Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canım yumurtaların çok güzel maşallah :)
Yarın ya da diğer gün pik olur bence
Çatlar merak etme :)
Kuzum kız kardeşimin düğünü var memlekete geldik yogun biraz tam takip yapamıyorum alıntılara ve etiketlere bakabiliyorum sadece
Sen yarın da yap at bana testini ve bu ara çalışmaları aksatmayın
18mm olan yarın öbür gün çatlar :)

Canım kardeşine mutluluklar dilerim.
Tamam ben etiketlerim seni övülere:) Adetin 21. Günü gel kanda progesteron bakalım dedi ordan yumurtlama olmuş mu anlarız dedi haftaya pazartesi gidicem bakalım :)

Canım kardeşine mutluluklar dilerim.
Tamam ben etiketlerim seni övülere:) Adetin 21. Günü gel kanda progesteron bakalım dedi ordan yumurtlama olmuş mu anlarız dedi haftaya pazartesi gidicem bakalım :)

Sağolasın kuzum :)
Evet 21. Gün anlaşılıyor yumurtlama olmuşmu biliniyor
Hayırlı haberlerini bekliyorum Allahın izniyle kuzum

Canım ne diyosun bugünkü lh’a? Sence bugün mü pik yoksa yarın daha mı koyu olur acaba ? Akşam tekrarlasam mı yvz13

Eklentiler

• CE4CF1BC-8A58-47D2-8E9E-B3E78540AC18.jpeg
    49,1 KB · Görüntüleme: 39
Hadi hayirlsi olsun elmiram napayim bende zayıflamaya geçiş yaptım bebek fikrini bir süreliğine rafa kaldırdım
Korunma ama bu surecte belki olur.Cunku kafandan bebek olayini bi sure cikardin.Bende tam napim aman olmazsa iki cocugum var cok sukur dedigim ay hamile kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…