- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #6.801
hadi bakalm neler beklıo bizi canm eger aksam test alacaksan idralini tut sonra testini uygulaaynen öyle.. avaralık diyorum ya işte bende![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi bakalm neler beklıo bizi canm eger aksam test alacaksan idralini tut sonra testini uygulaaynen öyle.. avaralık diyorum ya işte bende![]()
aaa o nasıl oluo ki çift çizgi snra adet ala ala olsun canm hergun düşünmekten kasmaktanssa sonuca göre hareket edersn
hadi bakalm neler beklıo bizi canm eger aksam test alacaksan idralini tut sonra testini uygula
sabah güzel haberlerini beklıorm canm :)oğlum uyanınca hem onu gezdirme bahanesiyle eczaneye uğrayayım sabah yaparım testi de..
sabah güzel haberlerini beklıorm canm :)
Bende de rahim anomalisi var canım bebişlerim ters duruyor makat gelişli oluyor düz durma şansı yokmuş dr öyle demişti benimde sezeryan olacak:)
yapmadım yaa.. bugün alırsam yarın yaparım![]()
naptın canm uyandımı oğlunoğlum uyanınca hem onu gezdirme bahanesiyle eczaneye uğrayayım sabah yaparım testi de..
aldın mı test canmnasip canım hayırlısı olsun inşAllah
7 de kapanıo canım 7:30 a dogru iştealamadım daha yeni uyandık şaka gibiyiz![]()
7 de kapanıo canım 7:30 a dogru işte
ya erken geldi ala ala bi kontrol et regl mi acabacanım regl oluyorumaz önce wc ye gittim akıntımın rengi değişmiş geliyor yine.. erken oluyorum: (
ya erken geldi ala ala bi kontrol et regl mi acaba
agrın yoktu amabakalım söker yarına
agrın yoktu ama
1 saat bekle bakalım bu arada bol su iç reglse gelir regl degilse kesilir. normalde erken oluomuydnhiç regl belirtim yoktu şok oldum bende akıntı değişmiş normal akıntımla beraber afedersin böyle kahverengimsi geldi peçeteye
1 saat bekle bakalım bu arada bol su iç reglse gelir regl degilse kesilir. normalde erken oluomuydn
Spinal ya da epidural olsun bence :)