Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evt aynn ole cnm nplm kısmet artk

okulda çok yoruluyorum bugünlerde ondan birşeye yoramıyorum geceleri üşütüyorum biraz gün içinde midem bulanıyor gibi oluyor ister istemez.. hiçbirini gebeliğe yoramıyorum hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.. bi yandan da doktor araştırıyorum

Tatlım adet oldum ve dün doktora gittim pazartesi hsg çekilecek biraz stresliyim bide annemin ev taşıma telaşımız var pek giremiyorum. Sen nasılsın bat yaklaşıyor
iyim canm bende beklıorm hsg bende cekinmiştim bir problem cıkmamıstı inşallah sendede cıkmaz hayırlısı olsun hakkınızda

Nasıl bi süreç. Ağrı yaşadın mı? Karar veremiyorum anestezili mi yaptırsam diye
canım ben 1 sene boyunca cekinmemek için caba gösterdim yazısmaları okudukça korkmustm ama özel bi hastanede anestezili komple yaptırdım maşallah ne agrım ne sızım oldu ve yarım saat sürüyo odaya cıkartıolar dınlenmen için 2 saat falan yatış yapıosn o arada sonucların cıkıo yürüyerek doktorun yanına gidebiliosn :) korktuğum gibi olmadı ama bildiğin odaya girdiğimde elim ayağım titriyordu

Kaç ay önce çektirdin peki? Genelde çektirdikten sonra hamile kalan çok olmuş çünkü

Kaç ay önce çektirdin peki? Genelde çektirdikten sonra hamile kalan çok olmuş çünkü
Nisan da cekindm ama sıkıntı cıkmadığı için bana bi faydası olmamıstı faydasını görenler genelde ufak yapısıklık olanların acıldığı için hamile kalıo ben hsg 550 cekindm anestezili

Merhaba kizlar. Pazar gunu hamile oldugumu ogrendim daha cok yeniydi 31 cikti ptesi tekrar test yaptirdim 51 cikti acil doktoru 1 gunde guzel artmis %99 hamilesin dedi bugun yani 2 gun sonra 134 cikti acilde baska doktor vardi deger guzel artmis ama kimyasal 1500 olmadan hamilesin diyemem dedi boyle bisi mumkun mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…