- 10 Eylül 2017
- 3.535
- 4.028
- 133
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #6.181
Ya biz dün eşimle konuştuk ne olcaksa olcak dedik hiç kasmıcaz kendimizi. Gün filan da takip etmek istemiyorum. Canımız istediğinde yapıcaz istemezse de yapmıcaz. Takvime bile girmek istemiyorum açıkcası şu 10 günlük tatilin tadını çıkarmak istiyorum. Böyle olunca ister istemez yıpranıyoruzne cektik be kuzum ya canm sende şu dedğim yağdan alsana belki faydasını görürsün.
evet ole canm ama benim yarın gelcek yağlarım kullanayım faydasının olup olmadığını solerim canmYa biz dün eşimle konuştuk ne olcaksa olcak dedik hiç kasmıcaz kendimizi. Gün filan da takip etmek istemiyorum. Canımız istediğinde yapıcaz istemezse de yapmıcaz. Takvime bile girmek istemiyorum açıkcası şu 10 günlük tatilin tadını çıkarmak istiyorum. Böyle olunca ister istemez yıpranıyoruz
Aynen bi kullan bakalım. Belki gerçekten faydası olur sonra da ben denerim eylül ayı reglim doğum günüm zamanına geliyor belki diyorum anasına süpriz yapar bebiş :)evet ole canm ama benim yarın gelcek yağlarım kullanayım faydasının olup olmadığını solerim canm
inşallah canm bende artık aman olmayacak heralde napalm dıyrm bazenAynen bi kullan bakalım. Belki gerçekten faydası olur sonra da ben denerim eylül ayı reglim doğum günüm zamanına geliyor belki diyorum anasına süpriz yapar bebiş :)
Ya işte sadece buna odaklanıyoruz ya yanlış yapıyoruz. Bu ay hiç belirti aramadım zaten yoktu da ama gecikince acaba mı dedim o da hüsran :)inşallah canm bende artık aman olmayacak heralde napalm dıyrm bazen
sorın ne ozamn bizde sorun nedir yaniYa işte sadece buna odaklanıyoruz ya yanlış yapıyoruz. Bu ay hiç belirti aramadım zaten yoktu da ama gecikince acaba mı dedim o da hüsran :)
Valla bilmiyorum onu Allah biliyor :) doktor kkontrollerinde hiçbir sorun yok bende de eşimde de kısmet artıksorın ne ozamn bizde sorun nedir yani
eşin keçiboynuzu yedir canm eczanelerde satılan hünnap diye geçiyor sende oda sabah akşam aç karnına için cok etkili oluyormus.Valla bilmiyorum onu Allah biliyor :) doktor kkontrollerinde hiçbir sorun yok bende de eşimde de kısmet artık
Eşimin spermler maşallah çok iyi :) ama olabilir tabi evde var zaten ben tadını sevdiğim için almıştımeşin keçiboynuzu yedir canm eczanelerde satılan hünnap diye geçiyor sende oda sabah akşam aç karnına için cok etkili oluyormus.
belki zamanında cok iyi sprmle cocugu oldu o zamnın yaş itibariyle ama yaş ilerledikçe azalmışta olabilir doktolarda ole soluo zaten belli bi yaşdan sonra genç vuvut gibi olmuo hiç bseyEşimin spermler maşallah çok iyi :) ama olabilir tabi evde var zaten ben tadını sevdiğim için almıştım
Bu ay başında gittik doktora biz sperm testi için çok sağlıklısın zamana bırakın dedi. O yüzden diyorum ya kafam rahatbelki zamanında cok iyi sprmle cocugu oldu o zamnın yaş itibariyle ama yaş ilerledikçe azalmışta olabilir doktolarda ole soluo zaten belli bi yaşdan sonra genç vuvut gibi olmuo hiç bsey
he ozaman yumurtlam gününü düşünerek hareket etmemek lazm ozaman ne derler zamanı var :)Bu ay başında gittik doktora biz sperm testi için çok sağlıklısın zamana bırakın dedi. O yüzden diyorum ya kafam rahat
Evet evet öyle yapcam bu ay dikkt ettikce strese giriyoruz çünkü. Eşleri strese sokuyoruzhe ozaman yumurtlam gününü düşünerek hareket etmemek lazm ozaman ne derler zamanı var :)
benim bu ay olduğum gibi :) eşim yanıma gelirdi talimat olunca yanıma yaklaşmadı :)Evet evet öyle yapcam bu ay dikkt ettikce strese giriyoruz çünkü. Eşleri strese sokuyoruz
O yüzden napıyoruz onlara çaktırmıyoruz yum. günlerinibenim bu ay olduğum gibi :) eşim yanıma gelirdi talimat olunca yanıma yaklaşmadı :)
benm zaten yum günlerim belli olmuorO yüzden napıyoruz onlara çaktırmıyoruz yum. günlerinisessiz sedasız hallediyoruz
Sen bi ovulasyon testi alsana interntten çoklu olandan. Bu ay da bi öyle takip et yada ateş ölçme yöntemiylebenm zaten yum günlerim belli olmuormalesef
alayım ya dmi bakalm bu ay kendiliğinden yumurtam olusacakmı bde yağlarıda kullancam etkisi olacakmıSen bi ovulasyon testi alsana interntten çoklu olandan. Bu ay da bi öyle takip et yada ateş ölçme yöntemiyle
Aynen al bak gerçekten en azından bilirsin ne zaman yumurtladığını. Ben bir ay kullandım takvimde gözükenden 2 gün sonra yumurtladım :) hiç belli olmuyoralayım ya dmi bakalm bu ay kendiliğinden yumurtam olusacakmı bde yağlarıda kullancam etkisi olacakmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?