Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ne cektik be kuzum ya canm sende şu dedğim yağdan alsana belki faydasını görürsün.
Ya biz dün eşimle konuştuk ne olcaksa olcak dedik hiç kasmıcaz kendimizi. Gün filan da takip etmek istemiyorum. Canımız istediğinde yapıcaz istemezse de yapmıcaz. Takvime bile girmek istemiyorum açıkcası şu 10 günlük tatilin tadını çıkarmak istiyorum. Böyle olunca ister istemez yıpranıyoruz

evet ole canm ama benim yarın gelcek yağlarım kullanayım faydasının olup olmadığını solerim canm

evet ole canm ama benim yarın gelcek yağlarım kullanayım faydasının olup olmadığını solerim canm
Aynen bi kullan bakalım. Belki gerçekten faydası olur sonra da ben denerim eylül ayı reglim doğum günüm zamanına geliyor belki diyorum anasına süpriz yapar bebiş :)

Eşimin spermler maşallah çok iyi :) ama olabilir tabi evde var zaten ben tadını sevdiğim için almıştım
belki zamanında cok iyi sprmle cocugu oldu o zamnın yaş itibariyle ama yaş ilerledikçe azalmışta olabilir doktolarda ole soluo zaten belli bi yaşdan sonra genç vuvut gibi olmuo hiç bsey

belki zamanında cok iyi sprmle cocugu oldu o zamnın yaş itibariyle ama yaş ilerledikçe azalmışta olabilir doktolarda ole soluo zaten belli bi yaşdan sonra genç vuvut gibi olmuo hiç bsey
Bu ay başında gittik doktora biz sperm testi için çok sağlıklısın zamana bırakın dedi. O yüzden diyorum ya kafam rahat

alayım ya dmi bakalm bu ay kendiliğinden yumurtam olusacakmı bde yağlarıda kullancam etkisi olacakmı
Aynen al bak gerçekten en azından bilirsin ne zaman yumurtladığını. Ben bir ay kullandım takvimde gözükenden 2 gün sonra yumurtladım :) hiç belli olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…