- 10 Eylül 2017
- 3.541
- 4.035
- 133
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #5.861
Bugünü sakın ola ki es geçme. Ha gayret :) ısını ölçüyor musun sabahlarıKızlar vücüt ısım var bel çevremde falan sanırım artık yumurta çatlama zamanım geliyo galibauniq12 , yvz13
Bişeye bağlamak istemiyorum ama yumurtlamadan sonra böyle olur mu onu bilmiyorum daha 10 günüm var çünküya gerçektenmi inşallah inşallah :)
valla canm ben bunla ilgili hiç bsey yapmıorm ne ısı olcerm ne test yaparm nede baska bsey :) arastrsana bakalm bseyler mi dollenıor acabaBugünü sakın ola ki es geçme. Ha gayret :) ısını ölçüyor musun sabahları
Bişeye bağlamak istemiyorum ama yumurtlamadan sonra böyle olur mu onu bilmiyorum daha 10 günüm var çünkü
Ben sabahları ölçüyorum ateşimi bu ay da öyle deniyim dedim çünkü. Ya işte bilmiyorum ki bem en iyisi biraz bakayım sonra iyice kafayı yiyimvalla canm ben bunla ilgili hiç bsey yapmıorm ne ısı olcerm ne test yaparm nede baska bsey :) arastrsana bakalm bseyler mi dollenıor acaba
canm bnde bilmıorm ama suan sol kasık vijinama dgru agrım var çatlama olma ihtimalı cok düşük olması lazm ama bilmıormBen sabahları ölçüyorum ateşimi bu ay da öyle deniyim dedim çünkü. Ya işte bilmiyorum ki bem en iyisi biraz bakayım sonra iyice kafayı yiyimbelki de yumurtlamadan kalan bi yanma hissidir bilemicem. Akıntımda hiç ama hiçççç yok
Ovulasyon testin varsa eve gidince yapsana gerçi yarın doktora gideceksin zaten net bişey söyler doktor keşke yumdan sonra hemen bilebilsek hamile olup olmadığımızıcanm bnde bilmıorm ama suan sol kasık vijinama dgru agrım var çatlama olma ihtimalı cok düşük olması lazm ama bilmıorm
İnşllah canım inşallah ama sancı gibi değilde sanki yanma hissi bilmem anlatabildim mi? Ama daha yumdan sonraki 3. Günüm ben diyorum mi çatlama ağrısı mı buCanım bebek yolda belki ondandır :) rahme dogru ilerliyor ama tabi döllenme olduysa inşallahh:)
İnşllah canım inşallah ama sancı gibi değilde sanki yanma hissi bilmem anlatabildim mi? Ama daha yumdan sonraki 3. Günüm ben diyorum mi çatlama ağrısı mı bu
Valla bilmiyorum ki ne desem yalan sürekli olmuyor saatte 1 defa ben burdayım diyor sadece bugünde bitti kaldı 9Canım çatlamadan 3 gün geçmiş
Benim bildiğim çatlama ağrısı o kadar uzun süre kalmaz
Valla bilmiyorum ki ne desem yalan sürekli olmuyor saatte 1 defa ben burdayım diyor sadece bugünde bitti kaldı 9
yvz13 canım bugün ki ovu testim agrilarim var kasıkta ama ameliyat yerlerimde aynı zamanda bugün kahverengi akıntim da geldi geçen ay gibi akıntım olsa keşke yumurtlamami hissetsem
Bende de olmaz di geçen ay çok bariz oldu keşke her ay öyle hissedebilsemCanım tam pik olmamış yapmaya devam et
Bende de akıntı olmaz yani anlatıldıgı gibi olmaz :)
Adetin ne zaman peki?
Bende de olmaz di geçen ay çok bariz oldu keşke her ay öyle hissedebilsemcanım benim adetler düzensiz ya ne zaman yumurtluyorum bilmiyorum ne zamnz adet olacağım bilmiyorum bu belirsizlik beni öldürüyor zaten
Aynen devam ama 2 tane kaldı onlarda bitsin adet olunca alırım yenilerini herşeyi sifirlayip yeni aya başlamış olurumO zaman testlere devam kuzum :) iyi gidiyosun
günaydın canm evet dedğn gibi akşam yine olmadı bizim işOvulasyon testin varsa eve gidince yapsana gerçi yarın doktora gideceksin zaten net bişey söyler doktor keşke yumdan sonra hemen bilebilsek hamile olup olmadığımızı
Günaydın canım neden olmadıgünaydın canm evet dedğn gibi akşam yine olmadı bizim iş
eşim bütün gün sabaha kadar deliksiz uyudu 2 haftadır hep mesaideydi ve uyuyodu bi kaç kere dütrtm ama kalkmadı sabahda dedim bugun doktor kontrolum var haberın varmı dedim unutmus tabi bende ilaç kullandm ilşki olması gerekiyordu ama olmadı doktora neden gideym mucize mi araym ilşki olmadan hamile kalınır mı dye 115 tl paramı odeyecem dedm bsey dyemedı canı sıkıldı.bende bişey demedm sonraGünaydın canım neden olmadı
Ee bari sabah yapsaydınız off böyle olunca insanın sinirleri bozuluyor seni çok iyi anlıyorum canım. Gitcek misin doktoraeşim bütün gün sabaha kadar deliksiz uyudu 2 haftadır hep mesaideydi ve uyuyodu bi kaç kere dütrtm ama kalkmadı sabahda dedim bugun doktor kontrolum var haberın varmı dedim unutmus tabi bende ilaç kullandm ilşki olması gerekiyordu ama olmadı doktora neden gideym mucize mi araym ilşki olmadan hamile kalınır mı dye 115 tl paramı odeyecem dedm bsey dyemedı canı sıkıldı.bende bişey demedm sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?