- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #6.761
Maşallah canım çok sevindim beklenen doğum tarihlerinde 2 gün var aramızda:)) Benim ilk kızımda 19 mayıs görünüyordu 12 mayısda doğdu bakalım bu minişler be zaman gelecek:)
Canım napıosn nasılsn hamilelik nasıl gidyor.
Banada 800 dediler acıbadem de anestezisiz 700.Nisan da cekindm ama sıkıntı cıkmadığı için bana bi faydası olmamıstı faydasını görenler genelde ufak yapısıklık olanların acıldığı için hamile kalıo ben hsg 550 cekindm anestezili
kızlar ya bu eski yöntemlerle gebelik öğrenme varmış deneyen var mı acaba??
karbonatla
çamaşır suyuyla
limonla vs
kızlar ya bu eski yöntemlerle gebelik öğrenme varmış deneyen var mı acaba??
karbonatla
çamaşır suyuyla
limonla vs
Canım ben çok denedim hep köpürüyor hamişken de değilken de :)
Hadi yaabende denesem mi diyordum yaklaştıkça sıkıştırmaya başladı.. kan mı versem dedim vazgeçtim bekleyeyim umut işte
başka özelde yaptır ben anestezili yaptrdm korkudan olebilirm yani okadar o yüzden canlı canlı yapamam aletleri görünce dahada panikledm.Banada 800 dediler acıbadem de anestezisiz 700.
valla canım idralin sabahları aitli olduğu zamn oluo hısırtı sesini bile duyabiliosn zaten camasır suyu olmus 11 lira bosver test al daha iyi :)sırf merakımdan soruyorum aslı var mı diye :)
hadi gözün aydın canm inşallahSelam canım
İyi çok şükür
Bugün sağlık ocagına kaydımı yaptırdım
20. Haftada tetanoz iğneleri başlicakmış
Kaç kaldı bata kuzum
aynıyız canm:) test yapcam ben ya sende yap bence4 kaldı tatlım
valla canım idralin sabahları aitli olduğu zamn oluo hısırtı sesini bile duyabiliosn zaten camasır suyu olmus 11 lira bosver test al daha iyi :)
aynıyız canm:) test yapcam ben ya sende yap bence
:) of of napcaz hiç bilmıorm aklımda deli sorulardoğru diyorsun.. avaralık işte ne yapsam diye düşünüyorum ama şimdi yatacam oğlum uyudu bende dinleneyim diyorum
:) of of napcaz hiç bilmıorm aklımda deli sorular
bence sen test al bosver niye utanıosn rahat ol kan verirsn onun psikolojı daha kotu benım tanımca ama idral testi biraz daha rahat oluosn negatıf cıksada bence bı tets al yap canm bak gecen gun bi arkadasa da dedım bu formdan hamıle cıktı :)test almam lazım üşeniyom ona da.. başka bir eczane bulayım diyprum bide artık utanıyorum hepsinden sırayla aldım test almadığım kaldi mı bilmiyorum.. direk kan mı versem diyorum bi yandan da..
çıkmazsa da üzülürüm biliyorum ne kadar yok diye düşünsemde iste yukılırım biliyorum.. en zoruda eşime söylemek olur yine
bence sen test al bosver niye utanıosn rahat ol kan verirsn onun psikolojı daha kotu benım tanımca ama idral testi biraz daha rahat oluosn negatıf cıksada bence bı tets al yap canm bak gecen gun bi arkadasa da dedım bu formdan hamıle cıktı :)test almam lazım üşeniyom ona da.. başka bir eczane bulayım diyprum bide artık utanıyorum hepsinden sırayla aldım test almadığım kaldi mı bilmiyorum.. direk kan mı versem diyorum bi yandan da..
çıkmazsa da üzülürüm biliyorum ne kadar yok diye düşünsemde iste yukılırım biliyorum.. en zoruda eşime söylemek olur yine
Test yapmadınmı?4 kaldı tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?