi keşke gideydinama sen bilirsin yine bende ne yapayım sabah akşam lavobada adet oldum mu diye kontrole gitmekten helak oldum. Bugun doktor randevum var solemiştim doktorumu değiştirdim tüp bebek uzmanı bi doktora başlayacagım inşallah bu bana iyi gelir.
temmuzda 16 sında olmustum ama ağustosda 17 sinde oldum. Bu ayda 16-17 olurum heralde bişey kalmadı :)Hayırlı olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsınız Allahım en kısa zamanda nasip eder inşallah. Adetine kaç gün kaldı?
Evet aynen canm bak sonra bole ugrasıorz işte.
Evet aynen canm bak sonra bole ugrasıorz işte.
hemen git canm hormmon testi falan yaparlar belki hızlandrmıs olursun testlerini.bir bakayım yarın 2.gün olacak hemen gideyim diyorum ama iyi bir doktor lazım
Flash tutum alttan canım ole cekyvz13 benim adetime 4 gün var silik bir ciz gi gördüm acaba benim gördüğümü sizde goruyormusunuz
Flash tutum alttan canım ole cek[/QUOTE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?