- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #6.201
Yumurta yumurta olalı böle şey görmedi.Aynen al bak gerçekten en azından bilirsin ne zaman yumurtladığını. Ben bir ay kullandım takvimde gözükenden 2 gün sonra yumurtladım :) hiç belli olmuyor
Kadın olmak zaten zor bi de üstüne anne olmaya çalışmak amannnn valla işimiz iş :)Yumurta yumurta olalı böle şey görmedi.
bazen diyorum dertsiz başına dertmi arıosn yakın cevremde cocukları olan insanları görüyorum illalh etmiş yani bıkıslar aklın varsa yapma dyo iyice gözümü korkutuolar yapma yapmada nereye kadar da içimdende diyorum yapmaya ugrasıoz malesef fos yaniKadın olmak zaten zor bi de üstüne anne olmaya çalışmak amannnn valla işimiz iş :)
Valla dert ama en güzelinden :) benim yakın arkadaşımın var 2 kızı diyorum ki onları bu kadar seviyorsam kendi evladımı nasıl severim kimbilir. Bide benim yaş 30 artık istiyor insan yanibazen diyorum dertsiz başına dertmi arıosn yakın cevremde cocukları olan insanları görüyorum illalh etmiş yani bıkıslar aklın varsa yapma dyo iyice gözümü korkutuolar yapma yapmada nereye kadar da içimdende diyorum yapmaya ugrasıoz malesef fos yani
evet canm haklısın bende bugun yarın kırmızıları görecem :)Valla dert ama en güzelinden :) benim yakın arkadaşımın var 2 kızı diyorum ki onları bu kadar seviyorsam kendi evladımı nasıl severim kimbilir. Bide benim yaş 30 artık istiyor insan yani
Temennimiz inşallah görmemen tabi :)evet canm haklısın bende bugun yarın kırmızıları görecem :)
cok rahatım ya valla gelsin gelmesin cunku gelıo :) bari gününde gelsinde panıkletmesinTemennimiz inşallah görmemen tabi :)
Ah evet bi de o var benim geç geldi 2 gün sabah 5te bi uyandım resmen kıvrandım evde de ilaç yoktu hüç böyle olmazdıcok rahatım ya valla gelsin gelmesin cunku gelıo :) bari gününde gelsinde panıkletmesin
sökülüo işte canm tmizlensin için canm adet kanı kalırsa sokulemezse rahimde kalınlık yapıomus ve oda engel oluomus hamile kalmayaAh evet bi de o var benim geç geldi 2 gün sabah 5te bi uyandım resmen kıvrandım evde de ilaç yoktu hüç böyle olmazdı
Kizlar ovulasyon testiyle alakali bilgisi olan varsa beni aydinlatabilir mi?Bu ay ilk kullanicam❤
Ahhhh ahhhhhhh geldi yine gelmeyesice hep istemedigim otlar burnumun dibine biter zaten cankussss
Hamilelikte cok zor ben boyle cekecegimi bilseydim inan yapmazdim.Digerlerinde boyle cekmemistim.O yuzden Allah hayirlisini versin uzulme bence.Ahhhh ahhhhhhh geldi yine gelmeyesice hep istemedigim otlar burnumun dibine biter zaten cankussss
Doğrudur bebeğim insallah gever en yakın zamanda ama bende hamileliklerimde yatak döşek kusma bulantı tiksinti hat safhalardaydı onları bile özledim inanabiliyomusn diyorum hayırlısı ile bir tane daha olsundaHamilelikte cok zor ben boyle cekecegimi bilseydim inan yapmazdim.Digerlerinde boyle cekmemistim.O yuzden Allah hayirlisini versin uzulme bence.
Suan inan yatalak hastadan farkim yok
Bisey olmaz bebiskom sen kilolari vermeyi devam et vereceksin de ipincecik kalasin insallah sonra da popolarına şaplak vuracagin bebislerinde artlarindan gelecek
Ahhhh ahhhhhhh geldi yine gelmeyesice hep istemedigim otlar burnumun dibine biter zaten cankussss
Hamilelikte cok zor ben boyle cekecegimi bilseydim inan yapmazdim.Digerlerinde boyle cekmemistim.O yuzden Allah hayirlisini versin uzulme bence.
Suan inan yatalak hastadan farkim yok
Doğrudur bebeğim insallah gever en yakın zamanda ama bende hamileliklerimde yatak döşek kusma bulantı tiksinti hat safhalardaydı onları bile özledim inanabiliyomusn diyorum hayırlısı ile bir tane daha olsunda
Bata kac gün kaldi tatlimHayırlısı olsun canım üzülme inşallah bu ay olur benimde aylardır olmadı bakalım bu ay olacak mı kısmet ilkini 10 yıl bekleyince çok beklemişim gibi gelmedi ama çok isterim olmasını tabi
İlk ikisinde nasıldı canım? Ben ikisinde de bulantı falan hiç yaşamadım çok rahat geçmişti ama her hamilelik farklı oluyordiyorlar. Allah kolaylık versin
İnşallah canım bu ay gelir bebişlerimiz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?