- 30 Mart 2018
- 1.031
- 2.522
- 53
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #6.701
valla canm kararsızım gitmek istyrm kahretsin bırak su kadını diyorum.
oyle bir durum sanki isteyerek ilgilenmıo ne beklıosn kı kadından sabah 9 da bi başlıo gece 12-1 e kadar calısıo saat 10 da giriosn kadının hali kalmamıs butun enerjısı bitmiş ne verim beklıosn ki ole değilmi amaBu işte güven çok önemli canım için rahat değilse güvenmiyorsan tam manasıyla vakit kaybetme başka dra git insanın morali motivasyonu artıyor veya azalıyor drun tavrı tarzıyla boşa zorlama kendini öyle bir durumsa yaşadığın
oyle bir durum sanki isteyerek ilgilenmıo ne beklıosn kı kadından sabah 9 da bi başlıo gece 12-1 e kadar calısıo saat 10 da giriosn kadının hali kalmamıs butun enerjısı bitmiş ne verim beklıosn ki ole değilmi ama
O doktora gidiyoruz bu doktora gidiyoruz bir sürü muayene ücreti veriorz ama prosedür gereği hepsi aynı uygulamayı yapıo belki bize iyi bişeyler solemediklerinden kaynaklanıo bizim de bu tutarsızlığımızÖyleyse başka bir Dr bulmaya çalış canım bende şimdi gideceğim Dru tanımıyorum ilk defa gideceğim elektriğim tutmazsa devam edemem güven çok önemli kendimizi teslim ediyoruz sonuçta haklısın yani
O doktora gidiyoruz bu doktora gidiyoruz bir sürü muayene ücreti veriorz ama prosedür gereği hepsi aynı uygulamayı yapıo belki bize iyi bişeyler solemediklerinden kaynaklanıo bizim de bu tutarsızlığımız
5 sene oldu ya artık insanlar sorar oldu yok düşünüorz daha erken kabullanemıorm falan ama artık insanlarda inanmıo onlarda yoruyo daraldm valla napcam ne etcem bilmiorm okadar kararszm kiTestleri falan eskiden yapılmışsa süre olarak zamanı geçmemişse kabul ediyorlar canım ben 3 aşılama 2 tüp bebek yaptırdım geçmişte sayısız da yumurta takibi süreç be kadar zor biliyorum tam 10 sene çare aradım uğraştım kimi zaman pes ettim kimi zaman umutlandım sebepsiz infertilite dediler üstüne gidecek bir sorun yok en zoru bu dediler çeşit çeşitDr gezdim tedavi sürecinde Drun önemi çok büyük bizlere iyi şeydesöyleseler kötü şeyde söyleseler usulünce söylesinler yeter. Kötü birsonucu bile öyle anlatırsın ki karşında ki daha kötüsü olmadığı için şükreder çok uzattım galiba ama kendini bırakma tedavini bırakma Umut her zaman var
canm adetin gelıomu ne durumdasnBence sallamanın anlamı yok randevusuzda gidebiliyorsan olduğun gün git işte sonra geçen aylar için pişman olmaya gerek yok
5 sene oldu ya artık insanlar sorar oldu yok düşünüorz daha erken kabullanemıorm falan ama artık insanlarda inanmıo onlarda yoruyo daraldm valla napcam ne etcem bilmiorm okadar kararszm ki
eşimde problem yk bende pco yumurta tembelliği dedi klomen falan kullandm yumurtam olustu catladı ama hamile kalamadm yani bu gibi rahatsızlığı olan insanlar nasıl hamile kalıo ne yapmalı anlamıormTüm yaşadıklarını tahmin ediyorum canım çünkü birebir yaşadım. Sorun olarak ne dediler yada sebepsiz mi?
eşimde problem yk bende pco yumurta tembelliği dedi klomen falan kullandm yumurtam olustu catladı ama hamile kalamadm yani bu gibi rahatsızlığı olan insanlar nasıl hamile kalıo ne yapmalı anlamıorm
valla canm mucize doğada site vvar aspir seti aldım pco ve yumurta gelişimine iyi gelıormus 15 gündür onu kullanıorm o soguk sıkımla baya hamile kalan var bakalm belkı felek bana da gülerBitkisel kürlerin de faydası oluyor canım hiç denedin mi sitede de vardı sanırım pko için kürler inşallah vakti saati geldiğinde seninde olacak olmazken imkansız gibi geliyor insana ama Allah ol deyince oluyorbelki bu da senin sınavın sabrediyorsun Allah selamete erdirsin inşallah canım
Geliyor canımcım ya umutlar ekime kaldıcanm adetin gelıomu ne durumdasn
sen iyi bi doktora gözuk sende de problem yoksa eşinde zaten yok vakit kaybetmeGeliyor canımcım ya umutlar ekime kaldı
canım bugun sesin cıkmadı umarım sorun yoktur.yvz13
Gitcem canım 3. Günü artık vakit kaybetmek istemiyorumsen iyi bi doktora gözuk sende de problem yoksa eşinde zaten yok vakit kaybetme
haklısın canm eşimle dün akşam konustm aynı doktora devam edelim mi oda yok gitmeyelim eve yakın özel hastane var orda tüp bebek + kadın doğum uzmanı ona randevu aldırdı ona gideceğim. Bu iş bole olmuo dedi.Gitcem canım 3. Günü artık vakit kaybetmek istemiyorum
iyi bakalm canm :)Merhaba canım
Giremedim bu ara misafirlerimiz vardı memleketten
İyi gidiyor kuzum çarşamba dr a gidicem
iyi bakalm canm :)
sen ne beklıosn ben varya çift çizgiyi görünce solugu hastanede alırım belkı doktor ilaç vericek bişey yapıcak neden beklıosn anlamıormDayabamadım bugün gidicem :)
sen ne beklıosn ben varya çift çizgiyi görünce solugu hastanede alırım belkı doktor ilaç vericek bişey yapıcak neden beklıosn anlamıorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?