• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Normalde 27-28 gunde bir regl oluyorum 10.gun falan baslamam lazim sanirim ama ben bugun basladim.Silik cizgiyle acilisi yaptimTek iliskiyle gebe kaldigim icin ve hep korunurken boyle isler cok uzak bana 35 yasindan sonra ogrenmeye calisiyorum

Bende 34 üm canım
En güzel hamiş kalma zamanları :)
13. Gün bayagı koyu görürsün 14 te pik olur 15. Gün süzülür 16 da siliğin alası gelir :)
Degerlendirmeyi unutma

Yas sıkıntı degil yani öyle mi diyosunuz?Bende hep cok kolay hamile kaldigimdan 5 ay olmayinca galiba yumurtlamiyorum artik yastan dolayi diye dusundum ve sirf bu yuzden ovulasyon testi aldimCeket atsan kalan tiplerden oldugum icin normalde dedim ben artik yumurtlamiyorum geralde yoksa neden olmasin 5 aydir dedim

Yas sıkıntı degil yani öyle mi diyosunuz?Bende hep cok kolay hamile kaldigimdan 5 ay olmayinca galiba yumurtlamiyorum artik yastan dolayi diye dusundum ve sirf bu yuzden ovulasyon testi aldimCeket atsan kalan tiplerden oldugum icin normalde dedim ben artik yumurtlamiyorum geralde yoksa neden olmasin 5 aydir dedim

Yumurtlama ile ilgisi oldugunu sanmıyorum
Yumurtalar saglıklı bence
Ama bazen olmaz
İki kez üst üste hamile kaldım ikisi de düşükle sonuclandı
Bence tamamen psikolojik

Yumurtlama ile ilgisi oldugunu sanmıyorum
Yumurtalar saglıklı bence
Ama bazen olmaz
İki kez üst üste hamile kaldım ikisi de düşükle sonuclandı
Bence tamamen psikolojik
Bence de psikolojik hic olmayacak zamanlarda kaldim ben 4 gebelik gecirdim hatta bi tanesi nasil oldu hala anlam veremiyorum.Ilk defa evlendigimden beri hadi covuk yapalim diye planladik ve 5 aydir yok.Cunku cok kafama taktim hemde cok ve tak diye hamile kalan ben kalamiyorum bence kafayi rahat tutmak onemli ama nasil

Seyircisiz (kaynanan) oynayin bide
Yolla gitsin cekemeyen fitne fesat eltine
Ozaman kıyamet kopar anacim dursun o durduğu yerde ya dusunuyorumda hazır adetim baslamisken ilaç tedavisi için gitsem mi doktora ben 2 kere klomen kullanmıştım ilkinde iğne vurulmustum ama tutmamıştı 2.sinde ramazandı üşendim iğne için gidememistim yani tam tedavi 1 kere oldum

Sokak ortasinda test fotosu cekiyon nazar degiyo ondan dusuyo :KK48:

Onu da yapmıştım dimi :)
Atmaya kıyamıyorum çantaya atıyorum testi
Mesela o zaman çizgi vardı ama fake imiş
Bidaha yemedim ama :))
Ben eger hamile isem ilişkiden 4-5 gün sonra anlarım kaçarı yok
Değilsem anlıyorum ama şansımı zorluyorum

Cankussssss testkralicemizzz yaa ben klomen tedavisi 2 kere oldum ilkinde iğne vurulmustjm ama tutmadi 2. Sinde iğne vurgulamamıştı.ya i epi topu 1 kere tam tedavi gördüm acaba hazır adet olmuşken gitsemmi yvz13 yvz13

Bence de psikolojik hic olmayacak zamanlarda kaldim ben 4 gebelik gecirdim hatta bi tanesi nasil oldu hala anlam veremiyorum.Ilk defa evlendigimden beri hadi covuk yapalim diye planladik ve 5 aydir yok.Cunku cok kafama taktim hemde cok ve tak diye hamile kalan ben kalamiyorum bence kafayi rahat tutmak onemli ama nasil

Benim gibi yap
Beynin senle değil sen onla oyna

Mesela ben artık spor yapıyorum sabahları squat 30 tane
Yediğim içtiğime dikkat ediyorum
Kendime kıyafetler aldım memlekette düğün alışverişi diye kocişi strese soktum bu defa :)
Seneye yaza miss gibi bir tatil yapıcam
Sigarayı seviyorum sabah kahvelerim ve sigaramsız yapamam
Canım memelerimi sündürmicem
Efendime söylim ye iç gez dolaş uykusuz geceler yok
Seks daha keyifli yemişim spermi
Bak mesela ne güzel hayat
İstemiyorum ben bebiş falan :))))

Benim gibi yap
Beynin senle değil sen onla oyna

Mesela ben artık spor yapıyorum sabahları squat 30 tane
Yediğim içtiğime dikkat ediyorum
Kendime kıyafetler aldım memlekette düğün alışverişi diye kocişi strese soktum bu defa :)
Seneye yaza miss gibi bir tatil yapıcam
Sigarayı seviyorum sabah kahvelerim ve sigaramsız yapamam
Canım memelerimi sündürmicem
Efendime söylim ye iç gez dolaş uykusuz geceler yok
Seks daha keyifli yemişim spermi
Bak mesela ne güzel hayat
İstemiyorum ben bebiş falan :))))
Zaten bebis istegim yoktu kazayla kizima hamile kaldim onu da 30 haftalikken kaybedince resmen oglum var baska cocuk istemiyorum Allah ona uzun omur verain diyen ben bebek delisi oldum.1.5 sene sonra cesaretimi topladim tekrar aynilarini yasar miyim dusuncelerinden siyrildim korkularimdan kurtuldum simdi de olmayacagi tuttuOlmazsa da olmaz yapcak bisey yok.Oğlumun demesi gibi amaaann anne tam beni buyutcen o cikacak basina bosver hayatini yasasana diyorAma an geliyor yalniz kaldim diye sitem ediyor.En iyisi rahat olmak Rabbim herkesin gonlundekini nasip etsin❤❤❤

Back