Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hamileri canım ya ben bir dr gördüm sana da atayım bitkisel ürünler veriyor

Kızlar merhabalar adetim 3 gün geçti sonra geldi kanamam ama iki gündür çok az geliyor belim aşırı ağrıyor kan testi 4.68 çıktı kafam karışık kanamam az az geliyor bu neyin nesi

Kızlar merhabalar adetim 3 gün geçti sonra geldi kanamam ama iki gündür çok az geliyor belim aşırı ağrıyor kan testi 4.68 çıktı kafam karışık kanamam az az geliyor bu neyin nesi

Canım benim aklıma 2 ihtimal geliyor
Ya üzerine görme yasadın eger kanama çok az ise
Ya da kimyasal dı hcg düştü birden

Ben daha önce geçirdim kimyasal ama o zaman çok ağır kanamam olmustu ağrı çoktu şimdi kanama az böyle günde 3 4 damla anca geliyor kasıklarımda ağrı yok of kafayı yicem

canım geçen bir arkadaş vardı 24 ün üstünde kimyasal olmaz diyordu bi de geciktin mi yada ka. gün var bata
3 gün var canım
hayırlısı çıkmadık candan ümit kesilmezmiş inşallah sağlıklı bi şekilde benimle kalır bebeğim değer artar bekleyecem 2 gün daha sağolun desteğiniz için Allah razı olsun

Canım erken gebelik testi yaptım bir saat önce birşey göremedim az önce içi nasılmış diye açayım dedim böyle çıktı yorumlaar misin test çizgisi midir ovulasyon dan sonraki 10. Gun döngünün 21. Günü

Eklentiler

• IMG_20180806_151248.jpg
    59,5 KB · Görüntüleme: 52

Canım 10. Günde silik çizgi çıkabilir
Ama geç çıktıgı için kafam karıştı çünkü bende de bayagı belirgin çıktı ama 20 dk sonra çıkmıştı sahte çizgiymiş
Bu durumda yarın sabah testi tekrarlicaz eger yine çıkıyorsa ve daha netse gebeliktendir

Ben o zaman yarından sonra tekrarlayayim. Aslında umitlenmezdim de erken gebelik testi olunca acaba mi dedim. Sen bugün yapacaktın yapmadın mi test

Aa sen erken gebeliğin içini çıkarmışsın
Kuzum predictor değil mi o??

Canım bugun doktora gittim. Yukarda yazdım ama belki kaçırdın sen. Ovu testlerim hala koyulaşmadı bugun .15.günüm. Bir terslik var gibi hissettim 18.3 mm ve 14mm lik 2 tane yumuşum varmış şükür. Sence nezaman çatlar LH hala koyulaşmadı kafamı karıştırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…