- 30 Mart 2018
- 1.031
- 2.522
- 53
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #6.221
Bata kac gün kaldi tatlim
Diger ikisinde cok iyiydim it ayagi yemis gibi geziyordum bunda ayaga kalksam tansiyonum dusuyo kusuyorum midem bulaniyo bisey yiyemiyorumİlk ikisinde nasıldı canım? Ben ikisinde de bulantı falan hiç yaşamadım çok rahat geçmişti ama her hamilelik farklı oluyordiyorlar.
Hayırlısı oldun canım sen zayıfla hemen olacak Rabbimin izniyle görürsün bak.Nasıl gidiyor diyet.Benim hamilelik zor geçiyor yatıyorum sürekli midem çok kötüü
Kiyamam tatlım ya geçer insallah 3 aydan sonra geçiyor insallah kalirim en yakın zamanda iyi gidiyor şimdilik canmHayırlısı oldun canım sen zayıfla hemen olacak Rabbimin izniyle görürsün bak.Nasıl gidiyor diyet.Benim hamilelik zor geçiyor yatıyorum sürekli midem çok kötüü
Inşallah tatlım insalalhHayırlısı olsun canım üzülme inşallah bu ay olur benimde aylardır olmadı bakalım bu ay olacak mı kısmet ilkini 10 yıl bekleyince çok beklemişim gibi gelmedi ama çok isterim olmasını tabi
İlk ikisinde nasıldı canım? Ben ikisinde de bulantı falan hiç yaşamadım çok rahat geçmişti ama her hamilelik farklı oluyordiyorlar. Allah kolaylık versin
İnşallah canım bu ay gelir bebişlerimiz:)
Ahh ahhh ne güzel dedin insallah beybi insallah sen nasilsin buarada ne var neyokBisey olmaz bebiskom sen kilolari vermeyi devam et vereceksin de ipincecik kalasin insallah sonra da popolarına şaplak vuracagin bebislerinde artlarindan gelecek
Evet cok carmis dedim belki bata gun saymaya baslamissindirDaha çok var canım 4 Eylül:) Yumurtlama günlerim geliyor birkaç güne kadar bakalım hayırlısı
Sana guveniyorum tatlim sen cocuk icinde olsa verirsin o kilolariAhh ahhh ne güzel dedin insallah beybi insallah sen nasilsin buarada ne var neyok
Inşallah kuzum çabaların boşa çıkmaz benm çabam ise zayıflayıp bebeğime kavuşmak tam fit olmak için 40 kilo vermem lazım ama hamile kalmak için 20 yeterli senin sanki çift çizgi çıkmıştı yine kandiraan cizgilerdenmiSana guveniyorum tatlim sen cocuk icinde olsa verirsin o kilolari
Benim bata 11 gun var tatlim ama iki uc gündür bel agrisi beni öldürüyor cok kötüyüm yumdan sonra akintim kesilmisti dünden beri tekrar basladi insallah bu ay olur ya beklemekten yoruldum.bu ay biseyler yaptim o yuzden biraz umutluyum tabi sebep o ise
Siki bir diyet ve sporla verirsin tatlim. He tatlim ya kandirikci cizgiydi malesefInşallah kuzum çabaların boşa çıkmaz benm çabam ise zayıflayıp bebeğime kavuşmak tam fit olmak için 40 kilo vermem lazım ama hamile kalmak için 20 yeterli senin sanki çift çizgi çıkmıştı yine kandiraan cizgilerdenmi
Valla benim de silik çıkmıştı hemde belirgin silikti ama husranSiki bir diyet ve sporla verirsin tatlim. He tatlim ya kandirikci cizgiydi malesefbir an umut verdi bana bende normalde sonradan cikan cizgi hic cikmazdi . Kafama hep kimyasal geliyor onun nasil bisey oldugunu bilmiyorumda da o silik cizgi acaba kimyasal mi oldu die düşündürüyor bana
Demek ki 10 dk sonrasi yalancı cizgi.Valla benim de silik çıkmıştı hemde belirgin silikti ama husran
Inşallah kuzum insallah vericekDemek ki 10 dk sonrasi yalancı cizgi.
Bu sefer sahici cizgiler bulur insallah bizi az kaldi inaniyorim Rabbim verecek ama iste ne zaman nasip eder bakalim
Kizlar ovulasyon testiyle alakali bilgisi olan varsa beni aydinlatabilir mi?Bu ay ilk kullanicam❤
Cok tesekkur ederim❤Canım kaç günde bir adet oluyorsan ona göre başlarsın
Pko varsa adet bitimi başlamanda fayda var
Amaç pik yakalamak pik demek iki çizginin de koyulaşması demek
Çizgiyi gördüğün an bir iki gün içinde çatlama olucak demektir
Çatlamadan sonra yumurta 24 saate kadar canlı kalır
O nedenle tekrar silikleştiği günü de değerlendir
Hayırlısı olsun inşallah
Cok tesekkur ederim❤
Kullaniyo musun klomenİyi kuzum rahatlamışsındır :) yeni aylar bizim Allahın izniyle :)
Benimde 5. Günüm
Normalde 27-28 gunde bir regl oluyorum 10.gun falan baslamam lazim sanirim ama ben bugun basladim.Silik cizgiyle acilisi yaptimTek iliskiyle gebe kaldigim icin ve hep korunurken boyle isler cok uzak bana 35 yasindan sonra ogrenmeye calisiyorumRica ederim canım sen yaptıkça etiketle beni yorumlarım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?