- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #6.301
evet gecen ay 16 temmuzda oldum ama takvimin dün için adet olacağımı gösteriyo suan gelen giden yok acaba mı ama olması da imkansız gibi ayın 2 sinde doktora gittiğimde yumurtamın gerilediğini solemişti olması imkansız gibi canm ole degil miAaaa neden hayırdır? Stresli misin yoksa sıcaklardan mı? Aman ihmal etme ya. Bugün dimi senin günün belki gelmez ha ne dersin
Yumurta catlamasi akintidan sonra oluyor canimKızlar bişey soracaktım yardımcı olursanız sevinirim. Şeffaf akıntının olması yumurtanın çatlayacağına mı işaret ediyor yoksa çatladığına mı. Benim adetim 2 gün önce bitti şuan şeffaf akıntım var acaba çatladı mı yoksa yakın zamanda çatlayacak mı?
Tamam canım sağol yanıtladığın için demekki çatlamasına daha var. Bugünü değerlendirmeliyim:)Yumurta catlamasi akintidan sonra oluyor canim
Caniskom ben ovu testlerini kullaniyorum bu ay takip ettide akintidan 3 gun sonra catladi galiba benimkiler 12. Günde gittiler normalde 28 günde bir oluyorum da ama erken catliyormus benim yumurtlar çünkü 14. Gun doktora gittim yumurta yok catlamis dedi herhaldeTamam canım sağol yanıtladığın için demekki çatlamasına daha var. Bugünü değerlendirmeliyim:)
Amannnn elmiram allah razı olsun cankus rabbim atlatmasın gercekten gidicez insallah bayramdan sonra bakalım ne olcakAnneyimbenanne35 canım doktora gideceğine çok sevindim Allah aratmasın kimseye çok zor Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah:)
Benim adet döngüm değiliriyor ama ortalama 26 günde bir oluyorum. Sadece 1 ay denemiştm ovu testini 12. Günü çatlamıştı. Şimdi 1-2 günüm daha var heralde çatlamasına. Bakalım akıntıyı takip edeyim ne zamana kadar devam edecekCaniskom ben ovu testlerini kullaniyorum bu ay takip ettide akintidan 3 gun sonra catladi galiba benimkiler 12. Günde gittiler normalde 28 günde bir oluyorum da ama erken catliyormus benim yumurtlar çünkü 14. Gun doktora gittim yumurta yok catlamis dedi herhalde
O zaman simdi iki gubde bir yap canim sonra yakin zamanda gun asiri yaparsinBenim adet döngüm değiliriyor ama ortalama 26 günde bir oluyorum. Sadece 1 ay denemiştm ovu testini 12. Günü çatlamıştı. Şimdi 1-2 günüm daha var heralde çatlamasına. Bakalım akıntıyı takip edeyim ne zamana kadar devam edecek
Allahın işi belli mi olur?? Çok bakamadım bugün çok yoğundum canım. Var mo gelen giden?evet gecen ay 16 temmuzda oldum ama takvimin dün için adet olacağımı gösteriyo suan gelen giden yok acaba mı ama olması da imkansız gibi ayın 2 sinde doktora gittiğimde yumurtamın gerilediğini solemişti olması imkansız gibi canm ole degil mi
günaydın canm yok gelen giden ama fena grip oldum. :) Bayram üstüAllahın işi belli mi olur?? Çok bakamadım bugün çok yoğundum canım. Var mo gelen giden?
Günaydın tatlım geçmiş olsun dikkat et kendine. Acaba test mi yapsan yarını bekleyipgünaydın canm yok gelen giden ama fena grip oldum. :) Bayram üstü
yarına kadar bekleyecem olmazsam sabah ypcmGünaydın tatlım geçmiş olsun dikkat et kendine. Acaba test mi yapsan yarını bekleyip
canm adetim gelecek gibi hissediyorm. Sarı akıntım var ama sanki gelcek renk sannki adet olacagım gibi sanki sanki....Günaydın tatlım geçmiş olsun dikkat et kendine. Acaba test mi yapsan yarını bekleyip
Ya işte insan anlıyor dimi gelip gelmiceğini. Bana da dedi etrafımdaki herkes sen hamilesin diye. Dedim demeyin öyle gelicek regllim ve nitekim geldicanm adetim gelecek gibi hissediyorm. Sarı akıntım var ama sanki gelcek renk sannki adet olacagım gibi sanki sanki....
canm an itibari ile adet oldum :) demedimmiYa işte insan anlıyor dimi gelip gelmiceğini. Bana da dedi etrafımdaki herkes sen hamilesin diye. Dedim demeyin öyle gelicek regllim ve nitekim geldi
Selam kızlar nasılsınız? Baya uzun zamandır giremedim malumunuz hepinizi öpüyorum sevgiyle kucaklıyorum. Maalesef annemde kanser çıktı arkadaşlar. Türkiye ye geldikten bir iki hafta sonra hep hastanelerdeydik. Çok moralim bozuk üzgün ve bitkinim. Dualarınızı eksik etmeyin. Sizleri unuttum sanmayın.
Çok çok çok geçmiş olsun. Bir an evvel atlatır inşallah.Selam kızlar nasılsınız? Baya uzun zamandır giremedim malumunuz hepinizi öpüyorum sevgiyle kucaklıyorum. Maalesef annemde kanser çıktı arkadaşlar. Türkiye ye geldikten bir iki hafta sonra hep hastanelerdeydik. Çok moralim bozuk üzgün ve bitkinim. Dualarınızı eksik etmeyin. Sizleri unuttum sanmayın.
Sanırım bir müddet daha gelemem canlar. Allah a emanet olun hepiniz. İnşallah en kısa sürede sağlıklı ve güzel haberler ile geri dönüş yaparım. Unutmayın sakın beni. Güzel sağlıklı günler sizlerin olsun
Anneyimbenanne35 Sevsev12 4body1soul oslem83 yvz13
Selam kızlar nasılsınız? Baya uzun zamandır giremedim malumunuz hepinizi öpüyorum sevgiyle kucaklıyorum. Maalesef annemde kanser çıktı arkadaşlar. Türkiye ye geldikten bir iki hafta sonra hep hastanelerdeydik. Çok moralim bozuk üzgün ve bitkinim. Dualarınızı eksik etmeyin. Sizleri unuttum sanmayın.
Sanırım bir müddet daha gelemem canlar. Allah a emanet olun hepiniz. İnşallah en kısa sürede sağlıklı ve güzel haberler ile geri dönüş yaparım. Unutmayın sakın beni. Güzel sağlıklı günler sizlerin olsun
Anneyimbenanne35 Sevsev12 4body1soul oslem83 yvz13
Ee hayırlısı olaun bakalım. Şimdi bu ay ne yapacaksın anlat bakalımcanm an itibari ile adet oldum :) demedimmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?