- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #6.721
da görünmez herslde csnm gslibs benim bata 5 gün kaldı.Canım zaten hcg gözlemlemekten başka birşey yapamaz belli bir süreye dek
Benim bat geçeli 3 gün oldu daha
Kese görünürmü o bile meçhul
da görünmez herslde csnm gslibs benim bata 5 gün kaldı.
Ya vallahi öyle sevindim ki. Seni biliyordum ve takip ediyordum ne durumda diye. Hamile olduğunu duyunca kendim hamileymişim gibi çok sevindim. Keseyi de gördüğünü okuyunca yazmak istedim. Hayırlı olsun. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza da almayı nasip eder inşallah.Az kalmış test ne durumda?
Bugün minicik gördü keseyi canım
hadi canm gözün aydın bende suanlık bişey yok canm test yapmadmAz kalmış test ne durumda?
Bugün minicik gördü keseyi canım
hadi canm gözün aydın bende suanlık bişey yok canm test yapmadm
Ya vallahi öyle sevindim ki. Seni biliyordum ve takip ediyordum ne durumda diye. Hamile olduğunu duyunca kendim hamileymişim gibi çok sevindim. Keseyi de gördüğünü okuyunca yazmak istedim. Hayırlı olsun. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza da almayı nasip eder inşallah.
cıkar mı canm ki temmuzda 16 sında ağustosda 17 sinde oldumYapsana canım test
cıkar mı canm ki temmuzda 16 sında ağustosda 17 sinde oldumYapsana canım test
Canm bende yogun bi akıntı başladı bi kaç gündür ama bole bi değişik ya peçeteye sildikçe gelıo resmini yollasam anlarmsn bilemedm ama farklı sanki yaYapsana canım test
Canm bende yogun bi akıntı başladı bi kaç gündür ama bole bi değişik ya peçeteye sildikçe gelıo resmini yollasam anlarmsn bilemedm ama farklı sanki ya
atıorm canmBana özelden at bakalım
canm cok anlasılmıo sanırım yok yok bende bebek falan yok kabullenıorm artık ya of valla darlandımBana özelden at bakalım
yvz13 canım çıktı mı sonucun?
Kuzum bence değilim ya suan sna resmi gönderdikten sonra akıntım kesildi :)yvz13
benim bat 17 canmAma sürekli gelmezki zaten
cıkarmı ki teste 4 gün var amabenim bat 17 canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?