- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #6.041
evet kullanmayacam ya kararlıyım şimdi o hamile prof. doktora gidio perşembe günü doktora gidecek benim yerime soracak durumumu kullanma dedi iğneleri duruma gre bseler yaparz dye soledi. O yağları alsam mı acaba canm ya
at bakalm canmHamileri canım ya ben bir dr gördüm sana da atayım bitkisel ürünler veriyor
Kızlar merhabalar adetim 3 gün geçti sonra geldi kanamam ama iki gündür çok az geliyor belim aşırı ağrıyor kan testi 4.68 çıktı kafam karışık kanamam az az geliyor bu neyin nesi
canım geçen bir arkadaş vardı 24 ün üstünde kimyasal olmaz diyordu bi de geciktin mi yada ka. gün var batailki bu canım 2 gün sonra tekrar veririm artık artacak mı diye
korkma güzel düşün canım benim 4 gün kala 37ydi sonra arttı gayetteinşallahAnneyimbenanne35 canımm
3 gün var inşallah değildir sağolasın siirkiz diye arkadaş vardı onun 39 dan düştü değeri hayırlısı inşallah ne diyim o yüzden endişeliyim şu an
Ben daha önce geçirdim kimyasal ama o zaman çok ağır kanamam olmustu ağrı çoktu şimdi kanama az böyle günde 3 4 damla anca geliyor kasıklarımda ağrı yok of kafayı yicemCanım benim aklıma 2 ihtimal geliyor
Ya üzerine görme yasadın eger kanama çok az ise
Ya da kimyasal dı hcg düştü birden
3 gün var canımcanım geçen bir arkadaş vardı 24 ün üstünde kimyasal olmaz diyordu bi de geciktin mi yada ka. gün var bata
inşallah inşallah..korkma güzel düşün canım benim 4 gün kala 37ydi sonra arttı gayette
Hemen kötüyü düşünme benim 23 den yükseldiinşallahAnneyimbenanne35 canımm
3 gün var inşallah değildir sağolasın siirkiz diye arkadaş vardı onun 39 dan düştü değeri hayırlısı inşallah ne diyim o yüzden endişeliyim şu an
Canım erken gebelik testi yaptım bir saat önce birşey göremedim az önce içi nasılmış diye açayım dedim böyle çıktı yorumlaar misin test çizgisi midir ovulasyon dan sonraki 10. Gun döngünün 21. GünüCanım benim aklıma 2 ihtimal geliyor
Ya üzerine görme yasadın eger kanama çok az ise
Ya da kimyasal dı hcg düştü birden
Oyu düşün sen tatlım insallah yükselirinşallahAnneyimbenanne35 canımm
Ah tatlım ah ben diyete devam ev malum taşındım terk ediyorum baya yogunum ama diyete devam 6 gün oldu bugün işte bakalım insallah vericem bebeğime kavusucamCamımmm sen napıyorsun
inşallah kavuşursun en kısa zamanda bebeğine canımmAh tatlım ah ben diyete devam ev malum taşındım terk ediyorum baya yogunum ama diyete devam 6 gün oldu bugün işte bakalım insallah vericem bebeğime kavusucam
Senin bata kaç kaldı kuzum? Bence iyice araştır sen bu iğne olayınıevet öle bir durumda var adetin 2.3 günü yazmıs ama bilemıorm bıde tutma oranı düşükse bu kadar kendimi delik deşik niye yapayım.
Canım erken gebelik testi yaptım bir saat önce birşey göremedim az önce içi nasılmış diye açayım dedim böyle çıktı yorumlaar misin test çizgisi midir ovulasyon dan sonraki 10. Gun döngünün 21. Günü
Ben o zaman yarından sonra tekrarlayayim. Aslında umitlenmezdim de erken gebelik testi olunca acaba mi dedim. Sen bugün yapacaktın yapmadın mi testCanım 10. Günde silik çizgi çıkabilir
Ama geç çıktıgı için kafam karıştı çünkü bende de bayagı belirgin çıktı ama 20 dk sonra çıkmıştı sahte çizgiymiş
Bu durumda yarın sabah testi tekrarlicaz eger yine çıkıyorsa ve daha netse gebeliktendir
Ben o zaman yarından sonra tekrarlayayim. Aslında umitlenmezdim de erken gebelik testi olunca acaba mi dedim. Sen bugün yapacaktın yapmadın mi test
Aa sen erken gebeliğin içini çıkarmışsın
Kuzum predictor değil mi o??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?