- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #6.161
saolsın canm bekle bugunde gelmezse tekrar test yaparsın sen bugun bol bol su içHmmm geçmiş olsun tekrardan. Napalım artık alıştık yeni aylara:) benim gecikme oldu bakalım artık şansımıza ne çıkıcak. Daha test yapmadım beklicem biraz daha tabi bugün gelmezse
Aynen bugünü de atlatayım hayırlısıyla dün arkadaş geldi oturmaya var sende bişiler hamile misin dedi yooo ne alaka dedim bak gör sen hamilesin dedi :) böyle olunca da kaptırmak istemiyorum kendimi sonra üzücü oluyorsaolsın canm bekle bugunde gelmezse tekrar test yaparsın sen bugun bol bol su iç
insanlar psikolojık olarak senı o şekle sokuyor. Halsiz oluyorsun kesin hamilesin iştahım yok dyosun kesin hamilesin midem kotu dyorsun hemen hamıle :) insan oğlu işte kaptırma kendini bekle canm akşama kadar stres falan hava şartlarıda engel olabiliomus.Aynen bugünü de atlatayım hayırlısıyla dün arkadaş geldi oturmaya var sende bişiler hamile misin dedi yooo ne alaka dedim bak gör sen hamilesin dedi :) böyle olunca da kaptırmak istemiyorum kendimi sonra üzücü oluyor
Aynen canım o yüzden bende beklicem kendimi kaptırmaya gerek yok sonrasında daha fazla üzülmek istemiyorum bu ay zaten saçma sapan stresli geçti gecikmeyi ona bağlıyoruminsanlar psikolojık olarak senı o şekle sokuyor. Halsiz oluyorsun kesin hamilesin iştahım yok dyosun kesin hamilesin midem kotu dyorsun hemen hamıle :) insan oğlu işte kaptırma kendini bekle canm akşama kadar stres falan hava şartlarıda engel olabiliomus.
olabilir canm zaten akılda hep hamilelik Allah bizede o günleri gösterecek inşallhAynen canım o yüzden bende beklicem kendimi kaptırmaya gerek yok sonrasında daha fazla üzülmek istemiyorum bu ay zaten saçma sapan stresli geçti gecikmeyi ona bağlıyorum
Amin canım inanıyorum sadece zamanı var biraz daha sabırolabilir canm zaten akılda hep hamilelik Allah bizede o günleri gösterecek inşallh
ole canm kısmet hayırlısı artıkAmin canım inanıyorum sadece zamanı var biraz daha sabır
eşimle haftasonu il dışına cıktık ya eşim diyoki zaten stresli bi hayatımız var haftasonları kaçmak lazım stresiz cocuk yapacak yerler lazım dyo :)Amin canım inanıyorum sadece zamanı var biraz daha sabır
Valla arada kaçamaklr süper oluyor bizde geçen hafta marmarise gittik çok güzeldi. Yapın kuzum arada nefes alıyor insaneşimle haftasonu il dışına cıktık ya eşim diyoki zaten stresli bi hayatımız var haftasonları kaçmak lazım stresiz cocuk yapacak yerler lazım dyo :)
sorma zaten istanbul trfaiği stresi hep üst üsteValla arada kaçamaklr süper oluyor bizde geçen hafta marmarise gittik çok güzeldi. Yapın kuzum arada nefes alıyor insan
Sende belitri hala yok dmi canmValla arada kaçamaklr süper oluyor bizde geçen hafta marmarise gittik çok güzeldi. Yapın kuzum arada nefes alıyor insan
Yok canım yaa yada ne biliyim var mı acaba kafam karışık. Şuan tek hissettiğim sannki heran gelecek gibi sabah tuvaletten çıktım bikaç dakka sonra hahh dedim geldi koştur koştur wcye gittim ama hiçbirşey yok. Ya heveslenmicem çağırmakta istemiyorum ama sanırım bu ayda hüsran olacakSende belitri hala yok dmi canm
bekle canm bekle bakalm normalde bat günün ne zamndı gecen ay hangi gün oldun.Yok canım yaa yada ne biliyim var mı acaba kafam karışık. Şuan tek hissettiğim sannki heran gelecek gibi sabah tuvaletten çıktım bikaç dakka sonra hahh dedim geldi koştur koştur wcye gittim ama hiçbirşey yok. Ya heveslenmicem çağırmakta istemiyorum ama sanırım bu ayda hüsran olacak
Son 2 aydır 3 gün erkene çekmişti. En geç dün olmam lazımdı. Ama bir iki gün gecikmeye de çok aldırış etmiyorum açıkcası. Sat 16 temmuzbekle canm bekle bakalm normalde bat günün ne zamndı gecen ay hangi gün oldun.
şimdi durumun nasıl canmSon 2 aydır 3 gün erkene çekmişti. En geç dün olmam lazımdı. Ama bir iki gün gecikmeye de çok aldırış etmiyorum açıkcası. Sat 16 temmuz
Canımmm yazıcaktım şimdi. Az önce wcye girdim peçeteye silince birkaç damla açık pembe khverengiye yakın geldi. Sanırım başlıcak yineşimdi durumun nasıl canm
evet canm başlıycak bu ayda gecti napalım kısmet hayrlısıCanımmm yazıcaktım şimdi. Az önce wcye girdim peçeteye silince birkaç damla açık pembe khverengiye yakın geldi. Sanırım başlıcak yine
Öyle yapcak bişey yok:) yeni ay yeni umutlarevet canm başlıycak bu ayda gecti napalım kısmet hayrlısı
ne cektik be kuzum ya canm sende şu dedğim yağdan alsana belki faydasını görürsün.Öyle yapcak bişey yok:) yeni ay yeni umutlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?