- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #6.781
bence sen test al bosver niye utanıosn rahat ol kan verirsn onun psikolojı daha kotu benım tanımca ama idral testi biraz daha rahat oluosn negatıf cıksada bence bı tets al yap canm bak gecen gun bi arkadasa da dedım bu formdan hamıle cıktı :)
Benim umut hiç yok 4 senedir yok yinede yok bence of ofinşAllah ikimizde de vardır kuzum yaa
Benim umut hiç yok 4 senedir yok yinede yok bence of of
valla canım bilmıorm acıkcası test alacakmısınhiç ummadığın zamanda geliyormuş ya inşAllah bizimde öyle olur gerçi düşünmeden de olmuyor ki ne bilim
valla canım bilmıorm acıkcası test alacakmısın
bende eve giderken eczaneye yetişirsem alcam :)bugün akşama doğru dışarı çıkıp alacam
bende eve giderken eczaneye yetişirsem alcam :)
belki sabahı beklemem canm ya rahat edeemem :) suan vucutunda herhangi bir değişiklik hissedıomsnhayırlısı bakalum.. sabah yapacaksın o zaman di mi
belki sabahı beklemem canm ya rahat edeemem :) suan vucutunda herhangi bir değişiklik hissedıomsn
belki sabahı beklemem canm ya rahat edeemem :) suan vucutunda herhangi bir değişiklik hissedıomsn
aynen bole yazıları okuorm kramp girmesi lazım dyo o an karnıma bişey olu :) psikolojk yani sadece akıntım vardı ama suan oda yok akıntyla hamılelık yetmez heralde :)test yapayım deyince kasıklarım ağrımaya başladıfarklılık yok aslında 2 gündür arada bulantım oluyor oda adet dönemi yaklaşınca oluyor bende hiçbirşey yok yani
aynen bole yazıları okuorm kramp girmesi lazım dyo o an karnıma bişey olu :) psikolojk yani sadece akıntım vardı ama suan oda yok akıntyla hamılelık yetmez heralde :)
ayne ole canm belirti ararsak kendi kendimize bir sürü belirti olur.sadece vucudumda dünden beri bi sıcaklık var ama bütün vucut bolgemdebenim 1 tane oğlum var onda da hep adet olacak gibi kasık ağrısı çektim ben ondan belirti aramıyorum göğüslerim çok ağrıyordu ee bunlar adet belirtisi bide
ayne ole canm belirti ararsak kendi kendimize bir sürü belirti olur.sadece vucudumda dünden beri bi sıcaklık var ama bütün vucut bolgemde
aaa o nasıl oluo ki çift çizgi snra adet ala ala olsun canm hergun düşünmekten kasmaktanssa sonuca göre hareket edersnmayıs ayında hayal kırıklığının dibini gördüm ben.. test yaptım biraz zaöan sonra çift çizgi gördüm şok oldum 2 gün sonra da hasta oldum o günden sonra da test yapmadım zatenkorkuyorum
aaa o nasıl oluo ki çift çizgi snra adet ala ala olsun canm hergun düşünmekten kasmaktanssa sonuca göre hareket edersn
o biraz dogru sonuc vermez benımde aklıma gelıo sonra sacmalama kendine gel kopürünce napcam kocana gidip ben hamilemiyim mi dicen hani test dese çamaşır suyu köpürdü ya mı dicem :)orası da öyle tabibende doğal yollarla nasıl yapabilirim ona baktım işte çamaşor suyu limon falanda ordan çıktı
Hayırlısıyla gelsinler bebişlerimiz :)
Canım ben sezeryan olacagım için muhtemelen mayıs 10-11 gibi doğar
o biraz dogru sonuc vermez benımde aklıma gelıo sonra sacmalama kendine gel kopürünce napcam kocana gidip ben hamilemiyim mi dicen hani test dese çamaşır suyu köpürdü ya mı dicem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?