• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlısı oldun canım sen zayıfla hemen olacak Rabbimin izniyle görürsün bak.Nasıl gidiyor diyet.Benim hamilelik zor geçiyor yatıyorum sürekli midem çok kötüü
Kiyamam tatlım ya geçer insallah 3 aydan sonra geçiyor insallah kalirim en yakın zamanda iyi gidiyor şimdilik canm

Hayırlısı olsun canım üzülme inşallah bu ay olur benimde aylardır olmadı bakalım bu ay olacak mı kısmet ilkini 10 yıl bekleyince çok beklemişim gibi gelmedi ama çok isterim olmasını tabi

İlk ikisinde nasıldı canım? Ben ikisinde de bulantı falan hiç yaşamadım çok rahat geçmişti ama her hamilelik farklı oluyordiyorlar. Allah kolaylık versin

İnşallah canım bu ay gelir bebişlerimiz:)
Inşallah tatlım insalalh

Ahh ahhh ne güzel dedin insallah beybi insallah sen nasilsin buarada ne var neyok
Sana guveniyorum tatlim sen cocuk icinde olsa verirsin o kilolariHoppa
Benim bata 11 gun var tatlim ama iki uc gündür bel agrisi beni öldürüyor cok kötüyüm yumdan sonra akintim kesilmisti dünden beri tekrar basladi insallah bu ay olur ya beklemekten yoruldum.:cry: bu ay biseyler yaptim o yuzden biraz umutluyum tabi sebep o ise

Sana guveniyorum tatlim sen cocuk icinde olsa verirsin o kilolariHoppa
Benim bata 11 gun var tatlim ama iki uc gündür bel agrisi beni öldürüyor cok kötüyüm yumdan sonra akintim kesilmisti dünden beri tekrar basladi insallah bu ay olur ya beklemekten yoruldum.:cry: bu ay biseyler yaptim o yuzden biraz umutluyum tabi sebep o ise
Inşallah kuzum çabaların boşa çıkmaz benm çabam ise zayıflayıp bebeğime kavuşmak tam fit olmak için 40 kilo vermem lazım ama hamile kalmak için 20 yeterli senin sanki çift çizgi çıkmıştı yine kandiraan cizgilerdenmi

Inşallah kuzum çabaların boşa çıkmaz benm çabam ise zayıflayıp bebeğime kavuşmak tam fit olmak için 40 kilo vermem lazım ama hamile kalmak için 20 yeterli senin sanki çift çizgi çıkmıştı yine kandiraan cizgilerdenmi
Siki bir diyet ve sporla verirsin tatlim. He tatlim ya kandirikci cizgiydi malesef :KK61: bir an umut verdi bana bende normalde sonradan cikan cizgi hic cikmazdi . Kafama hep kimyasal geliyor onun nasil bisey oldugunu bilmiyorumda da o silik cizgi acaba kimyasal mi oldu die düşündürüyor bana

Siki bir diyet ve sporla verirsin tatlim. He tatlim ya kandirikci cizgiydi malesef :KK61: bir an umut verdi bana bende normalde sonradan cikan cizgi hic cikmazdi . Kafama hep kimyasal geliyor onun nasil bisey oldugunu bilmiyorumda da o silik cizgi acaba kimyasal mi oldu die düşündürüyor bana
Valla benim de silik çıkmıştı hemde belirgin silikti ama husran

Kizlar ovulasyon testiyle alakali bilgisi olan varsa beni aydinlatabilir mi?Bu ay ilk kullanicam❤

Canım kaç günde bir adet oluyorsan ona göre başlarsın
Pko varsa adet bitimi başlamanda fayda var
Amaç pik yakalamak pik demek iki çizginin de koyulaşması demek
Çizgiyi gördüğün an bir iki gün içinde çatlama olucak demektir
Çatlamadan sonra yumurta 24 saate kadar canlı kalır
O nedenle tekrar silikleştiği günü de değerlendir
Hayırlısı olsun inşallah

Canım kaç günde bir adet oluyorsan ona göre başlarsın
Pko varsa adet bitimi başlamanda fayda var
Amaç pik yakalamak pik demek iki çizginin de koyulaşması demek
Çizgiyi gördüğün an bir iki gün içinde çatlama olucak demektir
Çatlamadan sonra yumurta 24 saate kadar canlı kalır