- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #6.281
Izmirde tatlimAnneyimbenanne35 canm nerde ikamet ediosn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Izmirde tatlimAnneyimbenanne35 canm nerde ikamet ediosn
istanbul canm :)@manco92 tatlım sen nerde yaşıyorsun
Nekadarlik elisin çocuğun varmiistanbul canm :)
5 yıllık evlyim canm cocugum yok bu 5 yıl içinde hiç hamile kalmadım düşük vs. olmadı hala beklıormNekadarlik elisin çocuğun varmi
Sorun varmi peki canm bende 10 yıllık evliyimm5 yıllık evlyim canm cocugum yok bu 5 yıl içinde hiç hamile kalmadım düşük vs. olmadı hala beklıorm
Sorun doktorun dedğini göre pco ama adetlerim düzenli tüplerimde tıkanıklık yok rahimde şekil bozukluğu yok enfeksiyon yok ama yumurtlama tembelliği olduğunu soledi doktorumSorun varmi peki canm bende 10 yıllık evliyimm
Hımmm anladım canm bende 3 tane doğurdum ama 4. Okadar çok istiyorum ki 3 yıldır olmuyorSorun doktorun dedğini göre pco ama adetlerim düzenli tüplerimde tıkanıklık yok rahimde şekil bozukluğu yok enfeksiyon yok ama yumurtlama tembelliği olduğunu soledi doktorum
Allah bağışlasın Allah sana 3 kere o duyguyu tatdırmıs inşallah bizede tattırır.Hımmm anladım canm bende 3 tane doğurdum ama 4. Okadar çok istiyorum ki 3 yıldır olmuyor
Ayy bebiskom senin adına cok mutlu oldum kocan ne düşünceli ne kadan da seni seviyor kizzz . Hadr insallah guzel guzel haberler verirsin bize. Diyeti aksatma ama devam etKızlarrr kocaman günaydın herkese canlarım benim dün gece eşim bana dedi senin canın sıkkın şöyle bi derdin mi var soylemedim bende bosver dedim yok şöyle bazı şeyleri sen mutlu ol diye çabalıyorum dedi şöyle dedi bende ağlamaya başladım gözyaşlarını sildi dedim 3 yıldır çabalıyoruz ama olmuyor sende bende hatta tüm ev halkı istiyor birtane daha bebek ama dedim adetlerim şimdide azalmaya başladı canm çok sıkılıyor 1 tane daha bebeğim olsun istiyorum küçük şirin dedim sen üzülme bayramdan sonra ben sperm tahlili vercem sonucundan sonra iyi bir özel doktor var cooookkkkk methediyorlar dedi oraya beraber gideriz dedi bayramdan sonra bende çok sevindim bakalım insallah orda bir sonuç bulurum kızlar dua edin yayvz13 @oslem83
Sevsev12 @4body1soul @fnd05
Kızlarrr kocaman günaydın herkese canlarım benim dün gece eşim bana dedi senin canın sıkkın şöyle bi derdin mi var soylemedim bende bosver dedim yok şöyle bazı şeyleri sen mutlu ol diye çabalıyorum dedi şöyle dedi bende ağlamaya başladım gözyaşlarını sildi dedim 3 yıldır çabalıyoruz ama olmuyor sende bende hatta tüm ev halkı istiyor birtane daha bebek ama dedim adetlerim şimdide azalmaya başladı canm çok sıkılıyor 1 tane daha bebeğim olsun istiyorum küçük şirin dedim sen üzülme bayramdan sonra ben sperm tahlili vercem sonucundan sonra iyi bir özel doktor var cooookkkkk methediyorlar dedi oraya beraber gideriz dedi bayramdan sonra bende çok sevindim bakalım insallah orda bir sonuç bulurum kızlar dua edin yayvz13 @oslem83
Sevsev12 @4body1soul @fnd05
Rabbim hepinize en kısa zamanda nasip etsin. Ama inan ki bu ovu testleri planlamalar adete gün saymalar yapılan gebelik testleri çıkan silik ikinci çizgiler o heyecan o büyü hamile kalınca kayboluyor.boyut değiştiriyor bende öyle oldu :)
Ya canim dun 7.gunumdu daha koyuydu bugun 8.gun daha da silik ovulasyon testi neden acaba bilgin var mi?
Ayyy insallah kuzum inşalalh gelir kiz azcik düşünceli olayim hemen anlıyor gözlerim daldın hemen diyor derdin var senin şöyle diye allah razı olsun valla allah onu basimdan eksik etmesin insallah gideceğimiz doktorda baya pahalı ama meğerse kendi araştırılmış. Bu civarda ne kadar doktor varsa saydı dün geceNe tatlı sohpet olmuş karı koca :)
Helal olsun bak adam yanında sana destek derdini anlıyor
Bence iyi olmuş canım
Allah nasip ederse ikincilerimiz de gelicek inşallah
Diyete devam tatlım biirakmamm öyledir sağolsun canm yaAyy bebiskom senin adına cok mutlu oldum kocan ne düşünceli ne kadan da seni seviyor kizzz . Hadr insallah guzel guzel haberler verirsin bize. Diyeti aksatma ama devam et
Ayyy insallah kuzum inşalalh gelir kiz azcik düşünceli olayim hemen anlıyor gözlerim daldın hemen diyor derdin var senin şöyle diye allah razı olsun valla allah onu basimdan eksik etmesin insallah gideceğimiz doktorda baya pahalı ama meğerse kendi araştırılmış. Bu civarda ne kadar doktor varsa saydı dün gece
Öyle yapcam bakalım ne diycek tatlimmm insallah iyi şeyler derMaşallah size :)
Bir bakın kuzum ne dicek
Inşallah canm rabbim kimsenin kucağını boş birakmasinAllah bağışlasın Allah sana 3 kere o duyguyu tatdırmıs inşallah bizede tattırır.
amin canmInşallah canm rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin
Aaaa neden hayırdır? Stresli misin yoksa sıcaklardan mı? Aman ihmal etme ya. Bugün dimi senin günün belki gelmez ha ne dersinuniq12 canm benm bat geldi dyandı kapıya :) ama 3 gündür bir burun kanaması başladı bende canımı ona sıkıorm simdide.