Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maşallah canım çok sevindim beklenen doğum tarihlerinde 2 gün var aramızda:)) Benim ilk kızımda 19 mayıs görünüyordu 12 mayısda doğdu bakalım bu minişler be zaman gelecek:)

Hayırlısıyla gelsinler bebişlerimiz :)
Canım ben sezeryan olacagım için muhtemelen mayıs 10-11 gibi doğar

valla canım idralin sabahları aitli olduğu zamn oluo hısırtı sesini bile duyabiliosn zaten camasır suyu olmus 11 lira bosver test al daha iyi :)

:KK48::KK48: doğru diyorsun.. avaralık işte ne yapsam diye düşünüyorum ama şimdi yatacam oğlum uyudu bende dinleneyim diyorum ;)

aynıyız canm:) test yapcam ben ya sende yap bence

test almam lazım üşeniyom ona da.. başka bir eczane bulayım diyprum bide artık utanıyorum hepsinden sırayla aldım test almadığım kaldi mı bilmiyorum.. direk kan mı versem diyorum bi yandan da..
çıkmazsa da üzülürüm biliyorum ne kadar yok diye düşünsemde iste yukılırım biliyorum.. en zoruda eşime söylemek olur yine :(

test almam lazım üşeniyom ona da.. başka bir eczane bulayım diyprum bide artık utanıyorum hepsinden sırayla aldım test almadığım kaldi mı bilmiyorum.. direk kan mı versem diyorum bi yandan da..
çıkmazsa da üzülürüm biliyorum ne kadar yok diye düşünsemde iste yukılırım biliyorum.. en zoruda eşime söylemek olur yine :KK43:
bence sen test al bosver niye utanıosn rahat ol kan verirsn onun psikolojı daha kotu benım tanımca ama idral testi biraz daha rahat oluosn negatıf cıksada bence bı tets al yap canm bak gecen gun bi arkadasa da dedım bu formdan hamıle cıktı :)

çıkmazsa da üzülürüm biliyorum ne kadar yok diye düşünsemde iste yukılırım biliyorum.. en zoruda eşime söylemek olur yine :KK43:
bence sen test al bosver niye utanıosn rahat ol kan verirsn onun psikolojı daha kotu benım tanımca ama idral testi biraz daha rahat oluosn negatıf cıksada bence bı tets al yap canm bak gecen gun bi arkadasa da dedım bu formdan hamıle cıktı :)

Back