- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #6.101
evet doktorda ole solemişti ama ne bilim başka seebebller arıorm kendime sankı gözden kaçan bişeyler var bnde adet olcam galiba ağrılarım başladıÇok aman aman yüksek değil aslında
Biraz rahat ol canım gerçekten vücuduna zarar verirsin. Gerçekten kafaya takılacak bi değer değilevet doktorda ole solemişti ama ne bilim başka seebebller arıorm kendime sankı gözden kaçan bişeyler var bnde adet olcam galiba ağrılarım başladı
iyiyim canım yarın sabah kan verecem yine ama dün sabah gebelik testi yaptım pazartesi yaptığıma göre koyulaşmıştı yükselmiş sanırım dedim içim biraz rahat etti bugün de regl günüm yarın verecem sabahtan kan inşallah :)oslem83 @4body1soul F fundacicegimm nasilsinz bebisler nasıl canm senin değerin yukseldimi ne yaptın F fundacicegimm
haklısın canm sen napıosn nasıl sende durumlarBiraz rahat ol canım gerçekten vücuduna zarar verirsin. Gerçekten kafaya takılacak bi değer değil
Tabi inşallah sökülmezsin de yerleşmedir. Test yaptın mı bugün?? Bi bu ay göğüs ağrım hiç olmadı biliyor musun normalde 1 hafta önce başlardı. Neyse kaldı 2 birqz daha sabır
Kan verdim çok heyecanlıyım.. öğleden sonra sonucu alıcaz inşallah..
Benim son 2 kaldı ateşim yüksek seyrediyor ama bilemiyorum gelirse süpriz olmaz yanihaklısın canm sen napıosn nasıl sende durumlar
Hadi bi yap bakalım zaten bol bol var dimi sende. Ben acaip sabrediyorum elim gidiyor ama yok diyorum :)Hadi inşallah senden güzel haber alırız kuzum
Benim çok az geliyor pedi boşa takıyorum
Klomene başlicam tam sökülmedim diye öteliyorum
Anlamadım ki neler oluyor
Test yapmadım kuzum nasılsa negatif ama yine de hadi yapayım bir tane :))
Bak ne dedim sana iyi düşün artsin artıcak de bebgim benimle de şükür canımiyiyim canım yarın sabah kan verecem yine ama dün sabah gebelik testi yaptım pazartesi yaptığıma göre koyulaşmıştı yükselmiş sanırım dedim içim biraz rahat etti bugün de regl günüm yarın verecem sabahtan kan inşallah :)
sen nasılsın canım
Benim son 2 kaldı ateşim yüksek seyrediyor ama bilemiyorum gelirse süpriz olmaz yani
Hadi bi yap bakalım zaten bol bol var dimi sende. Ben acaip sabrediyorum elim gidiyor ama yok diyorum :)
bat 16 değilmiydi canm senınBenim son 2 kaldı ateşim yüksek seyrediyor ama bilemiyorum gelirse süpriz olmaz yani
Hadi bi yap bakalım zaten bol bol var dimi sende. Ben acaip sabrediyorum elim gidiyor ama yok diyorum :)
Hayır canım 11i en geç 12sibat 16 değilmiydi canm senın
he hadı bakalm senden güzel haber alalım barı :)Hayır canım 11i en geç 12si
İyiyiz şükür canım sen nasılsın kv yanında mıoslem83 @4body1soul F fundacicegimm nasilsinz bebisler nasıl canm senin değerin yukseldimi ne yaptın F fundacicegimm
Evet tatlım malesef sürekli yanında olcak yerleşti buraya cunkuİyiyiz şükür canım sen nasılsın kv yanında mı
Hadiii inşallah dün kedi sahiplendim belki yarın öbür günde bir bebeğim olur :) ikisini birlikte büyütürümhe hadı bakalm senden güzel haber alalım barı :)
ye dün hem kediler günüymüş :) inşallah birde evine bebeğiniz gelir :)Hadiii inşallah dün kedi sahiplendim belki yarın öbür günde bir bebeğim olur :) ikisini birlikte büyütürüm
Aa hadi ya şansa bak. İnşllah 2 gün sonra da bebekler günü olurda bebeğim gelirye dün hem kediler günüymüş :) inşallah birde evine bebeğiniz gelir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?