Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
vay be baya etkilendim. Görüyomusun.

aynen öyle canım olacağı varsa oluyor yani her türlü

Aynen öyle akışına bırakmak lazım aöa yapamıyoruz ki annemde öyle derdi olacağı varsa her aekilde oluyor kız kardeşime spiral varken hamile kalmış annemde zamanı gelmiş oldu derdi. Bizim de bi zamanımız vardır illaki sağlıklısından hayırlısıyla isteyenlerle beraber bende inşallah

Amin kuzum inşallah
Diğer aya bakıcaz artık hayırlısıyla

bi arkadaşla konustm kullanma dyo senin olan yumurtanıda sonunda kurutacaklar dedi. Mucize dogada pko seti var yağ onlardan alcam kullancam baya etkiliymiş

Aslında doğru diyor canım
Bak ben çörek otu bal yedim nerdeyse görünmeyen yumurta 3 gün sonra 15 mm oldu

Az önce doktordan cıktım. Ovu testi yapıyorum adet bittiğinden beri hala koyulaşma yoktu. Geçen ay erken yunurtladım bu ay da 15. Gün oldu hala yok vajinal muayene oldum. 14.3 ve 18.9 mm lik 2 yumoşum varmış. Yumurlaman yakın dedi :) şimdi bu yumoşlar kaç mm olunca çatlıyor ya yada mesela 18.9 luk çatlıyor diğeri sonra büyüyünce mi çatlıyor hiç kafam basmıyor bu işlere haftaya adetin 21.günü gel progesteron bakalım yumurtalar çatlamış mı anlarız dedi. Gebe kalmana bir engel yok rahim filmini daha ilerde isterim şuan cok erken dedi. Dün geceki ovü testim de bu:

Eklentiler

• 81BF8B76-9C0C-4662-8362-94CA4591392C.jpeg
    34,6 KB · Görüntüleme: 39
Aslında doğru diyor canım
Bak ben çörek otu bal yedim nerdeyse görünmeyen yumurta 3 gün sonra 15 mm oldu
evet kullanmayacam ya kararlıyım şimdi o hamile prof. doktora gidio perşembe günü doktora gidecek benim yerime soracak durumumu kullanma dedi iğneleri duruma gre bseler yaparz dye soledi. O yağları alsam mı acaba canm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…