Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar vücüt ısım var bel çevremde falan sanırım artık yumurta çatlama zamanım geliyo galiba uniq12 , yvz13
Bugünü sakın ola ki es geçme. Ha gayret :) ısını ölçüyor musun sabahları
ya gerçektenmi inşallah inşallah :)
Bişeye bağlamak istemiyorum ama yumurtlamadan sonra böyle olur mu onu bilmiyorum daha 10 günüm var çünkü

Bugünü sakın ola ki es geçme. Ha gayret :) ısını ölçüyor musun sabahları

Bişeye bağlamak istemiyorum ama yumurtlamadan sonra böyle olur mu onu bilmiyorum daha 10 günüm var çünkü
valla canm ben bunla ilgili hiç bsey yapmıorm ne ısı olcerm ne test yaparm nede baska bsey :) arastrsana bakalm bseyler mi dollenıor acaba

valla canm ben bunla ilgili hiç bsey yapmıorm ne ısı olcerm ne test yaparm nede baska bsey :) arastrsana bakalm bseyler mi dollenıor acaba
Ben sabahları ölçüyorum ateşimi bu ay da öyle deniyim dedim çünkü. Ya işte bilmiyorum ki bem en iyisi biraz bakayım sonra iyice kafayı yiyim belki de yumurtlamadan kalan bi yanma hissidir bilemicem. Akıntımda hiç ama hiçççç yok

canm bnde bilmıorm ama suan sol kasık vijinama dgru agrım var çatlama olma ihtimalı cok düşük olması lazm ama bilmıorm

canm bnde bilmıorm ama suan sol kasık vijinama dgru agrım var çatlama olma ihtimalı cok düşük olması lazm ama bilmıorm
Ovulasyon testin varsa eve gidince yapsana gerçi yarın doktora gideceksin zaten net bişey söyler doktor keşke yumdan sonra hemen bilebilsek hamile olup olmadığımızı

Canım bebek yolda belki ondandır :) rahme dogru ilerliyor ama tabi döllenme olduysa inşallahh:)
İnşllah canım inşallah ama sancı gibi değilde sanki yanma hissi bilmem anlatabildim mi? Ama daha yumdan sonraki 3. Günüm ben diyorum mi çatlama ağrısı mı bu

İnşllah canım inşallah ama sancı gibi değilde sanki yanma hissi bilmem anlatabildim mi? Ama daha yumdan sonraki 3. Günüm ben diyorum mi çatlama ağrısı mı bu

Canım çatlamadan 3 gün geçmiş
Benim bildiğim çatlama ağrısı o kadar uzun süre kalmaz

yvz13 canım bugün ki ovu testim agrilarim var kasıkta ama ameliyat yerlerimde aynı zamanda bugün kahverengi akıntim da geldi geçen ay gibi akıntım olsa keşke yumurtlamami hissetsem

Eklentiler

• IMG_20180801_210733.jpg
    32,3 KB · Görüntüleme: 27
yvz13 canım bugün ki ovu testim agrilarim var kasıkta ama ameliyat yerlerimde aynı zamanda bugün kahverengi akıntim da geldi geçen ay gibi akıntım olsa keşke yumurtlamami hissetsem

Canım tam pik olmamış yapmaya devam et
Bende de akıntı olmaz yani anlatıldıgı gibi olmaz :)
Adetin ne zaman peki?

Canım tam pik olmamış yapmaya devam et
Bende de akıntı olmaz yani anlatıldıgı gibi olmaz :)
Adetin ne zaman peki?
Bende de olmaz di geçen ay çok bariz oldu keşke her ay öyle hissedebilsem canım benim adetler düzensiz ya ne zaman yumurtluyorum bilmiyorum ne zamnz adet olacağım bilmiyorum bu belirsizlik beni öldürüyor zaten

Bende de olmaz di geçen ay çok bariz oldu keşke her ay öyle hissedebilsem canım benim adetler düzensiz ya ne zaman yumurtluyorum bilmiyorum ne zamnz adet olacağım bilmiyorum bu belirsizlik beni öldürüyor zaten

O zaman testlere devam kuzum :) iyi gidiyosun

Günaydın canım neden olmadı
eşim bütün gün sabaha kadar deliksiz uyudu 2 haftadır hep mesaideydi ve uyuyodu bi kaç kere dütrtm ama kalkmadı sabahda dedim bugun doktor kontrolum var haberın varmı dedim unutmus tabi bende ilaç kullandm ilşki olması gerekiyordu ama olmadı doktora neden gideym mucize mi araym ilşki olmadan hamile kalınır mı dye 115 tl paramı odeyecem dedm bsey dyemedı canı sıkıldı.bende bişey demedm sonra

Ee bari sabah yapsaydınız off böyle olunca insanın sinirleri bozuluyor seni çok iyi anlıyorum canım. Gitcek misin doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…