Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
saolsın canm bekle bugunde gelmezse tekrar test yaparsın sen bugun bol bol su iç
Aynen bugünü de atlatayım hayırlısıyla dün arkadaş geldi oturmaya var sende bişiler hamile misin dedi yooo ne alaka dedim bak gör sen hamilesin dedi :) böyle olunca da kaptırmak istemiyorum kendimi sonra üzücü oluyor

insanlar psikolojık olarak senı o şekle sokuyor. Halsiz oluyorsun kesin hamilesin iştahım yok dyosun kesin hamilesin midem kotu dyorsun hemen hamıle :) insan oğlu işte kaptırma kendini bekle canm akşama kadar stres falan hava şartlarıda engel olabiliomus.

Aynen canım o yüzden bende beklicem kendimi kaptırmaya gerek yok sonrasında daha fazla üzülmek istemiyorum bu ay zaten saçma sapan stresli geçti gecikmeyi ona bağlıyorum

eşimle haftasonu il dışına cıktık ya eşim diyoki zaten stresli bi hayatımız var haftasonları kaçmak lazım stresiz cocuk yapacak yerler lazım dyo :)
Valla arada kaçamaklr süper oluyor bizde geçen hafta marmarise gittik çok güzeldi. Yapın kuzum arada nefes alıyor insan

Sende belitri hala yok dmi canm
Yok canım yaa yada ne biliyim var mı acaba kafam karışık. Şuan tek hissettiğim sannki heran gelecek gibi sabah tuvaletten çıktım bikaç dakka sonra hahh dedim geldi koştur koştur wcye gittim ama hiçbirşey yok. Ya heveslenmicem çağırmakta istemiyorum ama sanırım bu ayda hüsran olacak

bekle canm bekle bakalm normalde bat günün ne zamndı gecen ay hangi gün oldun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…