Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cankussssss testkralicemizzz yaa ben klomen tedavisi 2 kere oldum ilkinde iğne vurulmustjm ama tutmadi 2. Sinde iğne vurgulamamıştı.ya i epi topu 1 kere tam tedavi gördüm acaba hazır adet olmuşken gitsemmi yvz13

Kuzum yeni gördüm pardon
Ne dicem
Ben de iğne oldum bu ay olmicam
Ama klomen ve iğneyi dr mutlaka kullanmalısın derse kullan
Onun dışında bünyeyi mahvediyor ya

Tatlim ben senin yerinde olsam beklerim biraz su kilolar gidene kadar .
Kiz bide kaynanan var yaninda o basli basina bir sorun cocuk gibi hamile kalirsan zorlanirsin kaynana senin cocuklar bide bebis gelince kafayi yersin
Yok tatlım ya o benden çok istiyo hamile kalayım 4 gözle bekliyo inan haklisin aslında sabah uyanır uyanmaz dusundumde 2 ay daha devredeyim ne kadar verirsem okadar kar

Günaydın kızlar bu ay hamile kalırsak doğumlar mayıs ayına geliyor. Benim kızım mayıs oğlum nisan doğumlu hamilelik geçirmek ve doğum için mükemmel aylar kışa denk geliyor nasıl geçti hiç anlamıyor insan inşallah bu ay gelir bebişlerimiz hepimiz için çok dua ediyorum:)

Yok tatlım ya o benden çok istiyo hamile kalayım 4 gözle bekliyo inan haklisin aslında sabah uyanır uyanmaz dusundumde 2 ay daha devredeyim ne kadar verirsem okadar kar
Aynen oyle tatlim çünkü hamis kalirsan da baya alacan sen ilkin ver verebildigin kadar bebis de düşünme hic olsun die aklindan at rahatla korunma da olur belkide

Gunaydin tatlim insallah hamis kaliriz ben agustos basinda adet oldum o yuzden nisan da olabilir benimki

Ben de aynı durumdayım... Devam ediyor mu?

Öyle deme kız :)
Valla ben hamile kalsam burda dogurana dek test incelerim
Rabbim hepinize en kısa zamanda nasip etsin. Ama inan ki bu ovu testleri planlamalar adete gün saymalar yapılan gebelik testleri çıkan silik ikinci çizgiler o heyecan o büyü hamile kalınca kayboluyor.boyut değiştiriyor bende öyle oldu :)

Kızlarrr kocaman günaydın herkese canlarım benim dün gece eşim bana dedi senin canın sıkkın şöyle bi derdin mi var soylemedim bende bosver dedim yok şöyle bazı şeyleri sen mutlu ol diye çabalıyorum dedi şöyle dedi bende ağlamaya başladım gözyaşlarını sildi dedim 3 yıldır çabalıyoruz ama olmuyor sende bende hatta tüm ev halkı istiyor birtane daha bebek ama dedim adetlerim şimdide azalmaya başladı canm çok sıkılıyor 1 tane daha bebeğim olsun istiyorum küçük şirin dedim sen üzülme bayramdan sonra ben sperm tahlili vercem sonucundan sonra iyi bir özel doktor var cooookkkkk methediyorlar dedi oraya beraber gideriz dedi bayramdan sonra bende çok sevindim bakalım insallah orda bir sonuç bulurum kızlar dua edin ya yvz13 oslem83 Sevsev12 4body1soul F fundacicegimm

Anneyimbenanne35 canm nerde ikamet ediosn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…