- 10 Eylül 2017
- 3.535
- 4.029
- 133
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #6.081
Senin 8-10 arasıydı dimi? Belki gelmez devamı gelirse de önümüzdeki aya devam zaten :)Canım leke geldi yine ama benim adet hep böyle başlar devamı gelir yani:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin 8-10 arasıydı dimi? Belki gelmez devamı gelirse de önümüzdeki aya devam zaten :)Canım leke geldi yine ama benim adet hep böyle başlar devamı gelir yani:)
kullanmıyorum canım biraz kendimi rahatlatmam lazm aspir seti var yağ bugun ondan sipariş verdim onu kullancam bir süre bakalım ne olacak.Canım nasılsın? Gonal f ile olan işişkin nasıl ?
Bi dene bakalım umarım iyi sonuç alırsınkullanmıyorum canım biraz kendimi rahatlatmam lazm aspir seti var yağ bugun ondan sipariş verdim onu kullancam bir süre bakalım ne olacak.
umarım ne kaybederm kiBi dene bakalım umarım iyi sonuç alırsın
Senin 8-10 arasıydı dimi? Belki gelmez devamı gelirse de önümüzdeki aya devam zaten :)
Benim kaldı bugünle beraber 3 bekliyorum ama olcakmışım gibi hissediyorum tüm belirtilerim başladıumarım ne kaybederm kisende durumla nasıl peki
Biraz rahat olabilsek bebişlerimiz gelecek ama ben senden umutluydum ama üzüldüm açıkcası. Kanamanın devamı gelmeye başladı mıBn diğer aya odaklandım canım aslında ama bir taraftan bir dur diyorum çocuk işinden vazgeç :)
Napıcam bilmiyorum
bat 16 benim bakalım benimde karnım ağrıo göğüslerim şişti adet olcam belli yani.Benim kaldı bugünle beraber 3 bekliyorum ama olcakmışım gibi hissediyorum tüm belirtilerim başladıama bakalım umudumu kesmek istemiyorum
Biraz rahat olabilsek bebişlerimiz gelecek ama ben senden umutluydum ama üzüldüm açıkcası. Kanamanın devamı gelmeye başladı mı
Daha 8 günün var senin yinede ümidini kesme. O bebek geleceği vakti biliyor zatenbat 16 benim bakalım benimde karnım ağrıo göğüslerim şişti adet olcam belli yani.
bakalm beklemedeym canm :)Daha 8 günün var senin yinede ümidini kesme. O bebek geleceği vakti biliyor zaten
Benim kaldı bugünle beraber 3 bekliyorum ama olcakmışım gibi hissediyorum tüm belirtilerim başladıama bakalım umudumu kesmek istemiyorum
Biraz rahat olabilsek bebişlerimiz gelecek ama ben senden umutluydum ama üzüldüm açıkcası. Kanamanın devamı gelmeye başladı mı
Ay hadi inşallah iyi şeylerin habercisidir. Benim de kasık ağrılarım başladı malesef kiCanım ya ben iyice allak bullak oldum
Bir iki damla kan sonra kahve lekeler ama pedi boşa takıyorum yine durdu
Ay hadi inşallah iyi şeylerin habercisidir. Benim de kasık ağrılarım başladı malesef ki
Tabi inşallah sökülmezsin de yerleşmedir. Test yaptın mı bugün?? Bi bu ay göğüs ağrım hiç olmadı biliyor musun normalde 1 hafta önce başlardı. Neyse kaldı 2 birqz daha sabırCanım adet ve gebelik belirtileri o kadar benzer ki bence umut kesmemek lazım
Bende adet olucaksam tam sökülsem bir
Kardeşimin düğünü var tam o gün gelicek diye korkuyorum
Çok aman aman yüksek değil aslındaKızlar prolaktinim 29.33 cıkmıs bunu nasıl düşürebilirim.