- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #6.241
Kullaniyo musun klomen
Normalde 27-28 gunde bir regl oluyorum 10.gun falan baslamam lazim sanirim ama ben bugun basladim.Silik cizgiyle acilisi yaptimTek iliskiyle gebe kaldigim icin ve hep korunurken boyle isler cok uzak bana 35 yasindan sonra ogrenmeye calisiyorum
Aynen canm ya ama erken geldi 21. Güne denk geldi bu ay son aylarda hep erken erken geliyorİyi kuzum rahatlamışsındır :) yeni aylar bizim Allahın izniyle :)
Benimde 5. Günüm
Bende tam saldigim ay hamis kaldim ins bu ay olur canimKuzum önceki gün başladım bugün bıraktım
İçmiycem ulennn o bebek Allahım ol diyecek ve olacak inşallah Ya Rabbim
O zaman klomensiz de olur saldım gitti
Daha iyi iste gelecegi varsa erkenden gelsin ki bir an once onundeki maclara bakAynen canm ya ama erken geldi 21. Güne denk geldi bu ay son aylarda hep erken erken geliyor
Aynen canm ya ama erken geldi 21. Güne denk geldi bu ay son aylarda hep erken erken geliyor
Bende tam saldigim ay hamis kaldim ins bu ay olur canim
Yas sıkıntı degil yani öyle mi diyosunuz?Bende hep cok kolay hamile kaldigimdan 5 ay olmayinca galiba yumurtlamiyorum artik yastan dolayi diye dusundum ve sirf bu yuzden ovulasyon testi aldimCeket atsan kalan tiplerden oldugum icin normalde dedim ben artik yumurtlamiyorum geralde yoksa neden olmasin 5 aydir dedim
Sokak ortasinda test fotosu cekiyon nazar degiyo ondan dusuyoYumurtlama ile ilgisi oldugunu sanmıyorum
Yumurtalar saglıklı bence
Ama bazen olmaz
İki kez üst üste hamile kaldım ikisi de düşükle sonuclandı
Bence tamamen psikolojik
Bence de psikolojik hic olmayacak zamanlarda kaldim ben 4 gebelik gecirdim hatta bi tanesi nasil oldu hala anlam veremiyorum.Ilk defa evlendigimden beri hadi covuk yapalim diye planladik ve 5 aydir yok.Cunku cok kafama taktim hemde cok ve tak diye hamile kalan ben kalamiyorum bence kafayi rahat tutmak onemli ama nasilYumurtlama ile ilgisi oldugunu sanmıyorum
Yumurtalar saglıklı bence
Ama bazen olmaz
İki kez üst üste hamile kaldım ikisi de düşükle sonuclandı
Bence tamamen psikolojik
Öyle yapcam artık belli değil ne zaman yumurtladigim tatlım eşim bayramdan sonra sperm tahlili vercek sonunda ikna ettim sukurYumurtlama zamanın gel gitli demekki
Sağı solu belli olmaz
İki güne bir kanaman olmadıgı her zaman önerim
Hiç bir maçta gol atamiyoz hep faull hep kırmızı kart goruyoz yavvvvDaha iyi iste gelecegi varsa erkenden gelsin ki bir an once onundeki maclara bak
Seyircisiz (kaynanan) oynayin bideHiç bir maçta gol atamiyoz hep faull hep kırmızı kart goruyoz yavvvv
Ozaman kıyamet kopar anacim dursun o durduğu yerde ya dusunuyorumda hazır adetim baslamisken ilaç tedavisi için gitsem mi doktora ben 2 kere klomen kullanmıştım ilkinde iğne vurulmustum ama tutmamıştı 2.sinde ramazandı üşendim iğne için gidememistim yani tam tedavi 1 kere oldumSeyircisiz (kaynanan) oynayin bide
Yolla gitsin cekemeyen fitne fesat eltine
Sokak ortasinda test fotosu cekiyon nazar degiyo ondan dusuyo
Öyle yapcam artık belli değil ne zaman yumurtladigim tatlım eşim bayramdan sonra sperm tahlili vercek sonunda ikna ettim sukur
Bence de psikolojik hic olmayacak zamanlarda kaldim ben 4 gebelik gecirdim hatta bi tanesi nasil oldu hala anlam veremiyorum.Ilk defa evlendigimden beri hadi covuk yapalim diye planladik ve 5 aydir yok.Cunku cok kafama taktim hemde cok ve tak diye hamile kalan ben kalamiyorum bence kafayi rahat tutmak onemli ama nasil
Zaten bebis istegim yoktu kazayla kizima hamile kaldim onu da 30 haftalikken kaybedince resmen oglum var baska cocuk istemiyorum Allah ona uzun omur verain diyen ben bebek delisi oldum.1.5 sene sonra cesaretimi topladim tekrar aynilarini yasar miyim dusuncelerinden siyrildim korkularimdan kurtuldum simdi de olmayacagi tuttuOlmazsa da olmaz yapcak bisey yok.Oğlumun demesi gibi amaaann anne tam beni buyutcen o cikacak basina bosver hayatini yasasana diyorAma an geliyor yalniz kaldim diye sitem ediyor.En iyisi rahat olmak Rabbim herkesin gonlundekini nasip etsin❤❤❤Benim gibi yap
Beynin senle değil sen onla oyna
Mesela ben artık spor yapıyorum sabahları squat 30 tane
Yediğim içtiğime dikkat ediyorum
Kendime kıyafetler aldım memlekette düğün alışverişi diye kocişi strese soktum bu defa :)
Seneye yaza miss gibi bir tatil yapıcam
Sigarayı seviyorum sabah kahvelerim ve sigaramsız yapamam
Canım memelerimi sündürmicem
Efendime söylim ye iç gez dolaş uykusuz geceler yok
Seks daha keyifli yemişim spermi
Bak mesela ne güzel hayat
İstemiyorum ben bebiş falan :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?