Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
umarım ne kaybederm ki sende durumla nasıl peki
Benim kaldı bugünle beraber 3 bekliyorum ama olcakmışım gibi hissediyorum tüm belirtilerim başladı ama bakalım umudumu kesmek istemiyorum
Bn diğer aya odaklandım canım aslında ama bir taraftan bir dur diyorum çocuk işinden vazgeç :)
Napıcam bilmiyorum
Biraz rahat olabilsek bebişlerimiz gelecek ama ben senden umutluydum ama üzüldüm açıkcası. Kanamanın devamı gelmeye başladı mı

bat 16 benim bakalım benimde karnım ağrıo göğüslerim şişti adet olcam belli yani.

Gecen ay rahim filmi çektirdim. Bu ay iki gunde bir iliskimiz oldu..adetime 10 gun var..eger hamileysem su an belirti olmaz degil mi? Bu ayda olmasa bayramda tup bebege baslayacagiz. Insallah tup bebege gerek kalmadan hamile kalirim

Canım ya ben iyice allak bullak oldum
Bir iki damla kan sonra kahve lekeler ama pedi boşa takıyorum yine durdu

Ay hadi inşallah iyi şeylerin habercisidir. Benim de kasık ağrılarım başladı malesef ki

Canım adet ve gebelik belirtileri o kadar benzer ki bence umut kesmemek lazım
Bende adet olucaksam tam sökülsem bir
Kardeşimin düğünü var tam o gün gelicek diye korkuyorum

Canım adet ve gebelik belirtileri o kadar benzer ki bence umut kesmemek lazım
Bende adet olucaksam tam sökülsem bir
Kardeşimin düğünü var tam o gün gelicek diye korkuyorum
Tabi inşallah sökülmezsin de yerleşmedir. Test yaptın mı bugün?? Bi bu ay göğüs ağrım hiç olmadı biliyor musun normalde 1 hafta önce başlardı. Neyse kaldı 2 birqz daha sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…